Parks Alycia

Parks Alycia

23
žena
USA
Datum nar.:
31. 12. 2000
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 127. / 40.
čtyřhra: 31. / 27.

Sabalenková poprvé na tour neztratila game, do osmifinále suverénně prošla i Gauffová

Aryna Sabalenková (25) pokračuje na Australian Open v suverénní obhajobě svého jediného dosavadního grandslamového triumfu. Světová dvojka ve třetím kole zničila 6:0, 6:0 nasazenou osmadvacítku Lesju Curenkovou (34) a poprvé v kariéře zvítězila na nejvyšším okruhu bez ztráty gamu. Do osmifinále prošla suverénně také Coco Gauffová (19), úřadující šampionka US Open deklasovala krajanku Alyciu Parksovou (23).

Plíšková po sedmi letech vypadla v 1. kole grandslamu. Z šesti Češek postoupila jen Vondroušová

FRENCH OPEN - Českým tenistkám se v pondělí na French Open nedařilo. Karolína Plíšková (31) poprvé od roku 2016 nezvládla vstup do grandslamu, Petra Kvitová (33) po třinácti letech neuspěla v úvodním kole na pařížské antuce. Dohrály i trápící se Linda Fruhvirtová (18), po zranění se vracející Kateřina Siniaková (27) a Tereza Martincová (28). Jako jediná uspěla bývalá finalistka Markéta Vondroušová (23).

Krejčíková v Madridu zlomila sérii nezdarů Češek, do 3. kola postoupila i Bouzková

WTA MADRID - Barbora Krejčíková porazila v Madridu ve třech setech šest zápasů neporaženou Danku Koviničovou, na třetí pokus si připsala své první vítězství v Caja Mágica a jako první Češka postoupila mezi nejlepší dvaatřicítku. Večer na ni navázala ještě Marie Bouzková, jež si poradila s Aliaksandrou Sasnovičovou.

Dominantní výkon Vondroušové! Nebezpečné soupeřce povolila jen dva gamy a zahraje si o první semifinále po roce

WTA LINEC - Markéta Vondroušová pokračuje při svém debutu v Linci v suverénních výkonech. Třiadvacetiletá Češka si po Viktoriji Tomovové poradila s další kvalifikantkou, mnohem nebezpečnější Rebeku Masárovou za hodinu deklasovala 6-1 6-1 a podruhé v sezoně postoupila do čtvrtfinále. O první semifinále na akcích WTA po roce se utká s kvalifikantkou Dalmou Gálfiovou, nebo divokou kartou Evou Lysovou.

Nosková je poprvé členkou Top 50, Lehečka si opět vylepšil své maximum

Linda Nosková se po čtvrtfinálové účasti v Lyonu premiérově posunula do nejlepší padesátky světového hodnocení, kterou momentálně uzavírá. Na novém maximu je i Jiří Lehečka, jenž byl hlavním strůjcem víkendového vítězství nad Portugalskem a postupu českých tenistů na finálový turnaj Davisova poháru.

Parksová v Lyonu slaví první triumf. Ve finále skolila i Garciaovou

WTA LYON - Alycia Parksová v Lyonu dotáhla svůj životní turnaj až na samotný vrchol. 22letá Američanka, která si na okruhu WTA zahrála jediné čtvrtfinále, ve finále porazila 7-6 7-5 domácí světovou pětku a vítězku loňského Turnaje mistryň Caroline Garciaovou, neporazitelnost v hale protáhla na 15 zápasů a po nejcennějším skalpu slaví premiérový titul.

Parksová v hale neprohrála 14 zápasů v řadě. V Lyonu si zahraje první finále na okruhu WTA

WTA LYON - Alycia Parksová v hale v Lyonu ve svém premiérovém semifinále na okruhu WTA porazila Belgičanku Marynu Zanevskou a svou neporazitelnost v hale protáhla na 14 utkání. O titul si 22letá Američanka zahraje s domácí světovou pětkou Caroline Garciaovou.

Nosková v Lyonu končí ve čtvrtfinále. Prohrála duel vítězek dívčích grandslamů

WTA LYON - Linda Nosková dohrála na halovém turnaji WTA 250 v Lyonu ve čtvrtfinále. 18letá Češka v souboji vítězek dívčího grandslamu podlehla i vinou 40 nevynucených chyb 4-6 6-7 Kolumbijce Camile Osoriové a nepotvrdila formu z úvodu sezony.

VIDEO: Parksová soupeřku přelobovala krásným tweenerem

V mužském tenisu tenhle technicky náročný úder s exhibičním nádechem částečně zevšedněl. U žen ho však v ostrém zápase vídáme zřídkakdy. Včera v Lyonu se o tweener pokusila 22letá Američanka Alycia Parksová a zahrála ho bravurně. K síti nabíhající nasazenou Chorvatku Petru Martičovou přelobovala a získala důležitý fiftýn na cestě do svého druhé čtvrtfinále na okruhu WTA.

Nosková si poradila i s Šarífovou a v Lyonu postoupila do čtvrtfinále

WTA LYON - Ve formě hrající Linda Nosková v Lyonu porazila 6-3 6-2 šestou nasazenou Egypťanku Majar Šarífovou a potřetí v kariéře a poprvé v hale postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA. O udržení čtvrtfinálové neporazitelnosti si 18letá Češka zahraje v souboji bývalých vítězek dívčích grandslamů s Kolumbijkou Camilou Osoriovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist