O'Connell Christopher

O'Connell Christopher

29
muž
Austrálie
Datum nar.:
3. 6. 1994
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 58. / 53.
čtyřhra: 710. / 117.

Macháč je v Miami poprvé ve čtvrtfinále na Masters, vyzve v něm loňského finalistu Sinnera

Tomáš Macháč (23) na Floridě už třikrát vylepšil své maximum na podnicích Masters. Poslední český zástupce v letošním ročníku Miami Open navázal na cenné skalpy Andreje Rubljova a Andyho Murrayho a ve svém prvním osmifinále na prestižních tisícovkách přehrál 6:3, 6:3 svého italského vrstevníka Mattea Arnaldiho (23). O první semifinále na nejvyšším okruhu zabojuje proti Jannikovi Sinnerovi (22).

Macháč v Miami proti domácímu teenagerovi nezaváhal, Kopřiva premiéru na Masters nezvládl

Tomáš Macháč (23) měl v úvodním kole v Miami potíže jen na začátku utkání a domácího teenagera Darwina Blanche (16) startujícího na divokou kartu nakonec přehrál snadno 6:4, 6:2. O své premiérové třetí kolo na akcích Masters se utká s nasazenou pětkou Andrejem Rubljovem. Vít Kopřiva (26) ve svém prvním zápase v hlavních soutěžích turnajů Masters neuspěl, český kvalifikant nestačil 2:6, 4:6 na favorizovaného Christophera O'Connella (29).

Preview: Pět Čechů odehraje první kolo v Miami. Do akce jdou Plíšková, Bouzková či Macháč

V rámci středečního programu letošního ročníku Miami Open se v utkáních prvního kola hlavní soutěže představí pět Čechů. Jako první nastoupí Marie Bouzková proti Lin Zhu a poté budou v akci Linda Fruhvirtová proti Shelby Rogersové, Karolína Plíšková v souboji s Donnou Vekičovou, kvalifikant Vít Kopřiva proti Christopherovi O'Connellovi a favorizovaný Tomáš Macháč, kterého čeká domácí teenager Darwin Blanch.

Po senzačním skalpu přišel výbuch. Veselý neuhrál set s O'Connellem a na výhru nad Kordou nenavázal

Jiří Veselý (29) si v úvodním kole letošního Wimbledonu vyšlápl na jednoho z černých koňů Sebastiana Kordu a připsal si své nejcennější vítězství za dlouhou dobu. Na skalp nasazeného Američana však dvojnásobný osmifinalista nenavázal a ve druhém kole prohrál jasně 3:6, 5:7, 4:6 s Christopherem O'Connellem (29). Australan si tak zahraje o své premiérové grandslamové osmifinále.

Rune hraje poprvé jako obhájce titulu. V Mnichově si zopakuje finále s Van de Zandschulpem

ATP MNICHOV - Holger Rune na antuce v Mnichově porazil 6-3 6-2 Australana Christophera O'Connella a jediná výhra ho dělí od obhájení prvního triumfu na okruhu ATP. O celkově 4. titul si 19letý Dán zahraje v repríze loňského finále s Boticem Van de Zandschulpem, který vyřadil Taylora Fritze.

Porážka doma v den narozenin a stabilní forma v nedohlednu. Zverev v Mnichově ztroskotal hned na O'Connellovi

ATP MNICHOV - Alexander Zverev se letos vrací po půlroční pauze zaviněné zraněním a operací kotníku a stále nemůže najít stabilní formu. Po osmifinálové účasti před týdnem na Masters v Monte Carlu ztroskotal na domácí akci v Mnichově, kde v letech 2017-18 triumfoval, hned na prvním soupeři. Domácí favorit v den svých 26. narozenin nestačil 6-7(2) 4-6 na Christophera O'Connella.

Lehečka pokračuje ve skvělých výkonech i v Dauhá. Ve čtvrtfinále vyzve jedničku Rubljova

ATP DAUHÁ - Jiří Lehečka pokračuje při svém debutu v Dauhá ve skvělé letošní formě. Jednadvacetiletý rodák z Mladé Boleslavi dnes přehrál 6-2 7-6 Emila Ruusuvuoriho, s nímž v předchozích dvou soubojích neuhrál set, upravil svou bilanci v probíhající sezoně na 12-3 a připsal si čtvrté vítězství v řadě. O své druhé semifinále na okruhu ATP a nejcennější skalp si zahraje proti Andrejovi Rubljovovi. V turnaji už nepokračuje obhájce titulu Roberto Bautista, naopak jiný dvojnásobný šampion Andy Murray postoupil přes Alexandera Zvereva.

Nakashima a Giron jsou poprvé ve finále. V San Diegu využili slabší konkurence

ATP SAN DIEGO - Američané Brandon Nakashima a Marcos Giron na domácí půdě v San Diegu postoupili poprvé do finále turnaje ATP. Jednadvacetiletý Nakashima v semifinále porazil 6-4 7-6 Australana Christophera O'Connellyho, 29letý Giron překvapil výhrou 6-3 7-5 nad nasazenou jedničkou Danielem Evansem.

Djokovič se dočkal vstupu do sezony, v Dubaji přehrál Musettiho

ATP DUBAJ - Novak Djokovič dnes úspěšně vstoupil do sezony 2022. První hráč světa, který kvůli chybějícímu očkování proti Covidu-19 přišel o turnaje v Austrálii včetně Australian Open, v Dubaji přehrál 6-3 6-3 italského teenagera Lorenza Musettiho.

Fin Ruusuvuori zastavil Norrieho a v Atlantě si zahraje o první finále

ATP ATLANTA - Emil Ruusuvuori v Atlantě porazil čerstvého šampiona z Los Cabos Brita Camerona Norrieho a podruhé v kariéře postoupil do semifinále turnaje ATP. O premiérové finále se 22letý Fin utká s domácím teenagerem Brandonem Nakashimou. O druhé místo ve finále svedou souboj domácí John Isner a Taylor Fritz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist