Osterloh Lilia

Osterloh Lilia

46
žena
USA
Datum nar.:
7. 4. 1978
Výška:
170 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 43.
čtyřhra: - / 83.

Voráčová v Bastadu postoupila a utká se s Rezaiovou

WTA BASTAD - Renata Voráčová na antuce v švédském Bastadu porazila domácí Johannu Larssonovou a postoupila do 2. kola. V něm na ni čeká druhá nasazená Francouzka Rezaiová.

Alona Bondarenková vyhrála poprvé od Australian Open

WTA CHARLESTON - V Jižní Karolíně odstartoval bez několika favoritek turnaj kategorie WTA Premier. První hrací den se dařilo nasazeným hráčkám, když Alona Bondarenková i Aleksandra Wozniaková neztratily ani set. Ukrajinka vyhrála poprvé od konce ledna.

Cetkovská vypadla, nestačila na Osterlohovou

Jediná česká tenistka na turnaji v Cincinnati Petra Cetkovská se s podnikem WTA rozloučila v druhém kole. Třiadvacetiletá fedcupová reprezentantka podlehla 4-6 a 1-6 domácí Lilii Osterlohové, které patří místo až na začátku třetí stovky světového žebříčku.

Cetkovská v Cincinnati vyřadila nasazenou Paszekovou

WTA CINCINNATI - Česká tenistka Petra Cetkovská postoupila na podniku v Cincinnati do druhého kola poté, co jí turnajová osmička Rakušanka Tamira Paszeková vzdala utkání ve třetím setu. Z nasazených tenistek se dařilo Kirilenkové a Srebotnikové.

Preview: Turnaj WTA v Barceloně

Zatímco na birminghamské trávě se tento týden začne část tenistek pomalu připravovat na blížící se Wimbledon, v Barceloně si další hráčky budou ještě užívat antuku. A k radosti katalánských tenisových fanoušků má letošní ročník zdejšího turnaje nejlepší obsazení ve své krátké historii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist