Petrova Nadia

Petrova Nadia

41
žena
Rusko
Datum nar.:
8. 6. 1982
Výška:
178 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 3.
čtyřhra: - / 3.

Záhlavová-Strýcová porazila Niculescuovou, Plíšková ztratila vedení a 10 gamů v řadě

WTA MIAMI - Karolína Plíšková v Miami podruhé v sezoně nezvládla zápas 1. kola. Zápas proti nejlepší deblistce světa Shuai Peng sice výborně, neproměnila však setboly, ztratila deset gamů v řadě a v soutěži skončila.

Šafářová porazila Stephensovou, v Dubaji postupuje

Lucie Šafářová si svou letošní dobrou formu přivezla i do Dubaje, kde dnes bez ztráty setu prošla do druhého kola. Česká tenistka porazila na silně obsazeném turnaji v úvodním kole Američanku Stephensovou 6-3 a 7-5.

Petrovová se kvůli rodinné tragédii omluvila i z Australian Open

Naďa Petrovová se po tragické smrti matky k tenisu hned tak nevrátí. Po Aucklandu a Hobartu se jednatřicetiletá Ruska odhlásila i z Australian Open, které začíná za necelý měsíc.

Petrovová po smrti maminky na tenis nemyslí, z Aucklandu a Hobartu se už odhlásila

Nadě Petrovové koncem minulého týdne zemřela ve věku 64 let maminka Nadezhda Ilyina, jež nepřežila autonehodu. Ruská tenistka se vzhledem k rodinné tragédii odhlásila z turnajů v Aucklandu a Hobartu.

Předloňská šampionka Stosurová prohrála v 1. kole se sedmnáctiletou Duvalovou!

US OPEN - Zatím největším překvapením letošního US Open je vyřazení šampionky roku 2011 a loňské čtvrtfinalistky Samanthy Stosurové. Zkušená Australanka letos končí senzačně už v 1. kole, v němž nestačila na teprve sedmnáctiletou domácí naději Victorii Duvalovou.

Karolína Plíšková je po skvělém výkonu poprvé ve 2. kole, postoupily i Zakopalová a Strýcová

Úvodním kolem Wimbledonu prošlo sedm z deseti českých tenistek. Dnes postoupily Klára Zakopalová, Barbora Záhlavová-Strýcová a po skvělém výkonu i Karolína Plíšková, která zaznamenala první výhru na grandslamu. Neuspěly jen Andrea Hlaváčková a Kristýna Plíšková.

2. den ve Wimbledonu: Berdycha čeká Kližan na 'jedničce'

Šest českých zástupců včetně mužské jedničky Tomáše Berdycha by se v úterý mělo představit během druhého hracího dne na kurtech ve Wimbledonu. Berdych nastoupí proti slovenskému levákovi Martinu Kližanovi na kurtu číslo 1 na závěr programu, který začne ve 14:00 SELČ. Slovenské soupeřky dnes čekají také na tři Češky.

Hradecké se ve čtyřhře daří: s Hlaváčkovou je v semifinále, s Čermákem už ve finále

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká si na Roland Garros zahrají potřetí za sebou semifinále čtyřhry. Vítězky pařížského grandslamu z roku 2011 dnes otočily utkání s párem Blacková/Erakovicová a zvítězily 2-6 7-6 a 6-4. Hradecká je navíc s krajanem Františkem Čermákem už ve finále mixu.

Šafářová si v deblu zahraje o semifinále

Tři zástupkyně má český tenis ve čtvrtfinále ženské čtyřhry na French Open. Po Andree Hlaváčkové a Lucii Hradecké postoupila mezi nejlepší osmičku také Lucie Šafářová, která dnes po boku Rusky Pavljučenkovové zdolala pár Matteková-Sandsová/Mirzaová.

Kvitová ve Stuttgartu zvládla další bitvu, Šafářová dlouho vzdorovala Šarapovové

WTA STUTTGART - Petra Kvitová se ve Stuttgartu přiblížila zopakování loňského semifinále, i s druhou domácí hráčkou ale měla plné ruce práce. S Julii Görgesovou dnes prohrávala už 2-6 a 0-1 s mankem brejku, duel však otočila a zajistila si zítřejší čtvrtfinále, v němž vyzve Číňanku Na Li. Naop Lucie Šafářová neuspěla, když po gíce než trihodinovém boji padla s obhájkyní titulu Marií Šarapovovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist