Wu Yibing

Wu Yibing

24
muž
Čína
Datum nar.:
14. 10. 1999
Výška:
183 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 286. / 54.
čtyřhra: 565. / 293.

Medveděv je se čtyřmi triumfy králem prvního čtvrtletí, Djokovič a Alcaraz dokázali získat dva tituly

První tři měsíce letošní sezony jsou za námi. Co se počtu titulů týče, tak tuto statistiku jasně ovládl Daniil Medveděv. Ruský tenista dokázal ovládnout čtyři podniky, přičemž byl na pěti turnajích v řadě ve finále. Druhou příčku obsadili Novak Djokovič a Carlos Alcaraz, kteří rozšířili své sbírky o dva kousky.

Yibing Wu jako první Číňan vyhrál turnaj ATP. Ve strhujícím finále v Dallasu unikl Isnerovi ze čtyř mečbolů

ATP DALLAS - 23letý Yibing Wu dotáhl svou nečekanou jízdu v hale v Dallasu až na vrchol. První Číňan ve finále turnaje ATP po skalpech Shapovalova či Fritze našel recept i na tie-breakového 'mága' Johna Isnera, kterého ve strhujícím zápase o titul udolal po odvrácení čtyř mečbolů a dramatickém tříhodinovém boji 6-7 7-6 7-6 a stal se prvním čínským vítězem akce ATP. Americkému veteránovi k prvnímu halovému triumfu nepomohlo ani 44 es.

Yibing Wu, první Číňan ve finále turnaje ATP. V Dallasu si vyšlápl i na světovou osmičku Fritze

ATP DALLAS - Yibing Wu v hale v Dallasu pokračuje na svém prvním turnaji v roli hráče Top 100 v nečekaném tažení. 23letý Číňan, který nikdy neporazil hráče Top 30 a na okruhu ATP vyhrál jen tři utkání, v semifinále udolal 6-7 7-5 6-4 domácí světovou osmičku Taylora Fritze, zaznamenal životní skalp a jako první čínský tenista na akci ATP postoupil do finále. V něm vyzve dalšího Američana Johna Isnera.

Isner vyhrál rekordních 500 tie-breaků. Je to můj styl, směje se dvoumetrový Američan

ATP DALLAS - Americký tenista John Isner postoupil na turnaji v Dallasu do semifinále i díky 500. vyhranému tie-breaku, kterým znovu vylepšil svůj rekord okruhu ATP. Ekvádorce Emilia Gómeze v pátek porazil 7-6 7-5.

Yibing Wu v Dallasu vyřadil Shapovalova. Má nejcennější skalp a je poprvé ve čtvrtfinále

ATP DALLAS - Yibing Wu si v Dallasu užívá svůj premiérový turnaji v roli hráče elitní stovky. Čínský tenista si proti Kanaďanu Denisi Shapovalovovi připsal první skalp člena Top 30 a poprvé postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. Z favoritů naopak nezaváhal domácí Frances Tiafoe.

US Open čeká velká bitva. Do vzájemného osmifinále postoupili Medveděv a Kyrgios

US OPEN - Daniil Medveděv na US Open potvrdil roli favorita proti čínskému kvalifikantovi Yibingu Wu a bez ztráty setu postoupil do osmifinále. V něm už na světovou jedničku a obhájce titulu čeká první těžký test proti Australanu Nicku Kyrgiosovi, kterému před měsícem podlehl v Montréalu a s nímž ve vzájemné bilanci prohrává 1-3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist