Zemlja Grega

Zemlja Grega

37
muž
Slovinsko
Datum nar.:
29. 9. 1986
Výška:
183 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 43.
čtyřhra: - / 252.

Federer odložený vstup do US Open zvládl bez potíží

US OPEN - Pětinásobný šampion Roger Federer si na svůj vstup do US Open musel kvůli dešti den počkat, na jeho výkonu se to ale negativně neprojevilo. Aktuálně až sedmý hráč světa porazil ve třech setech Slovince Grega Žemlju a postoupil do 2. kola. V něm se utká s Argentincem Berlocqem.

Ferrer a Haas dohrávky zvládli, Federerův přemožitel Stachovskij i Dimitrov končí

Dnešní program v All England Clubu začal s dvouhodinovým zpožděním, po zhruba čtyřech hodinách však déšť znovu zahnal tenisty do šaten. Včerejší dohrávky druhého kola zvládli Tommy Haas i s drobnými potížemi David Ferrer, naopak Grigor Dimitrov i Federerův přemožitel Ukrajinec Stachovskij už skončili. Ve večerním utkání pak pak uspěl Andy Murray, který je bez ztráty setu už v osmifinále.

Verdasco otočil zápas s Dolgopolovem a zahraje si o první letošní čtvrtfinále

ATP EASTBOURNE - Fernando Verdasco po pomalém rozjezdu první letošní zápas na trávě zvládl. Španělský tenista v Eastbourne vyřadil nasazeného Ukrajince Dolgopolova a s krajnem Ramosem si zahraje o první letošní čtvrtfinále.

Berdych je ve čtvrtfinále, čeká ho Čilič

Tomáš Berdych si na turnaji v londýnském Queen's Clubu zahraje o semifinále. Druhý nasazený tenista dnes na travnatých dvorcích porazil Slovince Žemlju za hodinu a pět minut 6-3 6-4 a načal tak čtvrtou desítku výher v této sezoně. Další vítězství zkusí český hráč přidat v zápase s Chorvatem Čiličem.

Davyděnko neuspěl ani v Düsseldorfu, prohrál s Bedenem

S velmi špatnou formou na antuce se potácí Nikloaj Davyděnko. Nad síly ruského hráče byl dnes v Düssledorfu Aljaz Bedene ze Slovinska, který vyhrál 5-7 6-4 6-3. Davyděnko tak počtvrté v řadě neprošel přes první kolo turnaje.

Nasazeným se v Mnichově dařilo, Tipsarevič i Haas postupují

Jako vysoko nasazení hráči měli v prvním kole volný los, ale s rozjetými soupeři si ve svých úvodních zápasech dokázali poradit. Do čtvrtfinále dnes v Mnichově prošli největší favorit turnaje Janko Tipsarevič i domácí Tommy Haas, který ve třech setech zdolal Lotyše Gulbise.

Robredo v boji první letošní finále vyzve oblíbeného Wawrinku

ATP CASABLANCA - Tommy Robredo v pátek na antuce v marocké Casablance vyřadil turnajovou čtyřku Benoita Paireho a zahraje si tak o první finále po více než dvou letech. O něj se utká se Švýcarem Stanislasem Wawrinkou, se kterým má aktivní vzájemnou bilanci, ale který si v Maroku udržel neporazitelnost i po šestém zápase.

Anderson vyhrál první letošní zápas na antuce, zastavil Carrenu-Bustu

ATP CASABLANCA - Antuka není jeho oblíbeným povrchem, v Casablance na ní už pouhým postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum. Druhý nasazený Kevin Anderson potvrdil roli favorita proti Pablu Carrenu-Bustovi ze Španělska, kterému nedovolil vyhrát 40. zápas v řadě.

Federer v Rotterdamu vykročil za obhajobou hladkou výhrou

ATP ROTTERDAM - Odpočatý Roger Federer v Rotterdamu zahájil cestu za obhájením loňského titulu snadným vítězstvím. Nejvýše nasazený Švýcar na úvod halového turnaje porazil Slovince Žemlju a s domácím De Bakkerem si zahraje o čtvrtfinále.

Rosol je blízko prvnímu semifinále. V cestě mu stojí Melzer

Lukáš Rosol postoupil na turnaji v Záhřebu do čtvrtfinále. Český daviscupový reprezentant porazil ve druhém kola Itala Cipollu 6-4 2-6 a 6-3 a se čtvrtým nasazeným Jürgenem Melzerem si zahraje o své první semifinále na okruhu ATP v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist