Olaru Raluca-Ioana

Olaru Raluca-Ioana

35
žena
Rumunsko
Datum nar.:
3. 3. 1989
Výška:
173 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 53.
čtyřhra: - / 30.

Hradecká s Kristýnou Plíškovou proměnily první společný turnaj v titul z Prahy!

WTA PRAHA - Soutěž deblistek na antukovém turnaji WTA v Praze vyhrálo domácí duo Lucie Hradecká a Kristýna Plíšková. České tenistky ve finále první společné akce smetly rumunské duo Monica Niculescuová a Raluca Olaruová.

Hlaváčková s Shuai Peng ovládly třetí ze čtyř společných akcí

WTA SHENZHEN - Andrea Hlaváčková a Shuai Peng se domluvily na spolupráci v sezoně 2017 a hned na prvním turnaji slaví triumf. Česko-čínská dvojice vyhrála podnik v čínském Shenzhenu, když ve finále porazila rumunsko-ukrajinské duo Olaruová/Savčuková. Celkově dobyly třetí ze čtyř společných akcí.

Plíšková se Strýcovou vyhrály v rumunské Kluži čtyřhru a vybojovaly postup do semifinále Fed Cupu

České tenistky si znovu zahrají semifinále Fed Cupu. V nedělních dvouhrách sice nejprve Petra Kvitová podlehla Simoně Halepové, naději na postup ale zachránila Karolína Plíšková, která srovnala na 2-2. V závěrečné čtyřhře pak Plíšková spolu se Strýcovou přetlačily pár Mituová/Olaruová a posunuly tak český tým do semifinále ženské týmové soutěže. V něm obhájkyně titulu narazí na Švýcarky.

Hingisová s Mirzaovou vyhrály 29. zápas v řadě. Překonaly 22 let starý zápis

WTA SYDNEY - Martina Hingisová a Sania Mirzaová poprvé od roku 1994 vyhrály více jak 28 zápasů v řadě ve čtyřhře žen. Švýcarsko-indická dvojice dnes překonala 22 let starý zápis Gigi Fernandezové a Nataši Zverevové po postupu do finále turnaje v Sydney a vytvořily nejlepší počin od roku 1990. Rekord je však v nedohlednu.

Karolína Plíšková ve finále v Norimberku prohrála s Bouchardovou, ale triumfovala ve čtyřhře

Karolína Plíšková na turnaji v Norimberku svůj druhý titul na okruhu WTA nezískala. Česká hráčka ve finále prohrála s Eugenií Bouchardovou stejně jako vloni na US Open ve třech setech 2-6 6-4 3-6. Plíšková ale po boku Michaelly Krajicekové slaví titul ve čtyřhře.

Halepová v Norimberku poprvé vyhrála turnaj WTA, Peschkeová ve finále čtyřhry neuspěla

Simona Halepová poprvé v kariéře vyhrála turnaj na okruhu WTA. Jednadvacetiletá Rumunka ve finálovém duelu neztratila ani jeden servis a Němku Petkovicovou porazila dvakrát 6-3. Květa Peschkeová neuspěla ve finále čtyřhry.

Benešová v Maroku postoupila, Zakopalová končí

Poloviční úspěšnost měly dnes na turnaji v marockém Fesu české tenistky. Iveta Benešová potvrdila rostoucí formu a bez problémů porazila osmnáctiletou Australanku Olivii Rogowskou 6-0 6-4. Klára Zakopalová si vedla hůř - Rumunce Olaruové sice vzdorovala téměř tři hodiny, nakonec jí ale podlehla 4-6 6-2 4-6.

Šafářová si zahraje s Jankovičovou

Česká tenistka Lucie Šafářová se ve druhém kole turnaje v Moskvě utká s Jelenou Jankovičovou. Druhá nasazená Srbka dnes postoupila po třísetovém vítězství nad Jaroslavovou Švedovovou z Kazachstánu.

Kvitová postoupila, může hrát s Benešovou

Česká tenistka Petra Kvitová se po US Open vítězně vrátila na okruh WTA. V Linci postoupila do druhého kola po výhře 6-1 6-4 nad Němkou Andreou Petkovicovou. Nedařilo se naopak Lucii Hradecké, která potřetí v kariéře nestačila na Ioanu Ralucu Olaruovou z Rumunska.

Wozniacká boxuje. Na kurtech zametla s Gallovitsovou

WTA NEW HAVEN - Neobvyklý způsob přípravy zvolila Caroline Wozniacká. Devatenáctiletá hvězda Dánska totiž před US Open chodí do boxerského ringu, aby zpevnila své tělo. Včera v New Havenu zdemolovala Gallovitsovou - i když jen na tenisovém kurtu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist