Ymer Mikael

Ymer Mikael

25
muž
Švédsko
Datum nar.:
9. 9. 1998
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 306. / 50.
čtyřhra: - / 91.

Isner, Sock, Strýcová, Ymer a další hráči, kteří řekli sbohem tenisu v roce 2023

Tenisová sezóna na okruhu ATP i WTA skončila a mnoho hráčů se už připravuje na tu následující. Někteří tenisté se však rozhodli, že v profesionální kariéře už nebudou pokračovat. Poslední sezónu letos prožili Američané John Isner a Jack Sock, Španěl Feliciano López, bývalá světová dvojka Anett Kontaveitová či wimbledonská vítězka v ženské čtyřhře Barbora Strýcová.

Mikael Ymer ve 24 letech ukončil kariéru. Kvůli zmeškaným antidopingovým testům

Mikael Ymer ukončil kvůli distanci za porušení antidopingových pravidel ve 24 letech kariéru. Švédský daviscupový reprezentant dostal osmnáctiměsíční zákaz startu kvůli zameškaným dopingovým testům.

Mikael Ymer zmeškal dopingové kontroly a nesmí hrát. Je to nefér, mé svědomí je čisté, brání se

Švédský tenista Mikael Ymer má na 18 měsíců zastavenou činnost kvůli porušení antidopingových pravidel. Čtyřiadvacetiletý hráč byl sice původně zbaven obvinění, že se třikrát vyhnul mimosoutěžní kontrole tím, že nebyl k zastižení na nahlášeném místě pobytu, Mezinárodní tenisová federace ITF ale uspěla s odvoláním ke sportovní arbitráži CAS.

Ruud se ve Wimbledonu opět neprosadil, Broady si proti Norovi připsal životní skalp

WIMBLEDON - Nor Casper Ruud (24) své wimbledonské maximum nepřekonal, stejně jako loni končí už ve druhém kole. Čtvrtý hráč světa podlehl 4:6, 6:3, 6:4, 3:6, 0:6 domácímu Liamu Broadymu (29), jenž na třetí pokus zaznamenal svůj premiérový skalp hráče TOP 10 a postupem do třetího kola vyrovnal své grandslamové maximum právě z loňského All England Clubu.

Ymer už zná výši pokuty. Za výbuch vzteku a poškození umpiru přišel o 900 tisíc korun

Švédského tenistu Mikaela Ymera přišel výbuch vzteku a poničení umpiru na turnaji v Lyonu na 37.370 eur, což je téměř 900 tisíc korun. Hlavní část tvoří pokuta, která následovala po diskvalifikaci ze zápasu druhého kola, přišel také o odměnu za postup včetně 20 bodů do světového žebříčku. Agentuře AP to potvrdil mluvčí ATP Tour.

Hitparáda tenisových úletů. Ymer napodobil Plíškovou, diskvalifikaci se nevyhnuli ani Kyrgios či Nalbandian

Mikael Ymer (24) ve středu na turnaji v Lyonu rozmlátil svou raketu o umpire a rozšířil seznam hráčů, kvůli kterým skončil zápas předčasně. Ač působilo Švédovo počínání přehnaně agresivně, někteří fanoušci mu dost možná rozuměli. V minulosti se podobných excesů dopustily i ty největší hvězdy, pro jejichž chování už se pochopení hledalo obtížněji.

Mikael Ymer byl v Lyonu diskvalifikován. Pasivnímu rozhodčímu raketou rozmlátil umpire

Mikael Ymer byl ve druhém kole antukového turnaje ATP 250 v Lyonu diskvalifikován, v zápase proti domácímu Arthuru Filsovi se mu stalo osudným neudržení nervů po ztrátě servisu za stavu 5:5. Po 11. gamu, během kterého rozhodčí odmítl zkontrolovat sporný dopad míčku, rozmlátil svou raketu o umpire a generálka na Roland Garros tím pro 24letého švédského tenistu skončila.

Kokkinakis si v rodném Adelaide zahraje třetí ze čtyř semifinále

AT|P ADELAIDE - Thanasi Kokkinakis v Adelaide porazil 6-3 6-7 6-1 Srba Miomira Kecmanoviče a počtvrté v kariéře, z toho potřetí právě ve svém rodném městě, postoupil do semifinále turnaje ATP. O finále si 26letý australský obhájce titulu zahraje se Španělem Bautistou.

Auger-Aliassime a Musetti ve Florencii nezaváhali a čeká je souboj o finále

ATP FLORENCIE - Félix Auger-Aliassime ve večerním duelu v hale ve Florencii porazil Američana Brandona Nakashimu a zkompletoval semifinálové kvarteto. O finále se nejvýše nasazený Kanaďan utká s domácí nasazenou trojkou Lorenzem Musettim.

Nečekaná prohra. Berrettini na domácí halové akci ve Florencii prohrál 'maratón' s antukářem Carballésem

ATP FLORENCIE - Druhý nasazený Matteo Berrettini se poroučí z nového domácího halového turnaje ATP 250 ve Florencii už po prvním vystoupení. Italský favorit překvapivě podlehl po více než třech hodinách boje 7-5 6-7 5-7 španělskému antukáři Robertu Carballésovi, přestože ve třetím setu vedl 5-2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist