Pervak Ksenia

Pervak Ksenia

32
žena
Rusko
Datum nar.:
27. 5. 1991
Výška:
170 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 123.

Je zpět, není zpět? Pěrvaková vyřadila v Dubaji jedničku Büyükakcayovou

ITF DUBAJ - Kariéra ruské tenistky Ksenie Pěrvakové je více než zajímavá. Ruska oznámila konec kariéry, přesto letos odehrála již druhý zápas. Na turnaji ITF s dotací 100 000 amerických dolarů v Dubaji vyřadila po setech 6-0 7-6 nasazenou jedničku Caglu Büyükakcayovou. Ve druhém kole ji čeká Aleksandra Kruničová.

Jovanovská v Taškentu vyhrála souboj bývalých šampionek proti Kudrjavcevové

WTA TAŠKENT - Divoký dvou a půlhodinový souboj dnes v uzbeckém Taškentu předvedly dvě bývalé šampionky Bojana Jovanovská a Ruska Alja Kudrjavcevová. Z postupu do čtvrtfinále se nakonec radovala srbská obhájkyně titulu.

Favoritky první den na US Open nezaváhaly, Šarapovová otáčela ziskem deseti gamů v řadě

US OPEN ŽENY - Bez jediného většího překvapení se na US Open odehrál první hrací den. Otáčet zápas musela světová dvojka Simona Halepová, naopak suverénní byly Agnieszka Radwaňská a Maria Šarapovová. Polka proti Fichmanové získala 12 gamů v řadě, Ruska proti krajance Kirilenkové otočila vývoj deseti vyhranými hrami po sobě.

Karolína Plíšková je v Paříži poprvé ve 2. kole, postupuje i Kvitová

FRENCH OPEN ŽENY - Karolína Plíšková proměnila svůj třetí start v hlavní soutěži French Open v premiérový postup do 2. kola. Dvaadvacetiletá Češka na úvod porazila domácí Mathildu Johanssonovou a zajistila si tak souboj se světovou trojkou Agnieszkou Radwaňskou. Svůj úvodní zápas už zvládla také Petra Kvitová.

Lucky loser Curenková je poprvé v semifinále, Azarenková se utká se Serenou

WTA BRISBANE - Tomu se říká chopit druhou šanci za pačesy. Lesja Curenková sice v Brisbane vůbec neměla startovat, po odhlášení zraněné Marie Šarapovové se ale do hlavní soutěže dostala a po dnešní výhře nad Slovenkou Hantuchovou se raduje ze svého premiérového postupu do semifinále turnaje WTA.

Kvitová v Brisbane končí na raketě Pavljučenkovové

WTA BRISBANE - Petra Kvitová v Brisbane na svůj předloňský triumf nenaváže. Letos končí už ve 2. kole, když na Nový rok nedokázala najít recept na Anastasii Pavljučenkovovou. Ruska se tak po Hradecké postarala o vyřazení poslední Češky v soutěži.

Šafářová začala sezonu porážkou, prohrála i Wozniacká

Lucie Šafářová v prvním zápase nové sezony vyhrát nedokázala. Česká dvojka v australském Brisbane nestačila na Němku Sabinu Lisickou, které podlehla hladce ve dvou setech. V prvním kole dohrála i bývalá světová jednička Caroline Wozniacká či domácí naděje Samantha Stosurová.

Hradecká opět vypadla ve čtvrtfinále v Lucemburku s Niculescuovou

Česká tenistka Lucie Hradecká opět nepostoupila do semifinále turnaje v Lucemburku. Stejně jako loni ji ve čtvrtfinále porazila Rumunka Monica Niculescuová, dnes 6-0 a 6-4.

Šafářová zastavila Karatančevovou, Kvitová měla namále

WTA MONTREAL - Obě české tenistky na turnaji v Montrealu postoupily přes naturalizované Kazašky do 3. kola. Lucie Šafářová ve dvou setech zastavila rozjetou Sesil Karatančevovou, Petra Kvitová odvrátila hrozbu vyřazení a otočila zápas s Pěrvakovou.

Birnerová v Baku dohrála, padla i jednička Pěrvakovová

Turnaj žen v Baku pokračuje po dnešku bez českých hráček. Po Andree Hlaváčkové vypadla i šestá nasazená Eva Birnerová, která proti Slovence Rybárikové uhrála pouhé dvě hry. Po dnešku už je také jisté, že si titul neodveze turnajová jednička Xenia Pěrvakovová; Ruska po vyčerpávajícím tříhodinovém boji vzdala souboj s Američankou Cohenovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist