Zopp Jurgen

Zopp Jurgen

36
muž
Estonsko
Datum nar.:
29. 3. 1988
Výška:
191 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 71.
čtyřhra: - / 218.

Macháč i Lehečka při svém debutu na challengeru slaví životní skalpy a postup už do 3. kola

CHALLENGER OSTRAVA - Talentovaní čeští mladíci Tomáš Macháč a Jiří Lehečka si na antuce v Ostravě odbývají úspěšný debut na challengeru. Oba vyhráli už dva zápasy, dnes si dnes připsali životní skalpy hráčů druhé světové stovky a postoupili do osmifinále. V něm je i bývalý šampion a letos nasazená dvojka Jiří Veselý.

Fognini prohrál se Zoppem a titul ve Gstaadu neobhájí

ATP GSTAAD - Čerstvý šampion ze švédského Bastadu Fabio Fognini nezvládl na dalším antukovém turnaji ATP 250 ve švýcarském Gstaadu hned svůj úvodní zápas. Nejvýše nasazený Ital nečekaně prohrál 1-2 na sety s Estoncem Jurgenem Zoppem a neobhájí tak loňský triumf. Překvapivě vypadl i třetí nasazený Chorvat Borna Čorič, který nestačil na Srba Lasla Djereho.

Jedničkou ostravského challengeru bude Pavlásek

Domácí tenista Adam Pavlásek figuruje jako nejvýše nasazený hráč challengeru Prosperita Open, jehož třináctý ročník se příští týden bude hrát v Komenského sadech v Ostravě. Na turnaji s dotací 50 tisíc dolarů se objeví také bývalý hráč Top 10 Janko Tipsarevič.

Berdych ve Stockholmu s estonským outsiderem nezaváhal

ATP STOCKHOLM - Tomáš Berdych vstoupil do halového turnaje ve Stockholmu očekávaným vítězstvím. Český tenista porazil Estonce Zoppa a postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s Rusem Južným.

Berdych se Zoppem nezaváhal, s Querreym si zahraje o osmifinále

US OPEN - Tomáš Berdych si ve 2. kole US Open snadno poradil s estonským outsiderem Jurgenem Zoppem. Český tenista soupeře smetl 3-0 na sety a s Američanem Samem Querreym, kterého porazil před týdnem v semifinále ve Winston-Salemu, si zahraje o postup mezi nejlepší šestnáctku.

4. den na US Open: Berdych a Hlaváčková hrají o třetí kolo

Poslední český tenista v mužské dvouhře na US Open Tomáš Berdych dnes odehraje svůj zápas o postup do třetího kola. Proti Estonci Jürgenu Zoppovi nastoupí na kurtu číslo 11, na kterém uzavře dnešní program. Andrea Hlaváčková naopak začíná program na dvorci číslo 6, kde ji čeká Galina Voskobojevová.

Tomic ukončil sérii sedmi porážek, v Torontu vyzve Djokoviče

ATP TORONTO - Sedm zápasů v řadě nepoznal Bernard Tomic radost z vítězství, až na turnaji Masters 1000 v Torontu zdolal Němce Michaela Berrera. Zajistil si tak možnost vyzvat světovou dvojku a obhájce titulu Novaka Djokoviče.

Hájek si poprvé zahraje o finále. V cestě do něj mu stojí Almagro

Jan Hájek se nedlouho před svými 29. narozeninami dočkal zatím největšího úspěchu na okruhu ATP v kariéře. Český tenista dnes v Bastadu porazil ve třech setech Estonce Zoppa a poprvé si zahraje o finále. Jeho příštím soupeřem bude přemožitel Ivo Mináře Nicolás Almagro.

Hájkovi se daří, zahraje si o první semifinále

Jan Hájek proměnil první letošní účast v hlavní soutěži turnaje ATP ve svůj největší dosavadní úspěch. Český tenista dnes v Bastadu porazil Jarkka Nieminena z Finska 6-1 7-6 a podruhé v kariéře postoupil do čtvrtfinále. O premiérové semifinále si zahraje s Estoncem Zoppem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist