Lindstedt Robert

Lindstedt Robert

47
muž
Švédsko
Datum nar.:
19. 3. 1977
Výška:
192 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 317.
čtyřhra: - / 3.

Kterého hráče byste si vybrali do společné izolace? Thiem, Bublik a Lindstedt mají jasno

V tenisovém světě se stále něco děje, ale turnaje se nehrají, a proto je čas na různé ankety a soutěže. Mužská ATP spustila na Instagramu velmi zajímavou anketní otázku, a sice koho by si fanoušci z řad hráčů vybrali jako parťáka do izolace? Odpověděli však i někteří hráči.

Dodig a Latisha Chan ovládli po antuce v Paříži i mix na trávě v Londýně

WIMBLEDON - Ivan Dodig a Latisha Chan šest týdnů po úspěšné obhajobě titulu na Roland Garros ovládli smíšenou čtyřhru také ve Wimbledonu. Ve finále chorvatsko-tchajwanský pár porazil 6-2 6-3 Švéda Roberta Lindstedta s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou a zaznamenal třetí společný triumf.

Herbert s Mahutem a Murray s Peersem jsou letos podruhé ve finále

Deblové finále mužů si na letošním US Open zahrají francouzští finalisté letošního Australian Open Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut a finalisté Wimbledonu Brit Jamie Murray s Australanem Johnem Peersem. Celé kvarteto bude usilovat o první grandslamový titul ze čtyřhry mužů.

Nikdy spolu nevyhráli zápas. Dnes Kubot s Lindstedtem slaví první grandslamový titul

AUSTRALIAN OPEN - Lukasz Kubot a Robert Lindstedt se na Australian Open radují z prvního grandslamového triumfu. Polsko-švédská dvojice, která před Melbourne společně nevyhrála jediný zápas, ve finále porazila nenasazené americko-jihoafrické duo Butorac/Klaasen.

13. den v Melbourne: Finále Cibulková - Na Li

Dominika Cibulková se může stát první slovenskou grandslamovou vítězkou. K tomu musí v sobotním finále Australian Open porazit čtvrtou hráčku světa Na Li. Číňanka je v Melbourne v boji o titul už potřetí za čtyři roky a ráda by navázala na svůj triumf z Roland Garros 2011.

Marray a Nielsen senzačně proměnili divoké karty ve wimbledonskou trofej

Británie se den před singlovým finále domácího Andyho Murrayho s Rogerem Federerem dočkala nečekaného wimbledonského titulu ve čtyřhře. Deblovou soutěž senzačně vyhrál britsko-dánský pár Jonathan Marray, Frederik Nielsen, který v pěti setech porazil favorizovanou švédsko-rumunskou dvojici Robert Lindstedt a Horia Tecau.

Češi si na soupeře musí počkat, Srbové Švédy v deblu nedorazili

DAVIS CUP - Čeští tenisté se už těší na čtvrtfinále proti Srbům, ti však ještě postup z 1. kola nepotvrdili. V domácím prostředí vedou nad Švédskem už jen 2-1, neboť hosté díky Brunströmovi a Lindstedtovi uspěli v dramatické čtyřhře.

Srbové postoupili i bez Djokovičových bodů do semifinále

Srbští tenisté postoupili do semifinále Davisova poháru a v září je čeká duel s Argentinou. Ve Švédsku získal rozhodující třetí bod obhájců titulu Janko Tipsarevič po třísetové výhře nad Michaelem Ryderstedtem.

Davis Cup: Francouzi jsou v semifinále, Švédi a Američané vykřesali naději

Už dva týmy Světové skupiny Davis Cupu mají po sobotních čtyřhrách jistý postup do semifinále. Vedle Argentinců vyhráli své první tři zápasy i Francouzi v Německu. Tenisté Švédska a Spojených států zvládli deblová utkání a mají tak před nedělními dvouhrami stále šanci na vítězství.

Bryanové vyhráli 11. grandslam a vyrovnali rekord

Američané Bob a Mike Bryanové vyhráli podruhé Wimbledon a svým jedenáctým grandslamovým triumfem ve čtyřhře vyrovnali rekord Australanů Todda Woodbridge a Marka Woodforda. Nejlepší pár světa porazil v dnešním finále na trávě v Londýně 6-3 6-4 a 7-6 švédsko-rumunskou dvojici Lindstedt/Tecau.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist