Ram Andy

Ram Andy

44
muž
Izrael
Datum nar.:
10. 4. 1980
Výška:
180 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 195.
čtyřhra: - / 5.

Berdych se Štěpánkem si ve Washingtonu zahrají finále čtyřhry

ATP WASHINGTON - Čeští tenisté Radek Štěpánek s Tomášem Berdychem si na turnaji ve Washingtonu zahrají o titul ve čtyřhře. V semifinále porazili čtvrtý nasazený rakousko-izraelský pár Julian Knowle a Andy Ram 5-7 6-2 10-4.

Nadal zaváhal, znovu prohrál se Söderlingem

Původně na Turnaji mistrů vůbec neměl hrát a teď má blízko k postupu do jeho semifinále. Švédský tenista Robin Söderling dnes ve svém úvodním zápase porazil Rafaela Nadala 6-4 6-4. Druhý hráč světa si tak výrazně zkomplikoval situaci a jeho postup ze skupiny je v ohrožení. Naopak první bod si připsal obhájce titulu Djokovič.

Češi budou hrát o titul ve Španělsku

Soupeřem českých tenistů ve finále Davisova poháru budou Španělé. Obhájcům titulu zajistili rozhodující třetí bod v duelu s Izraelem Feliciano Lopez a Tommy Robredo, kteří v dnešní čtyřhře porazili na antuce v Marbelle 7-6 6-7 6-4 6-2 dvojici Jonathan Erlich a Andy Ram.

Preview: Izrael věří v další zázrak proti oslabeným Španělům

Absence zraněných Rafaela Nadala a Fernanda Verdaska chtějí využít izraelští tenisté k senzaci a v semifinále Davisova poháru proti Španělům v Murcíi věří v možný postup. Vítěz víkendového utkání se ve finále střetne s českým, nebo chorvatským týmem.

Postup v Davis Cupu? Pro Izraelce víc než grandslamový titul

Izrael oslavuje nové tenisové hrdiny. "Senzační! Ohromující!" píšou noviny po sobotní výhře ve čtyřhře, která týmu zajistila vedení 3:0 na Ruskem a historicky první postup izraelských tenistů do semifinále Davisova poháru.

Izrael je senzačním semifinalistou. Vyřadil Rusko

DAVIS CUP - Izraelští tenisté poprvé v historii postoupili do semifinále Davisova poháru. Rozhodující třetí bod v duelu s Ruskem jim v dnešní čtyřhře v Tel Avivu zajistila dvojice Jonathan Erlich a Andy Ram, která porazila Igora Kunicyna a Marata Safina 6-3 6-4 6-7 4-6 6-4.

Andy Ram: Politika vyhrála nad sportem

Izraelský tenista Andy Ram se před zápasem Davisova poháru ve Švédsku pustil do kritiky Mezinárodní tenisové federace. ITF se podle něj nesnaží přesvědčit organizátory utkání v Malmö, aby změnili rozhodnutí hrát z bezpečnostních důvodů zápasy bez diváků.

Další skandál nebude, Ram dostane vízum

Nebezpečí dalšího politického sporu v tenisu je zažehnáno. Izraelský deblista Andy Ram dostane vízum, které mu příští týden dovolí zúčastnit se turnaje mužů v Dubaji. Jeho krajanka Shahar Peerová tento týden do Dubaje odcestovat nemohla, protože jí úřady Spojených arabských emirátů povolení neudělily.

Titul ve čtyřhře pro Izraelce Erlicha s Ramem

Vítězové Australian Open, Izraelci Jonathan Erlich s Andym Ramem, letos získali druhý titul na prestižním podniku. V Kalifornii na Pacific Life Open stejně jako na úvodním grandslamu roku neztratili ani set a prokazují letos skvělou formu. V Indian Wells si ve finále poradili s kanadsko-srbským duem Nestor/Zimonjič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist