Nagal Sumit

Nagal Sumit

26
muž
Indie
Datum nar.:
16. 8. 1997
Výška:
178 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 82. / 80.
čtyřhra: 703. / 136.

Indická romance: Nagal vyřadil nasazeného a za jediný zápas vydělal víc než za loňský rok

Sumit Nagal (27) se na letošním Australian Open dočkal svého největšího vítězství v kariéře. Triumf nad Kazachem Alexandrem Bublikem 6:4, 6:2, 7:6 mu navíc na prize money vynesl víc peněz, než kolik vydělal za celou loňskou sezonu, ve které odehrál 75 zápasů a vyhrál dva menší turnaje.

Wimbledonský skalp Kordy ho nenakopnul. Veselý prohrál už sedm setů v řadě

CHALLENGER TAMPERE - Jiří Veselý (30) po překvapivé výhře v prvním kole Wimbledonu nad Sebastianem Kordou prohrál už sedm setů v řadě. Herní pohodu nenašel ani na antukových challengerech, byť měl příznivý los. Ve finském Tampere se neprosadil proti členovi třetí světové stovky Indu Sumitu Nagalovi (25), kterému podlehl 4:6, 1:6. Už do čtvrtfinále na severu Evropy postoupil Dalibor Svrčina (20), čeká ho v něm přemožitel Víta Kopřivy (26) Slovák Lukáš Klein (25).

Buenos Aires: F. Cerundolo po týdnu navazuje na senzační tažení bratra a je už v semifinále

ATP BUENOS AIRES - Týden po svém bratrovi Juanu Manuelovi, který triumfoval v Córdobě, prožívá na domácí antuce životní turnaj také Francisco Cerundolo. Na podniku ATP v rodném Buenos Aires porazil i šestého nasazeného Pabla Andújara a postoupil již do semifinále. Mezi čtyřkou nejlepších nechybí ani jeho krajana a nasazená jednička Diego Schwartzman.

Nagal v Buenos Aires porazil Garína a slaví nejcennější skalp i postup do prvního čtvrtfinále

ATP BUENOS AIRES - Sumit Nagal na antuce v Buenos Aires překvapil výhrou nad druhým nasazeným Chilanem Christianem Garínem a poprvé postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. V něm 23letý Ind, který poprvé porazil hráče elitní světové padesátky, vyzve Španěla Alberta Ramose.

Slovák Klein v Buenos Aires vyhrál svůj první zápas na okruhu ATP a vyzve Schwartzmana

ATP BUENOS AIRES - Lukáš Klein si připsal vítězný debut na okruhu ATP. 22letý Slovák na antuce v Buenos Aires porazil krajana Andreje Martina a navázal na úspěšně absolvovanou tříkolovou kvalifikaci. Ve druhém kole vyzve domácí světovou devítku Diega Schwartzmana. Naopak vypadl domácí Juan Manuel Cerundolo, který tak nenaváže na triumf z Córdoby.

Thiem bez ztráty setu přehrál Nagala a je ve třetím kole US Open

US OPEN - Dominic Thiem na letošním US Open pokračuje bez ztráty setu. Jeden z největších favoritů a nasazená dvojka si ve druhém kole poradil se Sumitem Nagalem a nadělil si dárek ke svým 27. narozeninám. O postup do osmifinále se utká s vítězem ročníku 2014 Marinem Čiličem. Z nejvýše nasazených dále nezaváhali Daniil Medveděv, Matteo Berrettini ani Roberto Bautista.

Vrbenský v Praze postoupil poprvé do semifinále challengeru a zahraje si s Wawrinkou

CHALLENGER PRAHA - Michael Vrbenský na domácí antuce v Praze na Štvanici zdolal ve třech setech Švéda Eliase Ymera a poprvé v kariéře postoupil do semifinále challengeru. V něm na dvacetiletého Čecha čeká prestižní duel s trojnásobným grandslamovým šampionem Stanem Wawrinkou.

Djokovič v prvním kole US Open nečelil jedinému brejkbolu, Federer na úvod ztratil set

US OPEN - Největší favorit letošního US Open Novak Djokovič vykročil za obhajobou loňského triumfu úspěšně. Vítěz čtyř z pěti posledních grandslamů si v prvním kole bez ztráty setu poradil s Robertem Carballésem, kterému nenabídl jediný brejkbol. Mnohem více práce měl se svým úvodním soupeřem Roger Federer. Pětinásobný šampion musel do čtyř sad s indickým kvalifikantem a až 190. hráčem světa Sumitem Nagalem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist