Pigossi Laura

Pigossi Laura

29
žena
Brazílie
Datum nar.:
2. 8. 1994
Výška:
164 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 125. / 100.
čtyřhra: 292. / 133.

Bouchardové nepomohly ani odvrácené mečboly, první čtvrtfinále od září si nezahraje

WTA BOGOTÁ - Eugenie Bouchardová uzavřela své první turnajové vystoupení od lednového Australian Open ve druhém kole a více než půlroční čekání na čtvrtfinálovou účast neukončila. Bývalé světové pětce nepomohly k postupu ani dva odvrácené mečboly v tie-breaku druhé sady, s Kamillou Rachimovovou nakonec po téměř dvouapůlhodinovém boji prohrála.

Siniaková v Hamburku prolétla do svého prvního čtvrtfinále po 11 měsících, uspěla i Krejčíková

WTA HAMBURK - Kateřina Siniaková na antuce v Hamburku prolétla do svého prvního čtvrtfinále od loňského srpna. Šestadvacetiletá Češka ve druhém kole smetla Lauru Pigossiovou a navázala na skalp nasazené dvojky Darjy Kasatkinové. Mezi osmičkou nejlepších je také Barbora Krejčíková, jež po pomalejším rozjezdu získala proti Polce Magdaleně Fręchové 12 gamů v řadě.

Mariaová po senzačním triumfu vylétla o více než sto míst, polepšili si i Bencicová, Goffin a Opelka

Tatjana Mariaová senzačně ovládla antuku v Bogotě, v žebříčku WTA vylétla o 123 míst a má na dosah návrat do elitní stovky světového hodnocení. Belinda Bencicová je po premiérovém antukovém triumfu světovou třináctkou, polepšili si i vítězové mužských turnajů Reilly Opelka a David Goffin.

Mariaová v Bogotě vyhrála finále kvalifikantek a má druhý titul

WTA BOGOTÁ - 34letá Němka Tatiana Mariaová na antuce v Bogotě získala druhý titul na okruhu WTA. Ve finálovém souboji dvou kvalifikantek porazila 6-3 4-6 6-2 Brazilku Lauru Pigossiovou a navázala na čtyři roky starý triumf z trávy na Mallorce.

Podruhé utekly ze čtyř mečbolů! Brazilky Pigossiová se Stefaniovou slaví olympijský bronz

OH TOKIO - Bronzovou medaili na olympijském turnaji ve čtyřhře žen získaly Laura Pigossiová a Luisa Stefaniová. Brazilky v Tokiu už podruhé utekly ze čtyř mečbolů, po osmifinálovém dramatu s českými tenistkami Karolínou Plíškovou a Markétou Vondroušovou dnes v boji o 3. místo udolaly 4-6 6-4 11-9 Rusky Veroniku Kuděrmetovovou a Jelenu Vesninovou a získaly první tenisovou medaili pro svou zemi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist