Sisková Anna

Sisková Anna

22
žena
Česká republika
Datum nar.:
1. 7. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 366. / 236.
čtyřhra: 81. / 78.

České žně na okruhu ITF. Trofej pro vítěze získali Nicod, Klimovičová i Sisková

Druhá březnová neděle je ve znamení českých úspěchů na turnajích ITF. Ve finálových duelech totiž uspěli všechny tři mladé české naděje. Jakub Nicod (19) znovu po týdnu dobyl tuniský Monastir, Linda Klimovičová (19) potřetí kralovala v italském Solarinu a získala svůj nejcennější titul a Anna Sisková (22) triumfovala v egyptském Šarm aš-Šajchu.

Nejlepší možná premiéra! 19letá Timofejevová coby lucky loser senzačně ovládla antuku v Budapešti

Maria Timofejevová (19) prohrála na akci WTA 250 v Budapešti už ve finále kvalifikace, ale druhou šanci využila na maximum. Teenagerka si při prvním startu v hlavních soutěžích na nejvyšší tour došla pro titul, když ve finále přetlačila 6:3, 3:6, 6:0 Katerynu Baindlovou (29). Z pozice lucky losera se naposledy na této úrovni povedlo triumfovat Cori Gauffové v roce 2019. Ruska se může těšit na raketový vzestup žebříčkem, v němž se posune o více než 100 míst.

Konec singlové premiéry. Sisková v Budapešti vypadla ve druhém kole s kanárem od Podoroské

WTA BUDAPEŠŤ - Anna Sisková (22) končí při premiéře na turnaji WTA ve druhém kole. Česká kvalifikantka na antuce v Budapešti nestačila na nasazenou Argentinku Nadiu Podoroskou (26), bývalé semifinalistce French Open podlehla po jednoznačném druhém setu 3:6, 0:6. Nicméně dál pokračuje ve čtyřhře s Američankou Jessie Anneyovou, společně postoupily již do semifinále.

Sisková v kvalifikaci utekla z mečbolů, debut v hlavní soutěži turnaje WTA si osladila vítězstvím

WTA BUDAPEŠŤ - Anna Sisková (22) v maďarské Budapešti po náročné dvoukolové kvalifikaci slaví vítězný debut v hlavní soutěži turnaje WTA. Česká tenistka ze čtvrté světové stovky navzdory podvrtnutí kotníku přehrála ve dvou setech 6:3, 6:0 bývalou hráčku TOP 100 Jevgeniji Rodinovou (34) a postoupila mezi šestnáct nejlepších. Druhá česká zástupkyně Tereza Martincová (28) se odhlásila.

Černý český den ve Wimbledonu. Prvním kolem kvalifikace neprošla ani jedna ze šesti nadějí

WIMBLEDON - Stačil jeden den, respektive několik hodin, a kvalifikace Wimbledonu je bez českých tenistek. Na travnatých kurtech v londýnském Roehamptonu neprošla prvním kolem ani jedna z šesti nadějí. Sen o startu na grandslamovém turnaji se rozplynul Lindě Fruhvirtové, Anně Siskové, Tereza Smitkové a triu debutantek na trávě Saře Bejlek, Miriam Kolodziejové a Jesice Malečkové.

Prostějov ukončil čtyřleté čekání na 18. titul. Dramatické finále se Spartou rozhodli Lehečka s Kolářem

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté Prostějova poosmnácté v historii a poprvé od roku 2017 vyhráli Tenisovou extraligu. Triumf v soutěži smíšených družstev slaví v Milovicích po finálové výhře 5-4 nad loňskými šampiony TK Sparta Praha.

Českým nadějím se v 1. kole turnaje ITF v Přerově dařilo. Postoupily Bartůňková, Nosková, Bejlek či Šalková

ITF PŘEROV - Českým tenistkám se v úvodním kole domácího turnaje s dotací 60.000 dolarů na antuce v Přerově dařilo. Mezi šestnáct nejlepších se dostalo sedm z deseti zástupkyň včetně teenagerek Nikoly Bartůňkové, Lindy Noskové, Sáry Bejlek a Dominiky Šalkové.

Bayerlová v Dánsku vyhrála bez ztráty setu turnaj ITF W15

ITF FREDERIKSBERG - Michaela Bayerlová na antukovém podniku ITF W15 v dánském Frederiksbergu smetla 6-1 6-1 Izraelku Nicolu Khirinovou a své druhé letošní finále proměnila v prvním triumf od července 2019. Celkově 22letá Češka, které ve světovém žebříčku patří 555. místo, získala 5. titul. Ve finále v Estonsku neuspěla Anna Sisková.

Finálová demolice 6-0 6-0! 15letá Bejlek rozdrtila Ormaecheovou a ovládla turnaj ITF W60 v Olomouci

ITF OLOMOUC - Sára Bejlek vyšperkovala fantastické vystoupení na domácím antukovém turnaji ITF W60 v Olomouci ve finálovém duelu. 15letá Češka na svém teprve čtvrtém turnaji mezi ženami slaví titul poté, co v boji o něj deklasovala 6-0 6-0 bývalou 59. hráčku světa Paulu Ormaecheovou z Argentiny. V žebříčku se katapultuje z 1004. na 448. místo.

Sisková v Tunisku slaví první double! Ve finále dvouhry předvedla parádní obrat

ITF MONASTIR - Anna Sisková na turnaji ITF W15 v tuniském Monastiru získala svůj druhý titul a první na tvrdém povrchu. Ve finále 19letá Češka udolala 0-6 6-4 7-6 o tři roky mladší Belgičanku Amelii Van Impeovou, byť ve druhém i třetím setu prohrávala 1-4 a musela dohánět manko dvou brejků a ve třetí sadě dokonce čelila mečbolu. Sisková tak navázala na včerejší triumf ve čtyřhře a raduje se z premiérového 'doublu'.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist