Puerta Mariano

Puerta Mariano

45
muž
Argentina
Datum nar.:
19. 9. 1978
Výška:
180 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 9.
čtyřhra: - / 68.

Puertovo přiznání po 15 letech. Lež před arbitráží mu pomohla zkrátit trest a vrátit se na kurty

Bývalý finalista French Open Mariano Puerta po patnácti letech přiznal, že mu v jeho dopingové kauze pomohla ke snížení trestu lživá výpověď. Dopustil se jí před mezinárodní sportovní arbitráží při projednávání jeho druhého provinění proti pravidlům a CAS tehdy argentinskému hráči na základě jeho tvrzení zkrátil zákaz činnosti z osmi let na dva roky.

Horna je v Limě už v semifinále

CHALLENGER LIMA - Peruánec Luis Horna si na domácím challengeru v Limě zahraje semifinále. Po té, co ve druhém kole udolal Brazilce Julia Silvu, mu čtvrtfinálový soupeř Mariano Puerta předem vzdal. O postup mezi nejlepší čtyři si v Peru zahraje také ještě pět Argentinců a jeden Španěl.

Preview: Horna - Puerta

Challenger v peruánské Limě dnes nabídne souboj dvou velmi kvalitních antukářů. Někdejší světová devítka a finalista French Open z roku 2005 Mariano Puerta z Argentiny, jehož kariéra je prošpikována dopingovými skandály, vyzve místního rodáka Luise Hornu, bývalého 33. hráče světa. Bilance vzájemných zápasů je v poměru 2:1 na straně Horny.

Challenger v Limě okupují Argentinci

CHALLENGER LIMA - Hlavní soutěž antukového challengeru v peruánské Limě obsadila téměř polovina Argentinců. Sedm z nich je nasazeno a až na jednu výjimku úvodní kolo zvládli. Z osmi domácích tenistů se do druhého kola dostali pouze dva: daviscupoví reprezentanti Horna a Miranda.

Preview: Štvanický challenger

Tak se pražští (a nejen ti) tenisoví fanoušci konečně dočkali. Za necelé dva týdny na štvanickém ostrově po roce opět odstartuje hlavní soutěž tenisového challengeru ECM Prague Open. Co letos nabídne?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist