Kato Miyu

Kato Miyu

29
žena
Japonsko
Datum nar.:
21. 11. 1994
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1367. / 122.
čtyřhra: 33. / 26.

Katóová si po diskvalifikaci ve čtyřhře došla pro triumf v mixu. French Open ovládla s Pützem

Miju Katóová (28) si nejlepším možným způsobem spravila chuť po nešťastné diskvalifikaci ve čtyřhře. Japonka ovládla po boku Němce Tima Pütze (35) mix na French Open, ve finále porazili 4:6, 6:4, 10:6 kanadsko-novozélandský tandem Biancu Andreescuovou (22) a Michaela Venuse (35). Pro oba se jednalo o první grandslamové finále napříč všemi disciplínami.

Bouzková se Sorribesovou jsou po diskvalifikaci soupeřek terčem kritiky na sociálních sítích

Marie Bouzková a Sara Sorribesová se staly po nedělním postupu do čtvrtfinále čtyřhry na Roland Garros terčem kritiky. Česko-španělská dvojice prošla mezi osm nejlepších párů turnaje po diskvalifikaci japonsko-indonéského páru Miju Katóová, Aldila Sutjiadiová poté, co Katóová trefila během přerušené hry balonkem (za stavu 6:7, 3:1) sběračku míčků. Bouzková se Sorribesovou incident u umpirového rozhodčího reklamovaly, za což si vysloužily negativní reakce z tenisového prostředí.

Bouzková postupuje po hodně přísné diskvalifikaci. Katóová nechtěně trefila sběračku míčků

Marie Bouzková postoupila s deblovou parťačkou Sarou Sorribesovou po kontroverzní diskvalifikaci japonsko-indonéského páru Miju Katóová a Aldila Sutjiadiová do čtvrtfinále Roland Garros. Soupeřky byly za stavu 7:6, 1:3 pro česko-španělskou dvojici diskvalifikovány poté, co Japonka neúmyslně trefila balonkem jednu ze sběraček míčků.

Dijasová ovládla turnaj WTA v Tokiu a slaví premiérový titul

WTA TOKIO - Třiadvacetiletá kazašská tenistka Zarina Dijasová na turnaji WTA International v Tokiu prošla kvalifikací, zdolala všech pět soupeřek v hlavní soutěži a po dnešní výhře nad domácí kvalifikantkou Miju Katóovou se raduje ze zisku premiérového titulu na okruhu WTA.

Kvalifikantky ovládly turnaj v Tokiu. Dijasová si o titul zahraje s Katóovou

Nečekané finálové obsazení má turnaj žen v Tokiu. O titul si zítra zahrají dvě tenistky, které se musely probojovat do hlavní soutěže z kvalifikace. Zarina Dijasová dnes vyřadila loňskou vítězku Christinu McHaleovou a o svůj premiérový titul si zahraje s domácí Miju Katóovou.

Nasazené v Tokiu dohrály. Obhájkyně titulu McHaleová je v semifinále

WTA TOKIO - Turnaj WTA International v Tokiu přišel o poslední dvě nasazené hráčky. Trojka Elise Mertensová jasně nestačila na loňskou šampionku Christinu McHaleovou a osmička Julia Putincevová neudržela vedení proti kvalifikantce Zarině Dijasové. Do semifinále postoupila také domácí kvalifikantka Miju Katóová, která vyřadila Aleksandru Kruničovou. Semifinálové obsazení zkompletovala další kvalifikantka Jana Fettová, jež porazila Qiang Wang.

Kr. Plíšková v Tokiu prohrála s hráčkou druhé stovky

WTA TOKIO - Kristýna Plíšková končí na turnaji WTA v Tokiu ve druhém kole a úlohu nasazené čtyřky nesplní. Pětadvacetiletá Češka v souboji o čtvrtfinále překvapivě podlehla domácí kvalifikantce Miju Katóové, které v žebříčku WTA patří až 171. příčka. Japonka si díky dnešní výhře zahraje premiérové čtvrtfinále na okruhu WTA. V něm ji čeká Srbka Aleksandra Kruničová.

Svitolinová v Kuala Lumpuru začala vítězně. Garciaová a Suárezová končí

WTA KUALA LUMPUR - Jelina Svitolinová se po zisku svého nejcennějšího titulu na turnaji WTA Premier 5 v Dubaji přesunula do malajského Kuala Lumpuru, kde obhajuje loňský triumf. Svou cestu podnikem WTA International zahájila suverénním vítězstvím 6-2 6-3 nad kvalifikantkou Su Jeong Jang z Korey. V dalším kole vyzve Nao Hibinovou. S turnajem se již v prvním kole rozloučily dvojka Carla Suárezová a nasazená trojka Caroline Garciaová.

Hradecká na Tchaj-wanu prošla kvalifikací, Krejčíková neuspěla

WTA TAIPEI - Lucie Hradecká si na Tchaj-wanu zahraje poprvé v sezoně v hlavní soutěži turnaje WTA. V Taipei prošla dvoukolovou kvalifikací, když v dnešním rozhodujícím zápase porazila Britku Taru Mooreovou. Naopak poslední krok nedokázala udělat Barbora Krejčíková.

Dvě Češky do finále! Bitvu o deblovou trofej svedou Šafářová proti Hlaváčkové

AUSTRALIAN OPEN - Český tenis má na Australian jistou trofej ze čtyřhry žen. Do finále totiž postoupily se svými zahraničními partnerkami Lucie Šafářová a Andrea Hlaváčková, které předloni zkoušely vzájemnou spolupráci. Šafářová s Mattekovou mohou navázat na triumf z roku 2015, Hlaváčková má s Číňankou Shuai Peng šanci na zisk svého celkově třetího grandslamového titulu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist