Koolhof Wesley

Koolhof Wesley

35
muž
Nizozemí
Datum nar.:
17. 4. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 462.
čtyřhra: 7. / 1.

Sinner dovedl Itálii do semifinále Davis Cupu, dočká se v něm odvety se Srbem Djokovičem

DAVIS CUP - Italští tenisté jsou znovu po roce v semifinále Davisova poháru. Ve čtvrtfinále ve španělské Málaze otočili nepříznivý vývoj proti Nizozemcům, když k obratu zavelel čtvrtý hráč světa Jannik Sinner (22). Čerstvý finalista Turnaje mistrů nejprve zvládl dvouhru proti Tallonu Griekspoorovi (27) a následně společně s Lorenzem Sonegem (28) zvládli i rozhodující čtyřhru. O finále se Italové utkají v sobotu se Srby a s velkou pravděpodobností tak po šesti dnech dojde na reprízu finále ATP Finals mezi Sinnerem a světovou jedničkou Novakem Djokovičem (36).

Čtyřhru ve Wimbledonu dobyli Koolhof a domácí Skupski. Brit je druhým domácím šampionem v open éře

Wesley Koolhof (34) a Neal Skupski (33) získali první grandslamový titul ve čtyřhře mužů a také devátou společnou trofej. Nizozemec a Brit, kteří už ale triumfovali v mixu, přehráli ve finále Wimbledonu 6:4, 6:4 Marcela Granollerse (37) a Horacia Zeballose (38). Skupski je v této disciplíně teprve druhým domácím šampionem nejslavnějšího turnaje v open éře. Set dokázali vítězům sebrat pouze Adam Pavlásek s Arielem Beharem.

43letý Ind Bopanna se stal nejstarším vítězem Masters. V Indian Wells triumfoval s Ebdenem

ATP INDIAN WELLS - Rohan Bopanna a Matthew Ebden v Indian Wells zdolali v rozhodujícím super tie-breaku nejvýše nasazený pár Wesley Koolhof a Neal Skupski a už druhý ze šesti společných turnajů proměnili v titul. Ind se ve 43 letech stal nejstarším vítězem turnajů Masters 1000, 35letý Australan vyhrál akci této kategorie poprvé v kariéře.

Jako teprve druzí v open éře! Ram a Salisbury obhájili titul na US Open

US OPEN - Domácí Rajeev Ram a Brit Joe Salisbury na US Open obhájili titul ve čtyřhře. Na newyorském grandslamu to dokázali jako teprve druhý pár v open éře. Ve finálovém souboji dvou nejvýše nasazených párů porazili nizozemsko-britskou dvojici Wesley Koolhof, Neal Skupski 7-6(4) 7-5.

Šibaharaová s Koolhofem ovládli mix na French Open a mají první grandslamový titul

FRENCH OPEN - Japonka Ena Šibaharaová a Wesley Koolhof z Nizozemska získali na Roland Garros titul ve smíšené čtyřhře. Ve finále dnes porazili 7-6(5) 6-2 norsko-belgickou dvojici Ulrikke Eikeriová, Joran Vliegen.

Hurkacz s Isnerem mají z Miami trofej už i ze čtyřhry. Američan zkompletoval Sunshine Double

Hubert Hurkacz a John Isner na Masters 1000 v Miami mají jako teprve třetí a čtvrtý tenista v historii vítěznou trofej ze dvouhry i ze čtyřhry (po Richardu Krajickovi a Rogeru Federerovi). Letošní debl polsko-americký pár ovládl po finálové výhře 7-6 6-4 nad párem Wesley Koolhof a Neil Skupski. Američan navíc jako druhý v historii zkompletoval deblový 'Sunshine Double' se dvěma různými partnery, před dvěma týdny v Indian Wells triumfoval s Jackem Sockem.

Koolhof s Mektičem slaví premiérový titul. Jako první to dokázali na Turnaji mistrů!

TURNAJ MISTRŮ - Kvalifikovat se na Turnaj mistrů bez jediného titulu? Nestává se to často, nicméně možné to je. Ale získat premiérový titul ve čtyřhře právě až na Turnaji mistrů, tak to se dnes stalo poprvé v 46leté historii této prestižní soutěže. Povedlo se to Nizozemci Wesley Koolhofovi s Chorvatem Nikolou Mektičem, kteří ve finále zdolali rakousko-francouzské duo Jürgen Melzer a Edouard Roger-Vasselin.

Koolhof s Mektičem si na Turnaji mistrů zahrají o první společný titul

TURNAJ MISTRŮ - Nizozemec Wesley Koolhof s Chorvatem Nikolou Mektičem zakončí svou první společnou sezonu zápasem ve finále Turnaje mistrů, do kterého se dostali po výhře nad španělsko-argentinským duem Marcel Granollers a Horacio Zeballos. Zítra si tak zahrají o vůbec první společný titul, jejich soupeři budou Jürgen Melzer a Edouard Roger-Vasselin.

Chorvat Pavič s Brazilcem Soaresem ovládli čtyřhru na letošním US Open

US OPEN - Deblovou soutěž mužů na letošním US Open ovládli nenasazení Mate Pavič s Brunem Soaresem a slaví první společný grandslamový triumf. Chorvatsko-brazilský pár ve finále, ve kterém nečelil jedinému brejkbolu, porazil turnajové osmičky Wesleyho Koolhofa a Nikolu Mektiče. Pro Paviče se jedná o druhý grandslamový titul ve čtyřhře mužů, Soares se raduje potřetí.

Bratři Bryanovi jsou po operaci Boba zpět na vrcholu. Vyhráli Masters v Miami

Američané Bob a Mike Bryanovi v Miami už potřetí v kariéře úspěšně obhájili titul a stali se šestinásobnými šampiony. Ve finále čtyřicetiletí bratři porazili nizozemsko-řecký pár Wesley Koolhof a Stefanos Tsitsipas a získali druhý letošní titul. Z turnajů Masters 1000 mají již 39. trofej, což je suverénně nejvíc v historii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist