Zidansek Tamara

Zidansek Tamara

26
žena
Slovinsko
Datum nar.:
26. 12. 1997
Výška:
167 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 133. / 22.
čtyřhra: 393. / 47.

Linda Fruhvirtová si další čtvrtfinále nezahraje, v Hua Hinu prohrála bitvu se Zidanšekovou

WTA HUA HIN - Linda Fruhvirtová příznivého losu a pozice nasazené osmičky v thajském Hua Hinu nevyužila. Sedmnáctiletá Češka prohrála 3-6 6-4 4-6 se skvěle hrající semifinalistkou French Open 2021 a bývalou světovou dvaadvacítkou Tamarou Zidanšekovou a do svého třetího čtvrtfinále na nejvyšším okruhu nepostoupila. Slovinka, které nyní patří až 132. místo, bude o své první semifinále na této úrovni po více než roce usilovat proti Lin Zhu.

Halepová je konečně fit a cítí se skvěle. V Melbourne přidala osmou výhru v řadě a je v osmifinále

AUSTRALIAN OPEN - Simona Halepová je po loňských zdravotních potížích zpátky ve formě. Rumunskou tenistku po dlouhé době netrápí žádné zranění a úvodu sezony ještě neprohrála. Osmou výhru přidala dnes ve třetím kole Australian Open proti Dance Koviničové, kterou smetla 6-2 6-1.

Vondroušová s Martincovou nevyužily ve finále čtyřhry v Adelaide mečbol

Tereza Martincová a Markéta Vondroušová nevyužily mečbol a premiérový titul ve čtyřhře na okruhu WTA nezískaly. Český pár prohrál finále turnaje v Adelaide s třetími nasazenými Eri Hozumiovou a Makoto Ninomijaovou z Japonska 6-1 6-7(4) 7-10 v super tie-breaku.

Martincová a Vondroušová v Chicagu postoupily do osmifinále proti Švýcarkám

WTA CHICAGO - Obě české zástupkyně dnes na turnaji WTA 500 v Chicagu zvládly druhé kolo a postoupily do osmifinále, v němž na ně čekají soupeřky ze Švýcarska. Tereza Martincová si poradila 6-2 7-5 se semifinalistkou letošního French Open Slovinkou Tamarou Zidanšekovou, přestože ve druhém setu prohrávala 2-5, a může se chystat na olympijskou vítězku Belindu Bencicovou. Stříbrná z Tokia Markéta Vondroušová přehrála finalistku z pařížského grandslamu Rusku Anastasii Pavljučenkovovou a bude čelit Jil Teichmannové.

Martincová v Chicagu začala výhrou nad Kolumbijkou Osoriovou

WTA CHICAGO - Tereza Martincová úspěšně vstoupila do turnaje WTA 500 v Chicagu, kde přehrála 6-3 7-5 Kolumbijku Mariu Camilu Osoriovou. Ve druhém kole 26letá Češka vyzve nasazenou Slovinku Tamaru Zidanšekovou.

Krejčíková je po triumfu v Praze českou dvojkou a světovou jedenáctkou

Barbora Krejčíková se po triumfu na Livesport Prague Open posunula na 11. místo žebříčku WTA. Bývalá deblová světová jednička tak znovu vylepšila své maximum, dostala se před Petru Kvitovou a je novou českou dvojkou. Polepšila si i Tereza Martincová, finalistka podniku v pražské Stromovce.

Zidanšeková v Lausanne otočila finále s Burelovou a slaví první titul

WTA LAUSANNE - Tamara Zidanšeková na antuce v Lausanne potvrdila roli nasazené jedničky a největší favoritky, přestože s debutantkou ve finále turnajů WTA Clarou Burelovou byla dva míčky od porážky. Třiadvacetiletá Slovinka nakonec finále otočila, zvítězila 4-6 7-6(5) 6-1 a na třetí pokus souboj o titul na nejvyšším okruhu zvládla.

Nasazená jednička Zidanšeková v Lausanne prošla do finále. O první titul si zahraje s 20letou Burelovou

WTA LAUSANNE - Tamara Zidanšeková na antuce v Lausanne porazila 193. hráčku světa Marynu Zaněvskou a i své třetí kariérní finále na hlavním okruhu si zahraje na antuce. Po neúspěších předloni v Norimberku a letos v Bogotě bude o svůj premiérový titul bojovat s 20letou Clarou Burelovou, která je ve finále turnajů WTA poprvé.

Kristýna Plíšková v Hamburku ve třech setech prohrála se semifinalistkou French Open Zidanšekovou

WTA HAMBURK - Kristýna Plíšková na antuce v Hamburku nestačila 3-6 6-3 3-6 na semifinalistku nedávného French Open a nasazenou trojku Tamaru Zidanšekovou a do svého prvního čtvrtfinále od loňského ledna nepostoupila. Zidanšeková bude v souboji o semifinále čelit domácí Jule Niemeierové.

Plíšková ve Wimbledonu zdolala Zidanšekovou, Martincová si vyšlápla na Riskeovou. Krejčíková vyhrála potřinácté v íková vyhrála

WIMBLEDON - Karolína Plíšková ve Wimbledonu začala dvousetovým vítězstvím nad senzační semifinalistkou nedávného French Open Tamarou Zidanšekovou, Tereza Martincová si vyšlápla na nasazenou čtvrtfinalistku ročníku 2019 Alison Riskeovou a Barbora Krejčíková ve své wimbledonské premiéře přehrála Clare Tausonovou. Marie Bouzková nezvládla dohrávku proti Věře Zvonarevové. Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková se na kurt kvůli dešti nedostaly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist