Klepac Andreja

Klepac Andreja

38
žena
Slovinsko
Datum nar.:
13. 3. 1986
Výška:
175 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 99.
čtyřhra: - / 11.

Hradecká potřetí ovládla debl v Cincinnati. Letos triumfovala se Slovinkou Klepačovou

WTA CINCINNATI - Lucie Hradecká ukončila rok dlouhé čekání na titul, když obhájila vítězství na turnaji WTA Premier 5 v Cincinnati. Zatímco loni triumfovala s Ruskou Makarovovou, letos soutěž ovládla společně se Slovinkou Andrejou Klepačovou. Ve finále česko-slovinský pár porazil německo-nizozemské duo Grönefeldová/Schuursová Čtyřiatřicetiletá Hradecká si tak připsala 23. deblový titul, z toho třetí právě z Ohia.

Hlaváčková s Babosovou na Turnaji mistryň postupují. Peschkeová vypadla

TURNAJ MISTRYŇ - Andrea Hlaváčková a Timea Babosová společnou premiéru na Turnaji mistryň zvládly. Češka s Maďarkou prodloužily svou letošní halovou neporazitelnost proti páru Andreja Klepačová a María José Martínezová. V semifinále je čekají světové jedničky Martina Hingisová a Yung-jan Chan, které přehrály Květu Peschkeovou s Annou-Lenou Grönefeldovou.

Hlaváčková s Rogerem-Vasselinem jsou po roce v semifinále mixu. Postup vybojovali v těžkých podmínkách

FRENCH OPEN - Andrea Hlaváčková postoupila stejně jako loni spolu s Francouzem Edouardem Rogerem-Vasselinem do semifinále smíšené čtyřhry Roland Garros. Ve čtvrtfinále stihli těsně před deštěm porazit slovinsko-britskou dvojici Andreja Klepačová a Dominic Inglot 7-6 6-3.

Kudrjavcevová s Rodionovovou se jako poslední kvalifikovaly na Turnaj mistryň

WTA TIANJIN - Turnaj mistryň je již kompletně obsazen. Poslední volné místo ve čtyřhře obsadily Alja Kudrjavcevová s Anastasií Rodionovovou, které se prestižního klání na závěr sezony zúčastní poprvé. Rusko-australská dvojice si letenku do Singapuru zajistila dnešním triumfem v čínském Tianjinu.

Sestry Plíškovy získaly druhý společný titul, znovu slaví v Rakousku

WTA BAD GASTEIN - Karolína a Kristýna Plíškovy získaly druhý společný titul z turnaje WTA ve čtyřhře, což se dosud podařilo jen dvěma sesterským párům. Na loňský triumf v Linci české duo navázalo znovu na území Rakouska, když vyhrálo antukový turnaj v Bad Gasteinu. Ve finále dvojčata z Loun zdolala Andreja Klepačová a Maria-Teresa Torróová-Florová, přestože v super tie-breaku prohrávala už 0-5.

Varšava: Benešové se před Paříží nedaří, dvě Češky postoupily

České dvojce Ivetě Benešové se příprava na French Open nevyvedla. Poté, co v Madridu vypadla v úvodním kole, se ve stejné fázi rozloučila i s turnajem ve Varšavě. Lépe si dnes vedly Barbora Zahlavová-Strýcová a Klára Zakopalová, jež dokonce vyřadila nasazenou Bartoliovou.

V Acapulku postupuje i Zahlavová-Strýcová. Dál jdou také favoritky

WTA ACAPULCO - Z pěti českých tenistek se na turnaji v Acapulku se hned čtyři dostaly do 2. kola. Čtyřlístek v úterý doplnila Barbora Zahlavová-Strýcová, která otočila utkání proti Slovince Klepačové. Vstup do soutěže zvládla také loňská vítězka Pennettaová a nejvýše nasazená Venus Williamsová.

Vaidišová znovu neuhrála set. V Paříži končí i Kvitová

Trápení Nicole Vaidišové jako by nebralo konce. Česká tenistka prohrála čtvrtý zápas v řadě, aniž znovu uhrála set. S turnajem v Paříži se rozloučila za necelou hodinu, s domácí Emilií Loitovou prohrála hladce 1-6 4-6. Nedařilo se ani Petře Kvitové, jež podlehla kvalifikantce Špremové.

Češky ve Stuttgartu dohrály

WTA STUTTGART / TAŠKENT - Po Nicole Vaidišové se s halovým turnajem v německém Stuttgartu i poslední dvě Češky, které se do hlavní soutěže dostaly z kvalifikace. Záhlavová nestačila na nasazenou Eadwaňskou a Zahlavová-Strýcová podlehla Petrovové. V Taškentu překvapila hráčka třetí světové stovky Palkinová, jež vyřadila turnajovou dvojku Govorcovovou.

Cornetová se dočkala prvního titulu, vyhrála i debl

WTA BUDAPEŠŤ - Francouzka Alize Cornetová se stala vítězkou tenisového turnaje v Budapešti. Druhá nasazená hráčka potvrdila roli favoritky, když ve finále zdolala Slovinku Andreju Klepačovou 7-6 6-3 a ve svých osmnácti letech se může radovat z prvního titulu v kariéře. Cornetová se tak titulu dočkala po dvou letošních prohrách ve finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist