Paquet Chloe

Paquet Chloe

29
žena
Francie
Datum nar.:
1. 7. 1994
Výška:
178 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 149. / 101.
čtyřhra: 1300. / 247.

Siniakové v Monastiru vzdala Paquetová, nasazená Češka má šestou výhru v řadě

WTA MONASTIR - Kateřina Siniaková se v tuniském Monastiru na kurtu zdržela jen necelou hodinu a půl. Nasazené sedmičce, která před dvěma týdny v Portoroži vybojovala svůj třetí triumf na nejvyšším okruhu, za stavu 4-6 0-4 vzdala Francouzka Chloé Paquetová. Šest zápasů neporažená Češka se o své teprve třetí letošní čtvrtfinále na turnajích WTA utká s Claire Liuovou.

Úspěšný debut českých teenagerek! Nosková, Linda Fruhvirtová i Bejlek prošly kvalifikací US Open

US OPEN - 17leté Lindy Nosková a Fruhvirtová i 16letá Sára Bejlek úspěšně absolvovaly svou premiérovou kvalifikaci o start na US Open. Nosková zvládla také svou druhou kvalifikaci grandslamového turnaje tři měsíce po French Open, Fruhvirtová a Bejlek v ní uspěly poprvé a mohou se těšit na premiéru v hlavní soutěži grandslamu. Poprvé na US Open se kvalifikoval také Tomáš Macháč.

Bouzková si v Praze poradila s Krausovou, Martincová finále na Livesport Prague Open neobhájí

LIVESPORT PRAGUE OPEN - Marie Bouzková na třetí pokus vyhrála zápas v hlavní soutěži domácího turnaje WTA v Praze. V prvním vystoupení od úspěšného Wimbledonu potvrdila roli favoritky proti Rakušance Sinje Krausové startující z pozice lucky losera. Naopak vstup do Livesport Prague Open nezvládla loňská finalistka Tereza Martincová, která neudržela vedení proti Chloé Paquetové a utrpěla pátou porážku v řadě.

17letá Nosková stoupá dál! Na ITF W60 ve Francii získala nejcennější skalp, 5. titul a zajistila si posun do Top 200

ITF CROISSY-BEAUBOURG - Linda Nosková ve finále halového turnaje ITF W60 ve francouzském Croissy-Beaubourgu porazila 6-3 6-4 domácí Leoliu Jeanjeanovou a získala 5. titul. Díky němu se 17letá Češka posune poprvé do Top 200, v níž bude třetí nejmladší hráčkou.

Bouzková v Indian Wells prošla kvalifikací prestižního turnaje WTA 1000

WTA INDIAN WELLS - Na turnaji WTA 1000 v Indian Wells si nakonec přeci jen zahraje šest českých tenistek. Kvalifikací prošla Marie Bouzková, jež v závěrečném druhém kole porazila 3-6 6-1 6-4 Francouzku Chloé Paquetovou a navazuje tak na povedená vystoupení v Mexiku. Na úvod hlavní soutěže ji čeká souboj kvalifikantek s Číňankou Qiang Wang.

Martincová v Taškentu prošla už na třetí akci po sobě kvalifikací

WTA TAŠKENT - Tereza Martincová se stala už potřetí v řadě úspěšnou kvalifikantkou. Po US Open a čínském Guangzhou prošla dvoukolovým sítem v uzbeckém Taškentu, kde si dnes poradila s Francouzkou Chloé Paquetovou. V hlavní soutěži ji čeká bývalá šampionka Irina Beguová z Rumunska.

Jastremská ve Štrasburku vyřadila Sabalenkovou a zahraje si první antukové finále

WTA ŠTRASBURK - Devatenáctiletá Ukrajinka Dajana Jastremská ve Štrasburku zdolala světovou jedenáctku Arynu Sabalenkovou a připsala si svůj dosud nejcennější skalp. Ve svém třetím finále a prvním na antuce bude bojovat o třetí titul proti domácí šampionce z roku 2016 Caroline Garciaové, jež zastavila krajanku nebo Chloé Paquetovou.

Paquetová hraje ve Štrasburku životní turnaj, vyřadila i Gavrilovovou

WTA ŠTRASBURK - Chloé Paquetová pokračuje na domácí antuce ve Štrasburku v životním turnaji. Ve svém premiérovém čtvrtfinále na okruhu WTA si 24letá Francouzka poradila s předloňskou finalistkou Darjou Gavrilovovou z Austrálie a bez ztráty setu postoupila už mezi čtyřku nejlepších. O finále si zahraje s krajankou Caroline Garciaovou.

Bývalé šampionky Puigová a Stosurová ve Štrasburku hladce postupují

WTA ŠTRASBURK - Bývalým šampionkám se dnes na antukovém turnaji ve Štrasburku daří. Po hladkých výhrách postoupily do druhého kola Monica Puigová i dvojnásobná vítězka Samantha Stosurová. Navázat na ně mohla ještě domácí Caroline Garciaová, ale její duel s Američankou Rogersovou byl za stavu 1-1 na sety přerušen.

Jednička Ostapenková v Bogotě nevyužila mečboly proti Ahnové. Ta slaví životní skalp

WTA BOGOTÁ - Jelena Ostapenková na šestém z deseti letošních turnajů nezvládla svůj úvodní zápas. Na antuce v Bogotě lotyšská tenistka překvapivě prohrála po nevyužití mečbolů s hráčkou ze třetí světové stovky Američankou Kristie Ahnovou, která se do hlavní soutěže dostala až jako náhradnice a nyní slaví životní skalp.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist