Kozlov Stefan

Kozlov Stefan

26
muž
USA
Datum nar.:
1. 2. 1998
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 451. / 103.
čtyřhra: 859. / 180.

VIDEO: Když se tenisté zraní a přesto zvítězí

Zranění a zdravotní potíže během zápasů nejsou v tenisu ojedinělé. Občas dojde ke skreči, někdy ale tenisté bolest překousnou a dokáží najít cestu k vítězství. Zde je výběr šesti situací, kdy byla skreč na spadnutí, ale zranění hráči přesto zvítězili.

Medveděv zahájil boj o tenisový trůn a obhajobu na US Open suverénní výhrou

US OPEN - Daniil Medveděv zahájil boj o setrvání na tenisovém trůnu a obhajobu svého jediného dosavadního grandslamového triumfu suverénní výhrou 6-2 6-4 6-0 nad domácím Stefanem Kozlovem, na centrálním dvorci Arthura Ashe se zdržel jen dvě hodiny. Další překážkou aktuální světové jedničky bude Arthur Rinderknech.

Nejlepší vstup do sezony! Nadal letos vyhrál i podvanácté

ATP ACAPULCO - Rafael Nadal v 35 letech zaznamenává nejlepší vstup do sezony. Letos španělský tenista nenašel přemožitele ani 12. zápase, na tvrdém povrchu v Acapulcu smetl 6-0 6-3 Američana Stefana Kozlova a postoupil do čtvrtfinále. Do něj suverénně propluli i 'horký' adept na post světové jedničky Rus Daniil Medveděv a Řek Stefanos Tsitsipas.

Obhájce titulu Zverev v Acapulku odvrátil dva mečboly Brooksbyho, dohrálo se až v pět ráno a padl nový rekord

ATP ACAPULCO - První den turnaje v Acapulcu nabídl na centrálním kurtu tři více než tříhodinové maratóny. Alexander Zverev zahájil obhajobu titulu úspěšně až po odvrácení dvou mečbolů proti Američanu Jensonu Brooksbymu. Postup slavil až těsně před pátou hodinou ranní a společně se soupeřem vytvořili nový rekord, neboť žádný zápas takto pozdě nikdy neskončil. Pomohly k tomu i předchozí bitvy mezi Johnem Isnerem s Fernandem Verdaskem a Grigorem Dimitrovem se Stefanem Kozlovem, který uspěl navzdory křečím.

Norrie na třetí pokus porazil Kordu, v Delray Beach ožil také Millman

ATP DELRAY BEACH - Nejvýše nasazený Brit Cameron Norrie v Delray Beach zdolal domácího Sebastiana Kordu, přestože soupeř podával na vítězství, a oplatil mu porážky z loňského semifinále a letošního Australian Open. Do semifinále postoupil také Australan John Millman, který porazil Grigora Dimitrova a poprvé od podzimu 2020 vyhrál tři zápasy po sobě.

Veselý se dál trápí. S Australian Open se už pošesté rozloučil v prvním kole

AUSTRALIAN OPEN - Jiří Veselý nezlomí dlouhou krizi ani na letošním Australian Open. Nejlepší Čech v žebříčku ATP skončil na úvodním grandslamu sezony už pošesté hned v prvním kole, tentokrát po porážce 5-7 3-6 4-6 s divokou kartou a až 169. hráčem světa Stefanem Kozlovem, který má za sebou úspěšný debut v hlavních soutěžích největších podniků.

VIDEO: Další tenisový kadeřník. Vlasy na kurtu si stříhal i Kozlov

Střihání vlasů během zápasu se mezi tenisty začíná stávat běžnou záležitostí. Před dvěma týdny na Turnaji mistryň v Singapuru si svůj cop zkrátila Ruska Světlana Kuzněcovová, v úterý na challengeru v americkém Knoxville se pro drobnou úpravu účesu rozhodl osmnáctiletý americký talent Stefan Kozlov. Oba 'kadeřníci' pak své zápasy vyhráli.

Isner v Newportu vítězí dál, opět si poradil s Harrisonem

John Isner na trávě Newportu pokračuje ve vítězném tažení. Vítěz posledních dvou ročníků letos začal výhrou nad krajanem Ryanem Harrisonem, kterého v šestém vzájemném zápase porazil už popáté.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist