Malečková Jesika

Malečková Jesika

29
žena
Česká republika
Datum nar.:
16. 8. 1994
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 489. / 191.
čtyřhra: 144. / 97.

Konec singlové premiéry. Sisková v Budapešti vypadla ve druhém kole s kanárem od Podoroské

WTA BUDAPEŠŤ - Anna Sisková (22) končí při premiéře na turnaji WTA ve druhém kole. Česká kvalifikantka na antuce v Budapešti nestačila na nasazenou Argentinku Nadiu Podoroskou (26), bývalé semifinalistce French Open podlehla po jednoznačném druhém setu 3:6, 0:6. Nicméně dál pokračuje ve čtyřhře s Američankou Jessie Anneyovou, společně postoupily již do semifinále.

Bouzková využila v Portugalsku snadného losu a zahraje si první letošní čtvrtfinále

ITF OEIRAS - Marie Bouzková si coby nasazená jednička na podniku ITF s dotací 100 tisíc dolarů v portugalském Oeirasu poradila i s druhou soupeřkou ze čtvrté stovky žebříčku a po výhře nad Isabellou Krugerovou se dočkala své první letošní vítězné série v hlavních soutěžích a také premiérové čtvrtfinálové účasti v probíhající sezoně. O postup mezi nejlepší osmičku naopak marně usilovala Jesika Malečková.

Nosková v Oeirasu vzdala první letošní zápas na antuce. Malečková udolala Mladenovicovou

ITF OEIRAS - Linda Nosková dnes na akci ITF W100 v portugalském Oeirasu odehrála svůj první letošní zápas na nejpomalejším povrchu a vstup do antukového jara se jí i kvůli zdravotnímu problému nepovedl. Osmnáctiletá Češka si ani jednou neuhájila vlastní servis a za stavu 2-6 0-2 vzdala hráčce čtvrté stovky Margaux Rouvroyové. Naopak uspěla kvalifikantka Jesika Malečková, jež po tříhodinové bitvě udolala Francouzku Kristinu Mladenovicovou.

Martincová se po více než dvou letech úspěšně vrátila na okruh ITF. Havlíčková se po prvním triumfu dál trápí

ITF W80 ZARAGOZA - Tereza Martincová hraje po více než dvou letech turnaj ITF a na antukovém podniku s dotací 80 tisíc dolarů ve španělské Zaragoze začala výhrou 7-5 6-2 nad kvalifikantkou a 466. hráčkou pořadí Ioanou Loredanou Roscaovou. Hned v prvním kole naopak vypadla Lucie Havlíčková, která se po prvním triumfu mezi ženami nadále trápí.

Linda Fruhvirtová, Nosková a Svrčina úspěšně zahájili svůj debut na US Open, Forejtek ani Malečková se nekvalifikují

US OPEN - Linda Fruhvirtová, Linda Nosková a Dalibor Svrčina úspěšně zahájili svůj debut na dospělém US Open, 17leté Češky v úvodním kole kvalifikace bez ztráty setu potvrdily roli favoritky, jejich o dva roky starší krajan zvítězil až po obratu. Hned první kvalifikační zápas byl naopak konečnou pro bývalého juniorského šampiona Jonáše Forejtka a Jesiku Malečkovou.

Garciaová prošla ve Varšavě do finále. O titul si zahraje s Bogdanovou

Francouzská tenistka Caroline Garciaová po svém senzačním vítězství nad domácí Igou Šwiatekovou ve Varšavě nezaváhala a vybojovala účast ve finále. Turnajová pětka si dnes hladce poradila s Italkou Paoliniovou a zítra může získat druhý letošní triumf na okruhu WTA. Soupeřkou jí bude Rumunka Bogdanová, která v semifinále udolala Ukrajinku Baindlovou.

Siniaková ve Varšavě nestačila na Bogdanovou a do čtvrtfinále neprošla

WTA VARŠAVA - Kateřina Siniaková si čtvrtfinále na druhém turnaji v řadě nezahraje. Šestadvacetiletá Češka na antuce ve Varšavě nevyužila příznivého losu a dnes ve druhém kole nestačila 0-6 4-6 na 108. hráčku světa Anu Bogdanovou. Rumunka ve svém prvním čtvrtfinále na nejvyšším okruhu od loňského dubna vyzve Nadiu Podoroskou, či Lauru Pigossiovou.

Siniaková ve Varšavě zvládla derby s kvalifikantkou Malečkovou

WTA VARŠAVA - Kateřina Siniaková v českém derby v úvodním kole na antuce ve Varšavě nezaváhala. Šestadvacetiletá rodačka z Hradce Králové si poradila 6-2 6-4 s o rok starší kvalifikantkou Jesikou Malečkovou, která se ani na třetí pokus nedočkala vítězství v hlavních soutěžích na turnajích WTA. O čtvrtfinálovou účast na druhém podniku v řadě bude Siniaková bojovat s Nurií Párrizasovou, nebo Anou Bogdanovou.

Malečková ve Varšavě prošla podruhé kvalifikací turnaje WTA

WTA VARŠAVA - Jesika Malečková se dva týdny po premiérovém úspěchu v kvalifikaci turnaje WTA prodrala do hlavní soutěže také na antuce ve Varšavě, kde porazila dvě papírové favoritky. V závěrečném druhém kole 27letá Češka po obratu udolala Ukrajinku Katerynu Baindlovou.

Malečková v Budapešti poprvé zápas na turnaji WTA nevyhrála

WTA BUDAPEŠŤ - Jesika Malečková o víkendu na antuce v Budapešti prošla poprvé kvalifikací turnaje WTA a dnes si podruhé zahrála hlavní soutěž, premiérovou výhru ale nevybojovala. S domácí Annou Bondárovou 27letá Češka prohrála 4-6 4-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist