Tomic Bernard

Tomic Bernard

31
muž
Austrálie
Datum nar.:
21. 10. 1992
Výška:
196 cm
Váha:
91 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 256. / 17.
čtyřhra: 1074. / 114.

Kyrgios v ostré mediální hádce s Tomicem: Připomenu ti, jak se hraje

Není to zase tak neobvyklé, že se dva sportovci z jedné země a stejného odvětví stanou rivaly. Málokdy to ale překročí sportovní rovinu. U dvojice horkokrevných Australanů jménem Nick Kyrgios (27) a Bernard Tomic (29) se to ale stalo. "Jsi nejnenáviděnější sportovec Austrálie," vyšperkoval slovní přetahovanou aktuálně 65. hráč světa Kyrgios.

Testy potvrdily Tomicovy obavy. V Melbourne hrál s příznaky nemoci Covid-19

Australan Bernard Tomic měl po vyřazení v kvalifikaci Australian Open skutečně pozitivní test na koronavirus, jak předpovídal. Během úterního zápasu v 1. kole s Rusem Romanem Safiullinem si někdejší velký talent stěžoval, že mu není dobře. Brazilské rozhodčí dokonce navrhl sázku o večeři, že se u něj do dvou dnů prokáže nákaza Covidem-19.

Nemocný Tomic si stěžoval rozhodčí: Nikoho tu oficiálně netestují. Do tří dnů budu pozitivní

Australan Bernard Tomic nastoupil k zápasu kvalifikace Australian Open s příznaky nemoci a během marného boje s Romanem Safjullinem řekl umpirové rozhodčí, že do dvou dnů bude mít pozitivní test na koronavirus. Bývalý velký talent si také postěžoval, že v Melbourne nefunguje oficiální PCR testování. Na sociálních sítích uvedl, že se necítí dobře a na radu lékařů se izoloval.

Petkovicová: Tomic o nákaze koronavirem lhal. Často mluví bez přemýšlení

Bernard Tomic si vymyslel historku o nákaze koronavirem. Australský tenista to údajně přiznal v textové komunikaci s německou tenistkou Andreou Petkovicovou.

Tomic: Mám všechny příznaky koronaviru, zůstávám doma v izolaci

Bernard Tomic se deníku The Herald Sun svěřil, že má všechny příznaky nebezpečného koronaviru. Bývalý člen elitní dvacítky žebříčku zůstává ve svém domě v Miami v izolaci, testován zatím nebyl.

Tomic v Delray Beach odflákl finále kvalifikace, přesto si zahraje hlavní soutěž

ATP DELRAY BEACH - Bernard Tomic odflákl finále kvalifikace turnaje ATP v americkém Delray Beach, když za 53 minut uhrál pouhé dva gamy proti Ernestsovi Gulbisovi. Australský talent přesto dostane šanci zahrát si hlavní soutěž, jelikož byl vylosován jako lucky loser.

Kouř z požárů v Melbourne dusí tenisty a kritika bují. Jakupovičová musela vzdát, další se nechávali ošetřovat

Tenisty v Melbourne trápí silně znečištěné ovzduší z rozsáhlých požárů na jihovýchodě Austrálie. Kvůli akutním problémům s dýcháním musela Slovinka Dalila Jakupovičová vzdát zápas kvalifikace Australian Open, kterou úspěšně rozehráli čeští reprezentanti Lukáš Rosol, Denisa Šátralová a Tereza Martincová. Pořadatelé v Melbourne raději předčasně ukončili exhibici Kooyong Classic mezi Marií Šarapovovou a Laurou Siegemundovou.

Fritz v Atlantě nabírá formu. Kecmanovičovi nenabídl ani jeden brejkbol

ATP ATLANTA - Taylor Fritz se zdá být na začátku US Open Series v dobré formě. V Atlantě si po krajanu Kingovi poradil i s talentovaným Srbem Miomirem Kecmanovičem, proti kterému nemusel odvracet ani jeden brejkbol. V semifinále jednadvacetiletého Američana čeká Brit Cameron Norrie, o druhé místo ve finále se utkají další Američan Reilly Opelka a Australan Alex De Minaur.

Fritz v Atlantě s Kingem nezaváhal, Tomic vyrovnal letošní maximum

ATP ATLANTA - Druhý nasazený Američan Taylor Fritz vstoupil do domácího turnaje v Atlantě očekávanou výhrou nad krajanem Kevinem Kingem. Přemožitele Grigora Dimitrova přehrál hladce ve dvou setech a postoupil do čtvrtfinále, v němž ho čeká Srb Miomir Kecmanovič. Další čtvrtfinálovou dvojici vytvořili Australané Bernard Tomic a Alex De Minaur.

Trápení Dimitrova pokračuje i v Americe. V Atlantě prohrál s hráčem páté stovky

ATP ATLANTA -Bulhar Grigor Dimitrov neukončil dva měsíce dlouhé čekání na výhru ani v Atlantě proti domácímu 405. hráči světa Kevinu Kingovi, který si tak v 28 letech připsal premiérovou výhru na okruhu ATP. A hned proti bývalé světové trojce a vítězi Turnaje mistrů 2017.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist