Kavcic Blaz

Kavcic Blaz

37
muž
Slovinsko
Datum nar.:
5. 3. 1987
Výška:
188 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 68.
čtyřhra: 2197. / 178.

Štěpánek udolal Kavčiče, v kvalifikaci vyhrál poosmnácté v řadě

AUSTRALIAN OPEN - Radek Štěpánek prodloužil svou neporazitelnost v kvalifikacích už na 18 zápasů. Dnes v Melbourne udolal 8-6 ve třetím setu Slovince Blaže Kavčiče a postoupil do závěrečného kola bojů o start na Australian Open. Posledním soupeřem českého veterána bude domácí John Patrick Smith.

Monfils v Umagu smetl Trinkera, čeká ho oblíbený Kohlschreiber

ATP UMAG - Gaël Monfils ve svém úvodním vstoupení na antuce v Umagu předvedl suverénní výkon a přes Rakušana Trinkera postoupil do čtvrtfinále. V něm jsou také mladíci Borna Čorič a Dominic Thiem.

Unavený Baghdatis v Záhřebu otočil zápas s Androičem a chystá se na Karloviče

ATP ZÁHŘEB - Bývalí šampioni na halové turnaji v Záhřebu zatím nezaváhali. Po Stachovském se do druhého kola dostali i Rus Michajl Južnyj a Kypřan Marcos Baghdatis, který v boji o čtvrtfinále vyzve domácí nasazenou jedničku Iva Karloviče.

Berdych nedal Kavčičovi šanci, ve čtvrtfinále narazí na Gasqueta

ATP DAUHÁ - Tomáš Berdych má v úvodu sezony solidní formu. Už čtvrtou výhru od začátku roku si připsal dnes v Dauhá, kde porazil snadno ve dvou setech Slovince Kavčiče. O postup do semifinále se utká s Francouzem Gasquetem.

Berdych vítězí i v Dauhá. Nadalovi návrat nevyšel, prohrál s Berrerem

Tomáš Berdych zůstává v novém roce neporažený. Vítěz exhibice v Hua Hinu odstartoval "ostrou" sezonu v Dauhá hladkým vítězstvím nad Uzbekem Istominem, kterého za 62 minut porazil 6-1 6-4. Nezaváhal ani první hráč světa Novak Djokovič, naopak Rafael Nadal první zápas od podzimní operace slepého střeva nečekaně nezvládl.

Sao Paulo: V semifinále jsou Bolelli, Schwartzman a překvapivě i Estrella a Clezar

CHALLENGER SAO PAULO - Finále challengerů v Sao Paulu má své semifinalisty. Ze skupin postoupili Ital Simone Bolelli a Argentinec Diego Sebastian Schwartzman, které trochu překvapivě doplnili Victor Estrella z Dominikánské republiky a domácí Guilherme Clezar.

Marseille: Hájek kvůli zranění kolena vzdal, Tsonga a Gasquet nezaváhali

Pro Jana Hájka skončil halový turnaj v Marseille už během prvního setu. Český tenista ve Francii nedohrál zápas prvního kola proti Berankisovi, kterému vzdal kvůli zranění kolena. Naopak nezaváhali oba domácí favorité Gasquet ani Tsonga, kteří postoupili už do čtvrtfinále.

Del Potro v Melbourne dohrál, padl v pěti setech

Vedro, kvůli kterému se hodiny nehrálo, déšť, hladké výhry největších hvězd a jedno velké překvapení. Tak ve zkratce vypadal dnešní den v Melbourne, kde se po pětisetové porážce se Španělem Bautistou rozloučil s Australian Open pátý hráč světa Juan-Martín del Potro.

Štěpánek neudržel vedení, zápas s Kavčičem ve čtvrtém setu vzdal

AUSTRALIAN OPEN - Přes první kolo dvouhry mužů na Australian Open se dostal jen Tomáš Berdych. Dnes měl své úvodní utkání dobře rozehrané ještě Radek Štěpánek, ani vedení 2-0 na sety ale v postup neproměnil. Zápas se Slovincem Blažem Kavčičem ve čtvrtém setu vzdal kvůli zranění krční páteře.

2. den v Melbourne: Do turnaje vstoupí Štěpánek, Strýcová a poprvé Siniaková

Tři čeští zástupci se představí v úterním programu grandslamového Australian Open. V Melbourne budou hrát o druhé kolo Radek Štěpánek, Barbora Záhlavová-Strýcová a Kateřina Siniaková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist