Skugor Franco

Skugor Franco

36
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
20. 9. 1987
Výška:
196 cm
Váha:
95 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 145.
čtyřhra: - / 17.

Djokoviče v Davis Cupu potrápil ruský mladík Medvěděv

DAVIS CUP - Novak Djokovič jako jediný z hráčů Top 10 zasahuje do úvodních bojů nového ročníku Davis Cupu, roli favorita ale málem nenaplnil. Problémy mu dnes na jeho domácí půdě dělalo vlastní rameno a hlavně Rus Daniil Medvěděv.

Čermák s Rosolem vyhráli čtyřhru v Umagu

ATP UMAG - František Čermák a Lukáš Rosol ve finále antukového turnaje v Umagu porazili srbsko-chorvatské duo Dušan Lajovič a Franko Skugor a získali první společný titul. Pro sedmatřicetiletého Čermáka je to jubilejní 30. deblová trofej, devětadvacetiletý Rosol vyhrál turnaj ve čtyřhře potřetí.

Karlovič řádí na servisu. Zopakuje v Houstonu svůj jediný titul z antuky?

ATP HOUSTON - Ivo Karlovič se po čtyřech letech vrátil do Houstonu, aby na místní antuce zopakoval svůj jediný titul z pomalého povrchu. Vinou loňského zranění letos musel začínat už v kvalifikaci, ve čtyřech zápasech však soupeřům nenabídl jediný brejkbol. Do hlavní soutěže vstoupil výhrou nad nasazeným Benjaminem Beckerem.

Lacko se trápil s Ilhanem, i tak v Záhřebu postupuje

ATP ZÁHŘEB - Lukáš Lacko měl na halovém turnaji v Záhřebu problémy hned v úvodním kole s Turkem Ilhanem, o zopakování loňského čtvrtfinále si však se Španělem Garcíou-Lópezem zahraje. Tolik štěstí už neměla turnajová pětka Marcel Granollers, kterého vyřadil domácí Dodig.

Davyděnko je po dlouhé době ve čtvrtfinále. Stačila jediná výhra

ATP UMAG - Nikolaj Davyděnko zvládl roli favorita a díky jediné výhře po roce postoupil do čtvrtfinále. V Umagu na obhájce titulu čeká neoblíbený soupeř Chela, se kterým ruský tenista prohrál pět ze šesti vzájemných soubojů.

Španělé v čele se suverénním Verdaskem v Bastadu postupují

ATP BASTAD - Všichni tři Španělé, kteří dnes zasáhli do bojů druhého kola antukového turnaje v Bastadu, nezaváhali. Nejsnazší postup do čtvrtfinále měl druhý nasazený Fernando Verdasco, který ztratil pouhé dvě hry.

Barletta: Vaněk postoupil, Eschauer porazil Coriu

Aktualizováno 25.03. 19:51 - Druhý den se na challengeru v italské Barlettě představil i jediný český zástupce. Jiří Vaněk narazil na Chorvata Igora Skugora a nezaváhal. Velký boj musel absolvovat nejvýše nasazený Rakušan Werner Eschauer, jenž o svém postupu s Argentincem Guillermem Coriou rozhodl až v závěru 3. setu.

Záhřeb: Vyhraje titul domácí hráč?

Na halovém turnaji v chorvatském Záhřebu se do hlavní soutěže dostalo hned 7 domácích tenistů. Šanci od pořadatelů přidělením divoké karty, dostali tři hráči: Franko Skugor, Lovro Žovko a Roko Karanušič. Úspěch se však očekává od jiných tenistů. Turnajovou jedničkou je vítěz z roku 2005 Ivan Ljubičič, ale reálné šance na triumf v Záhřebu má i Ančič, Karlovič nebo Cilič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist