Mager Gianluca

Mager Gianluca

29
muž
Itálie
Datum nar.:
1. 12. 1994
Výška:
188 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 253. / 62.
čtyřhra: - / 96.

Musetti v Indii zdolal Vukice a má první letošní výhru

ATP PÚNE - 19letý Lorenzo Musetti na podniku ATP 250 v Púne zdolal ve třech setech Australana Aleksandara Vukice a na třetí pokus se dočkal první letošní výhry. Ve svém prvním čtvrtfinále od loňského června, kdy na French Open naposledy vyhrál dva zápasy po sobě, se druhý nasazený Ital utká s Polákem Majchrzakem (h2h 0-0).

Sinner v Sofii kráčí za obhajobou svého prvního titulu na okruhu ATP

ATP SOFIE - 20letý Ital Jannik Sinner si na cestě za obhájením titulu na turnaji ATP 250 v Sofii poradil i s druhým soupeřem, Australana Jamese Duckwortha dnes porazil 7-6 6-4 a postoupil do semifinále. V něm je podruhé během dvou týdnů také Francouz Gaël Monfils.

Sebastian Korda v Delray Beach vyřadil Paula a poprvé postoupil do čtvrtfinále

ATP DELRAY BEACH - Dvacetiletý syn bývalého českého tenisty Petra Kordy Sebastian v Delray Beach vyřadil nasazeného krajana Tommyho Paula a poprvé na okruhu ATP si zahraje čtvrtfinále. V něm vyzve Johna Isnera.

Macháč po triumfu na challengeru vylétl skoro o sto míst, Halepová stáhla náskok Bartyové

Devatenáctiletý Tomáš Macháč se v neděli dočkal svého největšího titulu, když ovládl challengeru v německém Koblenzu a ve světovém hodnocení vylétl skoro o sto míst a je poprvé hráčem třetí stovky. Simona Halepová po triumfu v Dubaji stáhla náskok světové jedničky Ashleigh Bartyové.

Garín na antuce v Riu slaví první titul z turnaje ATP 500

ATP RIO DE JANEIRO - Cristian Garín dnes na antuce v Riu de Janeiro zvládl semifinálovou dohrávku proti Chorvatu Bornu Čoričovi, ve finále si poradil i s italským překvapením Gianlucou Magerem a získal svůj premiérový titul z turnaje ATP 500. Svou finálovou bilanci 23letý Chilan vylepšil na 4-1.

Čorič v deštivém Riu postoupil do semifinále a vyzve Garína. Thiema v dohrávce čeká boj o obrat

ATP RIO DE JANEIRO - Borna Čorič na antuce v Riu de Janeiro pokračuje ve svém nejlepším turnaji od loňského září. Po výhře nad Italem Lorenzem Sonegou postoupil luž do semifinále, v němž ho čeká sedm zápasů neporažený Chilan Christian Garín. Problémy má nejvýše nasazený Rakušan Dominic Thiem, jenž prohrává 6-7 a 1-2 s Italem Gianlucou Magerem. Jejich duel se bude kvůli dešti dohrávat v sobotu.

Cuevas měl v Córdobě namále s Magerem, Moutet po bitvě vyřadil domácí dvojku Pellu

ATP CÓRDOBA - Pablo Cuevas na své oblíbené antuce ožívá. Včera v argentinské Córdobě zvládl těžký třísetový duel s Italem Magerem a postoupil do čtvrtfinále. V něm je i dvacetiletý Francouz Corentin Moutet, který po tříhodinové bitvě vyřadil domácího obhájce loňského finále Guidu Pellu.

Jaloviec svůj premiérový start v hlavní soutěži challengeru zvládl

CHALLENGER BRESCIA - Marek Jaloviec svou premiéru v hlavní soutěži challengeru zvládl. V italské Brescii si poradil s domácím lucky loserem Gianlucou Magerem dvakrát 7-6 a postoupil do druhého kola. V něm čeká dvaadvacetiletého českého tenistu v premiérovém duelu Egor Gerasimov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist