Marrero Santana David

Marrero Santana David

44
muž
Španělsko
Datum nar.:
8. 4. 1980
Výška:
183 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 143.
čtyřhra: 1028. / 5.

Verdasco v Riu útočí na double. Má titul ze čtyřhry a je ve finále dvouhry

ATP RIO DE JANEIRO - Fernando Verdasco si z antuky v Riu de Janeiro může odvézt poprvé v kariéře dvě trofeje z jednoho turnaje. Tu deblovou - celkově osmou a první po více než čtyřech letech - už s krajanem Davidem Marrerem vybojoval, o titul ze dvouhry si zahraje díky semifinálové výhře nad Italem Fabiem Fogninim. Ve finále dvouhry, v nichž má bilanci 7-15, se utká s Argentincem Diegem Schwartzmanem, který je ve svém největším finále.

Hlaváčková vypovídala kvůli podezřelým sázkám

Českou tenistku Andreu Hlaváčkovou a jejího partnera ve smíšené čtyřhře Lukasze Kubota zpovídala v Melbourne Jednotka pro bezúhonnost tenisu. TIU si česko-polský pár předvolala kvůli podezřelým sázkám na jejich zápas prvního kola na Australian Open proti španělské dvojici Lara Arruabarrenaová/David Marrero.

Překvapivými vítězi čtyřhry na Turnaji mistrů jsou Španělé Marrero s Verdaskem

TURNAJ MISTRŮ - Vítězi letošního ročníku Turnaje mistrů ve čtyřhře se stali překvapivě David Marrero a Fernando Verdasco. Španělský pár svou nejcennější trofej získal poté, co ve finále zdolal světové jedničky Boba a Mike Bryanovy.

Štěpánek s Paesem podruhé prohráli, soupeři jim k postupu nepomohli

V dnešním utkání si mohli vylepšit pozici v boji o semifinále Turnaje mistrů, Radek Štěpánek s Indem Paesem ale podruhé v Londýně zaváhali a se španělským párem Granollers/López prohráli 6-4 6-7 a 8-10. Pár hodin ještě měli naději, že postoupí do semifinále, večerní duel jim ale veškeré šance sebral.

Štěpánek s Paesem další výhru nepřidali a postup nemají ve svých rukách

Jedno vítězství a jednu porážku mají na svém kontě po dvou odehraných zápasech na Turnaji mistrů Radek Štěpánek s Leanderem Paesem. Česko-indický pár dnes prohrál s dvojicí Marrero/Verdasco 4-6 6-7 a ve svém posledním utkání ve skupině B si s dalšími Španěly Granollersem a Lópezem zahrají o postup do semifinále.

Ferrer získal ve Valencii třetí titul

Španělský tenista David Ferrer vyhrál potřetí v kariéře domácí turnaj ve Valencii. Nejvýše nasazený hráč porazil ve finále Alexandra Dolgopolova z Ukrajiny 6-1 3-6 a 6-4.

Ferrer zničil Verdaska a potřetí v řadě ovládl antuku v Acapulku

ATP ACAPULCO - Třetí rok po sobě se ve finále turnaje v Acapulku utkali španělští tenisté a stejně jako v letech 2010 a 2011 si i letos trofej pro vítěze odváží David Ferrer. Během celého týdne neztratil jediný set, když ve finále zametl s Fernandem Verdaskem.

Santiago: Monaco je ve čtvrtfinále, Acasuso vzdal

ATP SANTIAGO - Čtvrteční program v Santiagu nabídl dva argentinské souboje. Ten první kvůli zranění nedohrál Jose Acasuso, naopak předloňský finalista Juan Monaco nezaváhal a po dvousetové výhře nad Chelou postoupil do čtvrtfinále.

Jan Hájek zdolal Darcise a je po dvou letech ve finále

CHALLENGER OSTRAVA - Dva kanáry během dvou dnů musel skousnout český tenista Jan Hájek. Přesto si v Ostravě zahraje po dvou letech v challengerovém finále, když dnes zdolal třetího nasazeného Belgičana Darcise. Finále bude soubojem úspěšných kvalifikantů, v neděli se utká s Chorvatem Dodigem.

Rosol si v Ostravě zahraje s Darcisem o semifinále

CHALLENGER OSTRAVA - Lukáš Rosol se stal na challengeru Prosperita Open v Ostravě prvním domácím čtvrtfinalistou, když dnes ve třech setech zdolal Kližana. V pátek se ve čtvrtfinále utká s třetím nasazeným Belgičanem Darcisem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist