Kucova Zuzana

Kucova Zuzana

41
žena
Slovensko
Datum nar.:
26. 6. 1982
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 101.
čtyřhra: - / 175.

Záhlavová-Strýcová ani Karolína Plíšková v Paříži neuspěly

Českým tenistkám se dnes v Paříži nedařilo, do 2. kola nepostoupila ani jedna. Dobře rozehrané utkání k výhře nedotáhla Karolína Plíšková, na úspěšnou kvalifikace zase nenavázala Barbora Záhlavová-Strýcová.

Zakopalová si zahraje o semifinále

WTA BUDAPEŠŤ - Klára Zakopalová si vybojovala po více než dvouhodinové bitvě s osmnáctiletou Srbkou Alexandrou Kruničovou postup do čtvrtfinále antukového turnaje v Budapešti. O postup do semifinále se utká s Katerynou Bondarenkovou z Ukrajiny.

Český souboj favorizovaná Hradecká nezvládla, dál jde Birnerová

WTA BUDAPEŠŤ - Nasazená čtyřka Hradecká prohrála s Evou Birnerovou ve třech setech a s podnikem dotovaným 220 000 americkými dolary se loučí. Dál postupuje turnajová jednička Italka Vinciová.

Záhlavová-Strýcová v Kodani končí, nestačila na kvalifikantku

Česká tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová vypadla na turnaji v Kodani ve druhém kole. Pátá nasazená dnes nesplnila roli favoritky v utkání s Němkou Monou Barthelovou a se 142. hráčkou světa prohrála 6-7 a 4-6.

Bartoliové se na antuce nedaří, v Barceloně nestačila na Rybárikovou

WTA BARCELONA - Marion Bartoliové se v přípravě na domácí grandslamový turnaj French Open nedaří. Nejvýše nasazenou Francouzku v Barceloně vyřadila hned v 1. kole Slovenka Magdaléna Rybáriková.

Stuttgart: Zvonarevová vydřela postup, pět nasazených končí

Třetí hráčka světa Věra Zvonarevová zvládla svůj první letošní zápas na antuce. S krajankou Pavljučenkovovou sice prohrála úvodní set, utkání ale otočila a zvítězila 3-6 6-4 6-2. Hůř si vedla vítězka loňského French Open Schiavoneová, která podlehla Agnieszce Radwaňské.

Úspěch Slovenek ve Stuttgartu, Kučová se chystá na Wozniackou

WTA STUTTGART - Na antuce ve Stuttgartu si dvě ze tří Slovenek zahrají o čtvrtfinále. Na neúspěšný víkend ve Fed Cupu dokázala rychle zapomenout Daniela Hantuchová, jež si poradila s Dulgheruovou. Díky teprve druhému postupu do 2. kola se na souboj se světovou jedničkou Wozniackou může těšit Zuzana Kučová.

Kvalifikace na US Open: Ondrášková postupuje, šanci mají ještě Rosol s Lojdou

Zuzana Ondrášková si po čtyřech letech zahraje v hlavní soutěži US Open. Česká hráčka postoupila do newyorského grandslamu z kvalifikace, když v závěrečném třetím kole vyřadila Annu Tatišviliovou z Gruzie. Šanci zahrát si na US Open mají ještě dva čeští tenisté, Dušan Lojda a Lukáš Rosol.

Češky v Bastadu stoprocentní, dnes nadělovaly 'kanáry'

WTA BASTAD - Lucie Šafářová a Barbora Zahlavová-Strýcová postoupily bez problémů do druhého kola na antukovém turnaji v Bastadu. Obě nasazené Češky se zdržely na kurtu zhruba hodinu a svým soupeřkám nadělily kanára.

Do Brna zamíří pět tenistek z druhé stovky žebříčku

Pět tenistek z druhé stovky světového žebříčku se v příštím týdnu v Brně představí v třetím ročníku mezinárodního turnaje Strabag Cup 2010 s dotací 25.000 dolarů. Nejvýše nasazenými hráčkami budou Darja Kustovová z Běloruska a Slovenka Kristýna Kučová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist