Marterer Maximilian

Marterer Maximilian

28
muž
Německo
Datum nar.:
15. 6. 1995
Výška:
191 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 100. / 45.
čtyřhra: 981. / 206.

Kopřiva utekl Martererovi ze všech 12 brejkbolů a kvalifikoval se na turnaj ATP v Dauhá

ATP DAUHÁ - Vít Kopřiva si pošesté v kariéře zahraje hlavní soutěž na okruhu ATP. V katarském Dauhá šestadvacetiletý Čech prošel bez ztráty setu dvoukolovou kvalifikací, v rozhodujícím utkání přehrál 6:3, 6:1 Němce Maximiliana Marterera.

Rubljov byl v Hamburku třikrát jediný míček od vyřazení, všechny sety potřeboval i Ruud

Andrej Rubljov (25) přijel do Hamburku po nedělním triumfu v Bastadu a v úvodním zápase na německé antuce byl třikrát jediný míček od vyřazení. Šampion ročníku 2020 ale všechny tři mečboly odvrátil a Bernabého Zapatu (26) po třech hodinách boje zdolal 5:7, 6:1, 7:6. Vstup do podniku série ATP 500 zvládl i Casper Ruud (24), také nejvýše nasazený potřeboval na postup všechny tři sety.

Forejtek v Ismaningu vyřadil jedničku Thompsona a má druhý skalp hráčů Top 100, Veselý skončil hned na úvod

ATP CHALLENGER ISMANING - Jonáš Forejtek si připsal druhý skalp hráčů Top 100. Dvacetiletý Čech v úvodním kole challengeru v německém Ismaningu po obratu vyřadil 71. tenistu světa a nasazenou jedničku Jordana Thompsona z Austrálie. Hned na úvod naopak dohrál Jiří Veselý, který nestačil na domácího Maximiliana Marterera.

Macháč v Kazachstánu oplatil porážku Martererovi a zahraje si čtvrtfinále

ATP CHALLENGER NUR-SULTAN - Tomáš Macháč na halovém challengeru v Nur-Sultanu zvládl další třísetový zápas. Dvacetiletý Čech po nasazené dvojce Jevgenijovi Donskému zdolal Maximiliana Marterera, kterému oplatil loňskou porážku z finále v Bratislavě, a postoupil do čtvrtfinále. V něm vyzve šestého nasazeného Jurije Rodionova.

Macháč v Bratislavě podlehl Martererovi a druhý titul z challengeru nevybojoval

CHALLENGER BRATISLAVA - Tomáš Macháč v Bratislavě své čtvrté challengerové finále v druhý titul nepřetavil. V boji o něj 20letý podlehl po téměř dvou a půl hodinách hry 7-6 2-6 5-7 Němci Maximilianu Martererovi.

V Kitzbühelu vypadl i Schwartzman. Do semifinále se poprvé dostali tři kvalifikanti: Djere, Hüsler a Hanfmann

ATP KITZBÜHEL - Do semifinále antukového klání ATP 250 v Kitzbühelu se nedostal ani jeden nasazený tenista. Naopak mezi kvartetem nejlepších jsou tři kvalifikanti, což se na okruhu ATP stalo vůbec poprvé v historii. O vyřazení posledního nasazeného hráče Argentince Diega Schwartzmana se postaral Srb Laslo Djere, kterého napodobili Švýcar Marc-Andrea Hüsler a Němec Yannick Hanfmann.

Ferrerova rozlučka s Buenos Aires: Ve druhém kole nevyužil mečboly proti Ramosovi

ATP BUENOS AIRES - David Ferrer skončil i na druhém rozlučkovém turnaji ve druhém kole. Antuce v Buenos Aires dal trojnásobný šampion sbohem porážkou s krajanem Albertem Ramosem, i když měl set a brejk k dobru a dvakrát byl míček od vítězství. Úspěšně do turnaje vstoupil uzdravený Dominic Thiem, který v argentinské metorpoli neprohrál ani svůj celkově 10. zápas.

Nadal neztratil set ani s Martererem a slaví 900. kariérní výhru

FRENCH OPEN - Rafael Nadal vyhrál na French Open už 37 setů v řadě. Jeho vítěznou sérii na pařížské antuce nedokázal přerušit ani Maximilian Marterer. Desetinásobný šampion a loňský vítěz antukového grandslamu dnes zaznamenal jubilejní 900. kariérní výhru. Jeho dalším soupeřem bude Diego Schwartzman.

Nadal přehrál Gasqueta pošestnácté v řadě a neporazitelnost v Paříži prodloužil na 35 setů

FRENCH OPEN - Rafael Nadal na Roland Garros smetl 3-0 na sety domácího Richarda Gasqueta a drtivé vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 16-1. V osmifinále bude desetinásobný šampion, který na pařížské antuce neprohrál už 35 setů v řadě, favoritem proti Němci Maximilianu Martererovi.

V Mnichově do finále postoupili domácí bývalí šampioni Kohlschreiber a Zverev

ATP MNICHOV - Letošní ročník antukového turnaje ATP v Mnichově bude mít domácího a staronového vítěze. Do nedělního finále totiž postoupili obhájce titulu Alexander Zverev a trojnásobný šampion Philipp Kohlschreiber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist