Zhang Ze

Zhang Ze

33
muž
Čína
Datum nar.:
4. 7. 1990
Výška:
188 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 148.
čtyřhra: - / 78.

Lehečka premiéru v Madridu nezvládl. S Ševčenkem se poroučel po 45 minutách

ATP MADRID - Jiří Lehečka na čtvrtém letošním turnaji Masters 1000 poprvé nezvládl svůj zahajovací zápas. Při premiéře ve vysoké nadmořské výšce na antuce v Madridu utrpěl debakl s rozehraným kvalifikantem Alexanderem Ševčenkem, kterému podlehl za pouhých 45 minut hry 1-6 1-6.

Djokovič vyrovnal v historických tabulkách Connorse, znovu se přiblížil Nadalovi

Novak Djokovič vyhrál v Pekingu už 26. zápas za sebou a v počtu vítězství od své premiéry na jednom turnaji vyrovnal na druhém místě Jimmyho Connorse. Nejlepší tenista světa porazil v dnešním druhém kole domácího Zhe Zhanga za necelou hodinu 6-2 a 6-1.

Češi byli v Šen-Čenu suverénní, set neztratili Rosol ani Veselý

V čínském Šen-čenu si o čtvrtfinále zahrají všichni tři přihlášení čeští tenisté. Zatímco Tomáš Berdych měl na úvod volný los, Lukáš Rosol a Jiří Veselý vybojovali druhé kolo dnes: Rosol porazil 7-6 6-4 Uzbeka Istomina a Veselý rovněž ve dvou setech zvítězil nad domácím Zhangem.

Blog ze Stromovky: Parádní den Čechů, Veselý i Rosol postoupili do finále

Dnešní den byl v pražské Stromovce zasvěcen semifinálovým duelům, po kterých pak následovalo i finále čtyřhry. Všechny tři zápasy přitom dopadly pro české fanoušky nejlépe, jak mohly! Jiří Veselý i Lukáš Rosol svá utkání zvládli a postoupili do finále. Veselý pak s Jebavým vyhrál i finále čtyřhry a na Spartě si tak zítra zahraje o 'double'. Přečtěte si sobotní blog z pražské Stromovky.

O titul z pražské Stromovky si zahrají Veselý s Rosolem

CHALLENGER PRAHA - Do finále challengeru v Praze se dostali oba nejvýše nasazená čeští tenisté. Jiří Veselý dnes na antuce ve Stromovce porazil Číňana Ze Zhanga a vyhrál tak už devátý zápas v řadě bez ztráty setu, Lukáš Rosol pak bez potíží otočil duel se Švýcarem Lammerem.

Blog ze Stromovky: Skvělý Marcora, smolná čtyřhra a bojovník Veselý

Má druhá výprava na Prague Open dopadla snad ještě lépe než ta první. Čtvrteční odpoledne nabídlo krásný tenis a skvělou atmosféru, v akci se znovu představil Jiří Veslý, či pár Dlouhý/Levinský. Komu se na Spartě dařilo? Jaké významné osobnosti jsem v Praze potkal? Přečtěte si blog z pražské Stromovky.

Rosol v Praze postoupil po boji do čtvrtfinále, Pavlásek končí

Nejvýše nasazený Lukáš Rosol měl ve druhém kole domácího challengeru v Praze nečekané potíže. Španěla Sampera-Montanu porazil až za dvě hodiny a sedmnáct minut 6-1 6-7 6-4 a postoupil tak do čtvrtfinále. Se soutěží se naopak rozloučil Adam Pavlásek, který nestačil na Číňana Ce Čanga.

Federer si v Šanghaji zahraje i čtyřhru. S domácím hráčem

Nejen ve dvouhře, ale i v deblu se překvapivě představí grandslamový rekordman Roger Federer na říjnovém turnaji Masters v Šanghaji. I když dvaatřicetiletý Švýcar, jenž se na kurtech v poslední době trápí, čtyřhru hraje málokdy, vytvoří pár s domácí jedničkou Zhang Ze.

Djokovič v Pekingu vyhrál i 12. utkání a útočí na 3. titul

ATP PEKING - Novak Djokovič zavítal potřetí v kariéře na turnaj do Pekingu a i letos zůstává stále neporažen. V dnešním čtvrtfinále smetl Rakušana Jürgena Melzera a míří za zopakováním triumfů z let 2009 a 2010.

Ze Zhang si na domácí půdě v Pekingu vyšlápl na Gasqueta

ATP PEKING - Diváci v Pekingu byli svědky velkého překvapení a k jejich radosti se o něj postaral domácí hráč. Dvaadvacetiletý Číňan Ze Zhang totiž vyřadil nasazenou pětku Richarda Gasqueta a poprvé v kariéře postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist