Ramirez-Hidalgo Ruben

Ramirez-Hidalgo Ruben

46
muž
Španělsko
Datum nar.:
6. 1. 1978
Výška:
183 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 54.

Pavlásek si v Ostravě zahraje poprvé ve finále challengeru

Adam Pavlásek si na domácí antuce v Ostravě zahraje poprvé finále challengerového turnaje. Dvacetiletý český tenista dnes zdolal 6-4 5-7 7-5 třetího nasazeného Španěla Daniela Muñoze-De La Navu a navázal na včerejší skalp nasazené jedničky Pouilleho.

Veselý i Rosol jsou na challengeru v Praze v semifinále

Ve formě hrající tenista Jiří Veselý postoupil po vítězství dvakrát 6-2 nad Španělem Rubenem Ramirezem Hidalgem do semifinále challengeru Prague Open. Vítěz prostějovského challengeru Czech Open z minulého týdne si připsal osmou vítěznou dvouhru v řadě a navíc znovu neztratil ani set. V semifinále je i turnajová jednička Lukáš Rosol.

V Liberci si zahrají přemožitelé Federera a Nadala

Česká naděje Jiří Veselý a dva nedávní přemožitelé největších tenisových hvězd se objeví příští týden na challengeru v Liberci. Jedničkou turnaje Svijany Open s dotací 30 tisíc eur by měl být Argentinec Federico Delbonis, který minulý týden porazil v Hamburku Rogera Federera, a přihlášen je také Belgičan Steve Darcis, který letos ve Wimbledonu vyřadil Rafaela Nadala.

Minář skončil na Prague Open v semifinále

Ivo Minář si podruhé v kariéře finále štvanického challengeru nezahraje. V semifinále Prague Open 2013 by Advantage Cars dnes prohrál se Španělem Javierem Martím po setech 0-6 a 4-6.

Houston čeká repríza loňského finále Mónaco - Isner. Letos o kolo dřív

ATP HOUSTON - Na antuce v Houstonu na sebe téměř přesně po roce narazí znovu Juan Mónaco a John Isner. Loni spolu hráli o titul, letos svedou souboj o finále. Ve druhém semifinále se střetne favorizovaný Nicolás Almagro s domácím outsiderem Rhynem Williamsem.

Sao Paulo: Rumuny do semifinále doprovodili Bedene a Pella

Slovinský tenista Aljaz Bedene a Argentinec Guido Pella si v přímých soubojích zajistili postup ze druhých míst svých skupin do semifinále challengerového finále v Sao Paulu. V něm vyzvou Rumuny Haneska a Ungura, kteří již s vidinou jistého postupu prohráli se soupeři bez šance na další setrvání v soutěži.

Preview: Challenger Tour Finals v Sao Paulu

Zítra v Sao Paulu odstartuje 2. ročník soutěže pro úspěšné hráče letošních challengerů, která má formát jako Turnaj mistrů. Nejvýše nasazeným hráčem bude domácí Thomaz Bellucci, který dostal stejně jako před rokem divokou kartu, navázat na loňský triumf Stebeho budou chtít také Ital Paolo Lorenzi, Rumuni Victor Hanescu a Adrian Ungur, Slovinec Aljaz Bedene, Portugalec Gastao Elias, Argentinec Guido Pella a Španěl Ramirez-Hidalgo.

Bývalý šampion Blake si ve Washingtonu zahraje první letošní čtvrtfinále

ATP WASHINGTON - Kariéru Jamese Blakea protkávají častá zranění a i proto si dvaatřicetiletý Američan zahraje první letošní čtvrtfinále až tento týden na domácím betonu ve Washingtonu. V souboji o semifinále vyzve favorizovaného Ukrajince Dolgopolova.

Hájek v Kitzbühelu kvůli nevolnostem vzdal, Gulbis odvrátil mečbol

ATP KITZBÜHEL - Jana Hájka dnes sužovaly zdravotní problémy a turnaj na antuce v rakouském Kitzbühelu tak pro něj skončil již po pěti odehraných gamech. Do 2. kola postoupil nasazený Lotyš Ernests Gulbis, byť čelil mečbolu.

Hájek v Prostějově vyřadil nasazeného Španěla, Rosol skončil

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jan Hájek porazil v úvodním dnu prostějovského challengeru Czech Open osmého nasazeného Rubena Ramireze Hidalga ze Španělska, naopak o překvapení se nepostaral jiný Lukáš Rosol, který prohrál s trojkou Florianem Mayerem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist