Sock Jack

Sock Jack

31
muž
USA
Datum nar.:
24. 9. 1992
Výška:
191 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 2.

Isner, Sock, Strýcová, Ymer a další hráči, kteří řekli sbohem tenisu v roce 2023

Tenisová sezóna na okruhu ATP i WTA skončila a mnoho hráčů se už připravuje na tu následující. Někteří tenisté se však rozhodli, že v profesionální kariéře už nebudou pokračovat. Poslední sezónu letos prožili Američané John Isner a Jack Sock, Španěl Feliciano López, bývalá světová dvojka Anett Kontaveitová či wimbledonská vítězka v ženské čtyřhře Barbora Strýcová.

Sock dá na US Open tenisu sbohem, profesionálně chce hrát pickleball

Bývalý osmý singlista a druhý deblista světa Jack Sock ukončí po US Open profesionální kariéru. Třicetiletý Američan to oznámil den před pondělním startem turnaje. Na newyorském grandslamu se s fanoušky rozloučí ve čtyřhře, v níž se představí s rovněž se loučícím krajanem Johnem Isnerem.

Macháč má první letošní výhru na turnaji ATP, v Houstonu přehrál šampiona Socka

ATP HOUSTON - Tomáš Macháč si při letošní premiéře na antuce připsal první výhru v hlavní soutěži turnaje ATP. 22letý Čech uspěl při debutu v texaském Houstonu, kde přehrál 6-2 6-4 domácího šampiona z roku 2015 Jacka Socka a včetně kvalifikace vyhrál už šest setů v řadě. O premiérové čtvrtfinále si zahraje s dalším Američanem Marcosem Gironem.

Nikdy není pozdě. Pecotič si vzal volno v práci a ve 33 letech zažil vítěznou premiéru na turnaji ATP

ATP DELRAY BEACH - Tenis umí napsat krásné příběhy. Třeba tenhle... Zářil na univerzitě v Princentonu. Slibně nastartovanou kariéru mu pak přerušily vážné komplikace po menší operaci břicha. Dva roky nehrál a v Bostonu mezitím vystudoval i Harvard Business School. Třetím rokem na Floridě pracuje jako uznávaný ředitel kapitálových trhů. Tenis ale dál miluje. Téměř denně trénuje, i se svým šéfem v důchodovém věku. A nyní si vzal v práci volno, aby si ve 33 letech odbyl premiéru na turnaji ATP. Chorvat Matija Pecotič si ji v Delray Beach osladil vítězstvím, když si vyšlápl na domácí bývalou světovou osmičku Jacka Socka. Přitom začínal jako náhradník v kvalifikaci.

Fritz si v Dallasu poradil se Sockem. Isner pokračuje bez ztráty servisu

ATP DALLAS - Nejvýše nasazený Taylor Fritz na domácím halovém turnaji v Dallasu porazil bez ztráty podání krajana Jacka Socka a dočká se odvety za loňské vyřazení proti dalšímu Američanovi Marcosi Gironovi. Už 40 es nastřílel John Isner, který si ve druhém kole poradil s Němcem Danielem Altmaierem.

Rogerův poslední tanec. Federer uzavřel kariéru nevyužitým mečbolem po boku Nadala

LAVER CUP - Výjimečná éra Rogera Federera definitivně končí. 20násobný grandslamový šampion v uvolněné atmosféře Laver Cupu napsal tečku za svou veleúspěšnou kariérou deblovou porážkou po boku dlouholetého rivala a kamaráda Rafaela Nadala. Švýcarsko-španělský tandem nevyužil proti Američanům Jacku Sockovi a Francesi Tiafoeovi mečbol a prohrál 6-4 6-7 9-11. Výběr světa tak po prvním dnu vyrovnal na 2-2.

VIDEO: Highlights deblového šlágru Kokkinakis/Kyrgios vs. Isner/Sock

Fanoušci v Indian Wells se dočkali pikantního zápasu ve čtyřhře. Ve druhém kole na sebe narazili domácí šampioni z roku 2018 John Isner s Jackem Sockem a australští vítězové letošního Australian Open Thanasi Kokkinakis s Nickem Kyrgiosem. A zábavu podle očekávání nezkazili. Z vítězství se radovali Američané, kteří navázali na skalp světových jedniček Nikoly Mektiče a Mateho Paviče a postoupili do čtvrtfinále.

Korda vedl 5-2 a dvakrát podával na vítězství. Nadal přesto vyhrál i 16. zápas sezony

ATP INDIAN WELLS - Rafael Nadal vyhrál i 16. zápas v sezoně 2022. Na úvod turnaje Masters 1000 v Indian Wells ale měl namále, domácího Sebastiana Kordu zdolal 6-2 1-6 7-6, přestože ve třetím setu prohrával 2-5 a americký mladík měl dvakrát šanci ukončit utkání při svém servisu. Ve 3. kole se trojnásobný španělský šampion střetne s Britem Danielem Evansem.

Isner 'doma' v Dallasu vyhrál tie-breakovou bitvu s Andersonem a přerušil sérii porážek

ATP DALLAS - Třetí nasazený John Isner na domácím halovém turnaji ATP 250 v Dallasu udolal v zápase plném es (30-26) a bez jediného brejku 6-7 7-6 7-6 Kevina Andersona. 36letý Američan jen pár stovek metrů od svého bydliště přerušil sérii čtyř porážek a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 9-5.

Nadal se po dvou měsících vrátil vítěznou bitvou se Sockem

ATP WASHINGTON - Španěl Rafael Nadal se v prvním zápase po dvouměsíčním odpočinku nečekaně nadřel. Ve svém premiérovém vystoupení na turnaji ATP 500 ve Washingtonu třetí hráč světa udolal domácího Jacka Socka až po tříhodinovém boji 6-2 4-6 7-6. O čtvrtfinále se utká s Jihoafričanem Lloydem Harrisem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist