9. den ve Wimbledonu: Na programu jsou mužská čtvrtfinále, do akce půjdou Djokovič či Federer

7. 7. 2021, 06:00
Previews 468
V rámci devátého hracího dne letošního Wimbledonu jsou na programu čtvrtfinále mužů. Novaka Djokoviče vyzve Márton Fucsovics, Roger Federer se utká s Hubertem Hurkaczem, Matteo Berrettini nastoupí proti Félixovi Augerovi-Aliassimemu a Karen Chačanov změří síly s Denisem Shapovalovem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Čtvrtfinále mužů •
Chačanov (25-Rus.) - Shapovalov (10-Kan.) | No. 1 Court (14:00 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - Fucsovics (Maď.) | Centre Court (14:30 SELČ)
Berrettini (7-It.) - Auger-Aliassime (16-Kan.) | No. 1 Court (16:00 SELČ)
Federer (6-Švýc.) - Hurkacz (14-Pol.) | Centre Court (16:30 SELČ)


Karen Chačanov (29.) - Denis Shapovalov (12.) | No. 1 Court (14:00 SELČ)
Karen Chačanov i Denis Shapovalov dnes absolvují své druhé čtvrtfinále na grandslamech, první ve Wimbledonu a budou útočit na své premiérové grandslamové semifinále. Rusko má díky Chačanovovi po devíti letech zastoupení ve čtvrtfinále Wimbledonu. Vítěz juniorky 2016 Shapovalov a Félix Auger-Aliassime se zase postarali o to, že Kanada má poprvé v historii dva čtvrtfinalisty na jednom grandslamu. Aktéři se střetli pouze předloni v Davis Cupu, kde uspěl Shapovalov.

Shapovalov je favoritem a s tím nelze nesouhlasit. Ve Wimbledonu zvládl poslední dva zápasy výborně a na generálkách si vedl mnohem lépe než jeho dnešní protivník. Chačanov ale samozřejmě má zbraně na to, aby uspěl a prošel dál. Bude hodně záležet i na tom, kdo lépe zvládne případné klíčové momenty.

Tip: Shapovalov ve čtyřech setech

Aktuální forma
Chačanov se na svém úvodním letošním turnaji probojoval do semifinále, ale další účast mezi nejlepším kvartetem přidal až na konci května na antuce v Lyonu, kde přerušil sérii sedmi turnajových nezdarů, během nichž nedokázal porazit více než jednoho soupeře. Generálky na Wimbledon se mu nepovedly, v Halle skončil hned v prvním kole na krajanovi Andrejovi Rubljovovi a na Mallorce ve druhém prohrál s Felicianem Lópezem.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu porazil Mackenzieho McDonalda, Jegora Gerasimova a Francese Tiafoea, přemožitele Stefanose Tsitsipase z prvního kola. V osmifinále vyhrál maratonskou a naprosto šílenou bitvu se Sebastianem Kordou, v pátém rozhodujícím setu bylo k vidění 13 ztracených podání, Chačanov dokázal utkání doservírovat až na čtvrtý pokus.

Historie ve Wimbledonu
Chačanov hraje svou čtvrtou hlavní soutěž Wimbledonu a vždy se dostal minimálně do třetího kola, v němž předloni prohrál s Robertem Bautistou. Jeho předchozím maximem bylo osmifinále z roku 2018.

Karen Chačanov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Lyon, Melbourne 1 (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (čtvrtfinále)
Bilance: 20-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 5-2
Bilance proti hráčům Top 11-20: 1-1 (kariérní 11-20)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (2. kolo)

Karen Chačanov - Wimbledon
Kariérní bilance: 11-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Halle (1. kolo), Mallorca (2. kolo)
Cesta turnajem: McDonald (3-6 6-3 6-4 7-6), Gerasimov (6-1 7-6 6-3), Tiafoe (6-3 6-4 6-4), Korda (3-6 6-4 6-3 5-7 10-8)

Aktuální forma
Shapovalov se letos prezentuje nevyrovnanou formou, na všech površích se dočkal jednoho solidního výsledku, když hrál semifinále na hardu v Dubaji, finále na antuce v Ženevě a semifinále na trávě v londýnském Queen's Clubu (porážka s Cameronem Norriem). Na nejrychlejším povrchu se představil ještě ve Stuttgartu a ve čtvrtfinále prohrál s pozdějším šampionem Marinem Čiličem.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu měl namále hned v prvním kole, v němž až v pěti setech zdolal veterána Philippa Kohlschreibera. Ve druhém kole měl po odstoupení Pabla Andújara volno a pak suverénně přehrál domácího Andyho Murrayho a Roberta Bautistu.

Historie ve Wimbledonu
Shapovalov ve Wimbledonu účinkuje počtvrté a v minulosti se dočkal jediné výhry. Předloni skončil hned v prvním kole po šokující porážce s Ričardasem Berankisem.

Denis Shapovalov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Ženeva (finále); Queens,  Dubaj (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Queens (semifinále)
Bilance: 21-13
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 7-2
Bilance proti hráčům Top 21-30: 0-1 (kariérní 7-8)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (nehrál)

Denis Shapovalov - Wimbledon
Kariérní bilance: 4-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Stuttgart (čtvrtfinále), Queens (semifinále)
Cesta turnajem: Kohlschreiber (6-4 4-6 6-3 5-7 6-4), Andújar (bez boje), Murray (6-4 6-2 6-2), (8) Bautista (6-1 6-3 7-5)


Novak Djokovič (1.) - Márton Fucsovics (48.) | Centre Court (14:30 SELČ)
Největší favorit, pětinásobný šampion a vítěz posledních dvou ročníků Novak Djokovič bude pokračovat ve svém útoku na 20. grandslamový titul, kterým by vyrovnal rekordmany Rogera Federera a Rafaela Nadala, proti Mártonovi Fucsovicsovi. Zatímco Djokoviče čeká jubilejní 50. grandslamové čtvrtfinále, vítěz juniorky 2010 Fucsovics je prvním maďarským čtvrtfinalistou grandslamů po 30 letech, ve Wimbledonu dokonce od roku 1948. Oba předchozí souboje vyhrál Djokovič.

Djokovič je jasným favoritem na postup. Fucsovics však na trávě hrát rozhodně umí, ve Wimbledonu vyřadil Diega Schwartzmana a Andreje Rubljova a může světovou jedničku značně potrápit. Otázkou je, jak své první grandslamové čtvrtfinále zvládne psychicky. Djokovičovi v obou předchozích duelech sebral set.

Tip: Djokovič ve čtyřech setech

Aktuální forma
Vítězi obou letošních grandslamů Djokovičovi se zpočátku na antuce nedařilo, ale v Římě už prošel do finále, pak ovládl menší domácí akci v Bělehradu a na French Open vyhrál všech sedm zápasů, přestože dvakrát prohrával 0-2 na sety včetně finále proti Stefanosovi Tsitsipasovi a v semifinále čelil antukovému králi Rafaelovi Nadalovi. Na trávě se představil pouze ve čtyřhře na Mallorce.

Cesta turnajem
Do Wimbledonu vstoupil prohraným setem, pak však už set neztratil a vyřadil domácího mladíka Jacka Drapera, v repríze finále 2018 Kevina Andersona, kvalifikanta Denise Kudlu a Christiana Garína.

Historie ve Wimbledonu
Djokovič se Wimbledonu účastní pošestnácté a pouze třikrát nepostoupil do druhého týdne. Celkem šestkrát se v All England Clubu probojoval až do finále a pětkrát v něm uspěl, naposledy předloni proti Rogerovi Federerovi, přestože čelil dvěma mečbolům.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: French Open,  Bělehrad 2,  Australian Open (vítěz);  Řím (finále);  Bělehrad 1 (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 31-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na trávě: 4-0
Bilance proti hráčům Top 31-50: 5-1 (kariérní 182-18)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 2-0 (kariérní 39-9)
Grandslamy: Australian Open (vítěz), French Open (vítěz)

Novak Djokovič - Wimbledon
Kariérní bilance: 76-10
Nejlepší výsledek: vítěz (2011, 2014 - 2015, 2018-19)
Výsledek v posledním ročníku 2019: vítěz
Bilance ve čtvrtfinále: 10-1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Draper (4-6 6-1 6-2 6-2), Anderson (6-3 6-3 6-3), Kudla (6-4 6-3 7-6), (17) Garín (6-2 6-4 6-2)

Aktuální forma
Fucsovics si v úvodních měsících zahrál semifinále a další dvě čtvrtfinále. Od startu antukového jara však na žádném ze sedmi podniků nedokázal vyhrát více než jeden zápas. Přípravu absolvoval ve Stuttgartu a Eastbourne a dočkal se jediné výhry.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu ve čtyřech setech porazil trápícího se nasazeného Itala Jannika Sinnera, poté mu vzdal Jiří Veselý a ve třetím kole ve čtyřech setech přehrál světovou jedenáctku Diega Schwartzmana. V osmifinále vyhrál pětisetovou bitvu s Andrejem Rubljovem a přerušil s ním sérii čtyř porážek.

Historie ve Wimbledonu
Fucsovics ve Wimbledonu v roce 2010 ovládl juniorku, ale mezi dospělými se mu nikdy nedařilo. Při úvodních pěti startech skončil už v kvalifikaci a při třech účastech v hlavní soutěži ukořistil jedinou výhru, když předloni ve druhém kole prohrál s Fabiem Fogninim.

Márton Fucsovics - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rotterdam (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (čtvrtfinále)
Bilance: 23-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 5-2
Bilance proti hráčům Top 10: 1-4 (kariérní 2-18)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (2. kolo)

Márton Fucsovics - Wimbledon
Kariérní bilance: 5-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Stuttgart (1. kolo), Eastbourne (2. kolo)
Cesta turnajem: (19) Sinner (5-7 6-3 7-5 6-3), Veselý (6-3 5-4 skreč), (9) Schwartzman (6-3 6-3 6-7 6-4), (5) Rubljov (6-3 4-6 4-6 6-0 6-3)


Matteo Berrettini (9.) - Félix Auger-Aliassime (19.) | No. 1 Court (16:00 SELČ)
Matteo Berrettini letos stále neokusil porážku na trávě, je prvním italským čtvrtfinalistou Wimbledonu od roku 1998 (Davide Sanguinetti) a bude útočit na vyrovnání svého maxima na akcích velké čtyřky (semifinále US Open 2019). Dvacetiletý Félix Auger-Aliassime se na grandslamech mezi nejlepší osmičku probojoval poprvé. Kanada má díky Augerovi-Aliassimemu a Denisovi Shapovalovovi poprvé v historii dvojí zastoupení ve čtvrtfinále mužů na jednom grandslamu. Jediný dosavadní souboj se odehrál předloni ve finále travnaté generálky ve Stuttgartu a ve dvou těsných setech vyhrál Berrettini.

Berrettini letos na trávě ještě neprohrál, má famózní formu a je zaslouženým favoritem na postup. Auger-Aliassime si letos na trávě rovněž vede skvěle, ve Stuttgartu uhrál finále a v Halle semifinále. Možná nás čeká velmi napínavá bitva, Berrettini by však měl mít navrch.

Tip: Berrettini ve čtyřech setech

Aktuální forma
Berrettini se letos až na jednu výjimku na všech turnajích dostal minimálně do osmifinále. Na kontě má dva tituly, přemožitele nenašel na antuce v Bělehradu a vyhrál generálku v londýnském Queen's Clubu, kde v pěti zápasech ztratil jediný set a slavil svůj pátý triumf.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu si bez větších potíží poradil s Guidem Pellou, Boticem van de Zandschulpem, Aljažem Bedenem i Iljou Ivaškou a protáhl svou neporazitelnost na devět zápasů.

Historie ve Wimbledonu
Berrettini hraje svůj třetí Wimbledon a každou účastí se zlepšuje. Při svém debutu v roce 2018 vypadl ve druhém kole, předloni v osmifinále po výprasku od Rogera Federera.

Matteo Berrettini - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Queens, Bělehrad (vítěz);  Madrid (finále)
Největší úspěchy na trávě: Queens (vítěz)
Bilance: 30-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na trávě: 9-0
Bilance proti hráčům Top 11-20: 3-0 (kariérní 8-4)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-1 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (čtvrtfinále)

Matteo Berrettini - Wimbledon
Kariérní bilance: 8-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Queens (vítěz)
Cesta turnajem: Pella (6-4 3-6 6-4 6-0), van de Zandschulp (6-3 6-4 7-6), Bedene (6-4 6-4 6-4), Ivaška (6-4 6-3 6-1)

Aktuální forma
Auger-Aliassime si na začátku sezony na generálce v Melbourne zahrál finále. Na další solidní výsledek čekal až do startu travnaté části sezony. Ve Stuttgartu se znovu po dvou letech probojoval do finále, jenže ani ve svém celkově osmém souboji o titul neuhrál set. Do závěrečných kol se dostal i v Halle, v semifinále podlehl pozdějšímu šampionovi Ugovi Humbertovi.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu bez větších potíží porazil Thiaga Monteira i Mikaela Ymera, ve třetím kole mu vzdal Nick Kyrgios a v osmifinále vyhrál pětisetovou bitvu s Alexanderem Zverevem.

Historie ve Wimbledonu
Auger-Aliassime ve Wimbledonu debutoval předloni, ve třetím kole nestačil na Uga Humberta.

Félix Auger-Aliassime - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Stuttgart,  Melbourne 2 (finále);  Halle (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Stuttgart (finále); Halle (semifinále)
Bilance: 24-13
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na trávě: 10-2
Bilance proti hráčům Top 10: 3-2 (kariérní 5-15)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (1. kolo)

Félix Auger-Aliassime - Wimbledon
Kariérní bilance: 6-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Stuttgart (finále), Halle (semifinále)
Cesta turnajem: Monteiro (6-3 6-3 6-3), M. Ymer (6-4 4-6 7-6 6-1), Kyrgios (2-6 6-1 skreč), (4) A. Zverev (6-4 7-6 3-6 3-6 6-4)


Roger Federer (8.) - Hubert Hurkacz (18.) | Centre Court (16:30 SELČ)
Předloňský finalista Roger Federer stále živí naději na 21. grandslamový triumf, kterým by se odpoutal od Rafaela Nadala a zvýšil náskok na Novaka Djokoviče, a devátou trofej z Wimbledonu. Devětatřicetiletý Švýcar je nejstarším čtvrtfinalistou Wimbledonu v open éře. Jeho dnešní soupeř Hubert Hurkacz bude naopak hrát své premiérové grandslamové čtvrtfinále. Jediné dosavadní střetnutí předloni ve čtvrtfinále Masters v Indian Wells vyhrál Federer.

O 15 let starší Federer má podstatně více zkušeností se zápasy na trávě i v závěrečných kolech grandslamů a je favoritem na postup do další fáze nejslavnějšího turnaje světa. Hurkacz ovšem na trávě umí své zbraně využívat a švýcarského veterána, který po operacích kolene stále nehraje svůj nejlepší tenis, nejspíše nečeká vůbec jednoduchý zápas.

Tip: Federer ve čtyřech setech

Aktuální forma
Federer před osmifinále odstoupil z French Open, aby dopřál tělu odpočinek a připravil se na svou nejoblíbenější část sezony. Na trávě se představil na svém oblíbeném podniku v Halle. S deseti triumfy nejúspěšnější hráč turnaje měl potíže už v prvním kole s Iljou Ivaškou a v následujícím zápase nestačil na Félixe Augera-Aliassimeho.

Cesta turnajem
Problémy měl také v prvním kole Wimbledonu, Adrian Mannarino mu nakonec za stavu 2-2 na sety vzdal, poté přehrál Richarda Gasqueta, ve čtyřech setech Camerona Norrieho a bez ztráty setu Lorenza Sonega.

Historie ve Wimbledonu
Wimbledon je jasně nejúspěšnějším grandslamem Federera. Švýcar na něm získal osm ze svých 20 trofejí a je nejúspěšnějším hráčem nejslavnějšího turnaje světa. Letos si v All England Clubu odbývá již svůj 22. start, pouze čtyřikrát jeho jméno nefigurovalo v programu druhého týdne. Předloni ve finále nevyužil dva mečboly proti Novakovi Djokovičovi.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dauhá (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (čtvrtfinále)
Bilance: 9-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na trávě: 5-1
Bilance proti hráčům Top 11-20: 0-0 (kariérní 156-39)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 46-11)
Grandslamy: Australian Open (nehrál), French Open (osmifinále)

Roger Federer  - Wimbledon
Kariérní bilance: 105-13
Nejlepší výsledek: vítěz (2003 - 2007, 2009, 2012, 2017)
Výsledek v posledním ročníku 2019: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 13-4
Generálka: Halle (2. kolo)
Cesta turnajem: Mannarino (6-4 6-7 3-6 6-2 skreč), Gasquet (7-6 6-1 6-4), (29) Norrie (6-4 6-4 5-7 6-4), (23) Sonego (7-5 6-4 6-2)

Aktuální forma
Hurkacz letos sbírá velké úspěchy, ale mezi nimi má období, kdy se mu absolutně nedaří. Na začátku roku ovládl akci v Delray Beach, pak se mu nedařilo a na přelomu března a dubna v Miami senzačně vybojoval svůj premiérový triumf na podnicích Masters. Od té doby odehrál šest turnajů a připsal si jedinou výhru. Na generálkách ve Stuttgartu i Halle prohrál hned s prvním soupeřem.

Cesta turnajem
Do Wimbledonu dorazil se sérií šesti porážek, i tak bez ztráty setu přehrál Lorenza Musettiho, Marcose Girona a Alexandera Bublika. V osmifinále v pětisetové bitvě rozložené do dvou dnů zdolal světovou dvojku a jednoho z největších favoritů Daniila Medveděva.

Historie ve Wimbledonu
Hurkacz hraje Wimbledon potřetí a s každou účastí se zlepšuje. V roce 2018 vypadl hned v prvním kole, předloni ve třetím kole, v němž sebral set pozdějšímu šampionovi Novakovi Djokovičovi.

Hubert Hurkacz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami,  Delray Beach (vítěz)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (čtvrtfinále)
Bilance: 19-11
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na trávě: 4-2
Bilance proti hráčům Top 10: 3-1 (kariérní 8-10)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: (kariérní )
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (1. kolo)

Hubert Hurkacz - Wimbledon
Kariérní bilance: 6-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Stuttgart (2. kolo), Halle (1. kolo)
Cesta turnajem: Musetti (6-4 7-6 6-1), Giron (6-3 6-2 6-4), Bublik (6-3 6-4 6-2), (2) Medveděv (2-6 7-6 3-6 6-3 6-3)

WIMBLEDON 2021 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:30 SELČ)
1. Djokovič (1-Srb.) - Fucsovics (Maď.)
2. Federer (6-Švýc.) - Hurkacz (14-Pol.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Chačanov (25-Rus.) - Shapovalov (10-Kan.)
2. Berrettini (7-It.) - Auger-Aliassime (16-Kan.)
• NO. 3 COURT • (od 12:00 SELČ)
1. Bouzková/Hradecká (16-ČR) - Aojamaová/Šibaharaová (5-Jap.)
• COURT 18 • (od 12:00 SELČ)
2. L. Fruhvirtová/Kuděrmetovová (2-ČR/Rus.) - Shawová/Stoiberová (Brit.)
• COURT 5 • (od 12:00 SELČ)
2. Jurajda (ČR) - Brady (Brit.)
5. Jurajda/Westphal (ČR/Fr.) - Brady/Tarvet (Brit.)
• COURT 6 • (od 12:00 SELČ)
2. Viďmanová (ČR) - Fontenelová (Švýc.)
3. Katz/Petr (Belg./ČR) - Butvilas/Manzanera (Lit./Šp.)
4. Viďmanová/Zelníčková (ČR/SR) - Jatčenková/Marcinková (7-Rus./Chorv.)
• COURT 8 • (od 12:00 SELČ)
3. Bartůňková/Palicová (ČR) - Ngounoueová/Jepifanovová (USA)
• COURT 9 • (od 12:00 SELČ)
3. Bejlek/Havlíčková (ČR) - Nguyenová Tanová/Scilipotiová (Fr./Švýc.)
• COURT 16 • (od 12:00 SELČ)
3. Behúlová/Klimovičová (SR/ČR) - Colemanová/Siegová (8-USA)
• COURT 17 • (od 12:00 SELČ)
3. Dahlberg/Donald (Švéd./ČR) - Bernard/Blanch (3-USA)
• BUDE UMÍSTĚNO • (od 18:00 SELČ)
Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Kuděrmetovová/Vesninová (Rus.)
Kompletní program 9. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

468
Přidat komentář
majkl005
Kopřiváček v Německu vykouřil Péro, pěknej skalp...ikdyž Péro je totální výmaz, ale i tak :) kéž by se už konečně nějakej náš mlaďoch dostal do stovky, už bychom to potřebovali jako sůl...
Reagovat
EllNino
Tak Tomas neni zas tqk daleko ? letos by se to povest mohlo, ale musi se mu povest par turnaju no
Reagovat
hanz
Teda teď jsem dokoukal Sini-Krejči a co tyhle dvě dokázaly promrhat, to se jen tak nevidí. Totálně labilní Kudermětku nedokázaly na jejím servisu potrestat, promrhaly 4 matchbaly - klasicky ani nezreturnované. No a samozřejmě vše dovršila další hra, kdy se Sini totálně rozklepala, dala dva debly a rozjeté Rusačky už si zápas pohlídaly. NEDÁŠ-DOSTANEŠ se tu projevilo v plné kráse.
Reagovat
tommr
dneska oba naše debly totálně selhaly ... smile
Reagovat
hanz
a NO1 echt!
Reagovat
EllNino
Nerikal jsi, ze Wimbledon nebudes uz sledovat? :)
Reagovat
hanz
Nino, zahrál jsem si na tebe, prostě se ze mě stal LHÁŘ jako z tebe, no. Tak mi to odpusť, když už jsme lháři dva. Musíme si pomáhat, když už jsme na stejné vlně.smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Sám jsi, mě do toho netahej, buď chlap a jdi tomu čelem smile
Reagovat
hanz
Nene, Nino, zdejší fajnšmekři si jistě vzpomenou na tvé odmítavé stanovisko k mému komentáři o Mouše jako černém koni na minulém RG. Pak jsi tu byl usvědčen ze lži, z toho už se nevyhrabeš. Ale jsem rád ve tvé společnosti, společně to lhaní zvládneme líp.smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Muska jako cerny kun RG ? to je dobrej vtip no :) S natrzenym stehennim svalem
Reagovat
com
Došla šťáva no smile Tolik nepromenenych MB smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tuhá bitva a cenná výhra! Gratulace!smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
slavím předčasně, 7:7 ve třetímsmile
Reagovat
EllNino
lol :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ajajajsmile
Reagovat
EllNino
zaříkávač :D
Reagovat
Matej4732
No, alespoň zbydou síly na Prahu a olympiádu :D
Reagovat
hanz
Jestli se z toho vzpamatujou, jediná výhra je, že ta ruská matka bude hrát s labilkou Zvonarevou a Kuděrmetka z labilkou Pavs. Oba ruské páry už nebudou tak stabilní na volejích jako tenhleten rusáckej pár.
Reagovat
tommr
v každým případě ale budou Rusky na OH největší konkurentky našich ...
Reagovat
hanz
Já se bojím Amazonky.
Reagovat
Matej4732
Takových proher bylo a ještě bude, o tom že by je to nějak extra ovlivnilo bych se nebál
Reagovat
hanz
Hlavně že to tak nepodělaly na OH, to by mrzelo daleko víc než WB, kterej už mají vyhranej.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kaju se, ale myslím, že až do Wimbledonu mě neslyšely, máme docela tlustý stěnysmile
Reagovat
paddy
téměř podle očekávání, trefil jsem kromě Rogera všech zbylých 7 semifinalistů, vč. toho, že dnes budou min. dva 3set a jeden 5set (trefeno i konkrétně) zápasy smile

lepší už to být nemůže, jen horší

klaním se sám sobě smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som trafil aj toho Hurkaca :)

40 eur
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hlavní poznatek byl, že tělo nedělalo přesně to, co chtěla hlava.
Jinak x dotazů dokola, co dál - nechám tomu pár dní, pak si sedneme s týmem, rodinou... OH to samé.
Reagovat
paddy
neříkal jsi, že tě TK nezajímají, když si hájil Osaku? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nemůžu za to, že dali obraz v obrazu při FAA vs Matteosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a jako obvykle jsme se toho hodně dozvědělismile min 70% dotazů bylo totožných...
Reagovat
RFanousek
Tak teprve popáté v kariéře dostal kanára. To je neskutečné číslo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už bych chov nemnožilsmile
Reagovat
spaniel
Tady je zas blbych kecu a to hlavne od fanousku Rogera. Co jste jako cekali? Zadna priprava, v Halle vyletel v prvnim kole, vykony hodne nevyrovnane. Pohyb ma znatelne horsi, je mu 39 a vraci se po pauze. Tezko bude behem par tydnu hrat top tenis. Neveri kolenu, neveri sobe. Sebevedomi se buduje nejakou dobu a je to zaklad. K tomu Hurkacz hral fakt dobre a nebojacne. Podle me mnohem lepe nez madarsky zbabelec chvili predtim.
Reagovat
RFanousek
No že dostane kanára od Hurkacze a ještě po takové hře asi málokdo čekal. Nejde až tak o ten výsledek ale o obrázek hry.
Já jsem si taky nemyslel že vyhraje Wimbledon, i když nějaké šance jsem mu dával.
Reagovat
Ondra979
no asi tak, ja mu teda daval urcite sance na finale..jenze s takovym nevykonem to nejde a je opravdu otazka, co vse za tim je..jestli je to jen blbej den, nebo neco vice..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
doufám, že ne další kolapssmile FAA v SF to teda nevím, ale snad by ho Hubert zmáknul a možná snáz než Mattea...
Reagovat
Drzymalski
Letošní Feďochovy výkony napovídaly podobný konec. Když jsem ale viděl ve Wimblu jeho soupeře říkal jsem si Roger dá finále a tam se může stát cokoli. Věděl jsem co Hurkacz umí, ale tohle jsem fakt nečekal.Myslim si, že to byl poslední Eleganův špíl ve Wimbledonu.
Reagovat
Patik
Organizátori sa mu snažili trošku pomôcť pritiahnutím strechy a stlmiť vietor..no už tam nebol záujem zo strany Rogera..hovoril teda že Wimbledon je klúčový pre zbytok tejto sezóny a tak si hovorím čo mu tento posledný zápas do tejto sezóny napovie..bude to jeho posledná sezóna..? takéto zápasy a výkony som teda u neho videl len keď bol zranený..posledné lopty ani nedobiehal aj keď mohol..ak zacítil koleno asi je to konečná..ak to nebolo zranením tak po psychickej stránke si tento zápas ako ho poznám bude nosiť na každý turnaj čo je tiež konečná..
Reagovat
Kozoroh
Takový konec si Roger na letošním Wimbledonu nezasloužil. Ač jsem fanda Rogerova arcirivala, tak sděluji TP, že mi Fedexa bylo líto.
Reagovat
ipko
za predvedenú hru zaslúžil a Hubert nemal mať prečo zľutovaniesmile
Reagovat
aape
smile
Byl to smutný pohled..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ač Roger patří mezi mé oblíbence, nebudu sentimentální. Vítězství není za zásluhy, ale za odevzdaný výkon v boji. V tomhle směru byl Hubert jasně lepší a zaslouženě si zahraje SF. Rozhodně jsem rád, že Rogera vyřadil právě on - jeden z velkých sympaťáků na okruhu.smile
Reagovat
FerrariF50
Líto mi ho bylo taky a mě je smutno, že se konec blíží a tenis už nikdy nebude co býval, ale já mám celoživotní problém se vyrovnat s tím, když něco končí. Že něco už prostě nikdy nebude jak dřív.
Reagovat
brixner
Budu regaovat jen na základě vašich příspěvků a vývoje skóre:
Osobně si myslím, že Roger tu hraje naposledy, ač to nezveřejnil před turnajem, protože ten tlak a blázinec by prostě neustál! Chce předvést dobrý výkon, to každý, ale v podvědomí má tu velikou změnu, která se prostě blíží a je naprosto nevyhnutelná - konec Wimbledonu, konec kariéry a možná stovky otázek typu "jak to vlastně bez tohoto všeho zvládnu?" a tohle když se usadí v hlavě, tak prostě ruka i nohy ztěžknou...Já myslím, že Roger ani nijak zvlášť nehazarduje se svým jménem, myslím, že turnaje na dva sety, by ještě klidně rok-dva zvládal i s dobrými výsledky. Je mu asi i vcelku jedno, že v počtu GS bude bronzový...Tohle není ani tak moc o jizvách na kolenou, tohle je všechno v hlavě a lidská psychika dokáže zlomit nás samotné. Věřte mi, fakt vím, o čem píši! Podle mě si Roger prostě nemůže dovolit vyhlásit na začátku sezóny, že tahle bude už poslední, to by ho doslova sežralo zaživa a tenisový svět asi také. Tohle rozhodnutí příjde znenadání, myslím, že přesně takhle to bude. Ale ďábel už zaťal drápek, jak praví klasik a je úplně jedno, že jde o Rogera a centr ve Wimbledonu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, tohle může být blízko k pravdě. Varianta druhá, že tam byl nějaký osobní nebo zdravotní problém. Pokud neplatí varianta druhá, pak platí varianta první.smile
Reagovat
FerrariF50
Tak určitě to tak je, ... tohle byl psychický kolaps přenesený fyzicky do hry. Prostě to pro něj není lehký ta situace ve který je a na každýho jednou dojde.
Reagovat
Patik
prečo to ale trebárs nedošlo v zápase so Sonegom..
Reagovat
Drzymalski
... měl ho na lopatě už v 1. kole Manarino. Kdyby se nezranil, bylo by pro Egoistu vymalováno.
Reagovat
FerrariF50
já bych ten výkon se Sonegem zas tak nezveličoval a uvidíme no vyjádření Rogera.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já ano, myslím, že líp už zahraje max někde na exhibici.
Reagovat
brixner
Já myslím, že tohle se prostě stupňuje, to se prostě vysvětlit nedá! Co já vím...já bych si, nejspíš, začal říkat něco ve smyslu "No, jsem ve čtvrtfinále, co když vyhraju? Zase budu blíž Srbovi...a co ty dva mečboly předloni...neměl jsem Wimbledon raději úplně vynechat...?" Je nemožné si ani představit, co se mu honí hlavou, třeba ty důvody jsou jinde a je jich mnoho, ale asi jde o ztrátu koncentrace a ta má vždycky své důvody, podle mě v drtivé většině jsou v hlavě a na tiskovce to Roger stejně opět diplomaticky neodhalí. Pamatuji na poslední zápas Agassiho v NY, když Becker podával na mečbol...Už při jeho nadhozu šel plačící Andre k síti, to NĚCO tady najednou bylo a ten zlom v celkové osobnosti neustojí snad nikdo. Je docela možné, že právě z tohoto má Roger až panickou hrůzu a co mě osobně se týče, umím to pochopit. Tohle už není o tom, že "No, foukal vítr, nešel mi servis a voleje, soupeř byl dobrý, takže..." Přítomnost toho zlomu člověka prostě nalomí a nakonec zlomí, Rafu to možná bude strašně bolet v Paříži, Rogera tady a věřím, že i Srb někde bude brečet, prostě i ti největší z největších prohrají, vždycky někdo musí prohrát...
Reagovat
annah
Moc hezky napsané. Přesně tam jeho situaci cítím i já, líp bych to neřekla...smile
Reagovat
Marduch
Nedivil bych se tomu. "I když vybojuju všechno až do finále, bude tam zas Srb a já uz to nechci nikdy zažít"
Reagovat
smazaný uživatel
Slova šampióna :)
Reagovat
Ondra979
no tezko rict..ale neco tam asi bude. mozna chtel vyhrat, a zivil tu sanci, jenze dnes poznal, ze to nepujde, a po zpackanem TB to zabalil. jenze tu sanci prosustroval pred dvema lety a nova uz temer jiste neprijde..to je bohuzel realita
Reagovat
ipko
možbo posledný wimbledonský zápas a kanár ako zo zlého snasmile
Reagovat
Nola
Hurkaczovi veril iba Vlk :D gratulka.... eurosport stale opakuje vitazstvo Fedexa vs Cilic, Serena vs jej sestra, a Rafa vs Novak....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No já to měl minimálně 50:50, protože jsem tu Rogerovi věřil na 1-2 zápasy max. a nakonec vyhrál 4 a se Sonegem v nádherném představení.
Nevím, tady si asi většina představovala, že buď vyhraje celý turnaj nebo prohraje v napínavém 5setovém zápase a nejlépe ještě s výše postaveným hráčem. Jenže takové představy se možná plní ve snech, ale tohle je zkrátka realita.
Reagovat
Drzymalski
...a toho dementa co řve na cyklistice jakoby ho kastrovali.smile
Reagovat
dappe
S prohrou se počítat muselo, osobně jsem to měl tak 60/40 pro Federera, ale výkon teda dost špatný. Třetí set už úplně vzdal. V těch předchozích kolech přitom nehrál vůbec zle, nebylo to sice ono, ale spíše mě výkony překvapoval, dnes bohužel také.

Snad ještě končit nebude, řekl bych, že ještě může předvést pár dobrých turnajů. A já si ještě alespoň občas zapnu celý tenisový zápas.
Reagovat
steve79
Pro Fedexe je ctvrtfinale maximum, ale dnesni vykon byl doslova tragicky. Tolik chyb z forehandu jsem snad nikdy nevidel. A return byl taky velice slaby. Velice tezka a horka porazka.smilesmile
Reagovat
Ondra979
no jasne, ale je zarazejici ten vykonnostni propad oproti predchozimu kolu..bud za tim neco je neco zdravotniho, nebo uz nema takovou motivaci..takovy spatny vykon asi necekalo nikdo.
Reagovat
Mr.Pink
nezapominal bych i na jine podminky, dnes tam slusne foukalo a roger nedokazal za cely zapas najit timing a samozrejme i jiny souper. ale kdyby byl v pohode, tak by si s tim dokazal poradit
Reagovat
sojka1
kdyby nemel motivaci, tak tam prece neni, ten vitr jsem taky vnimala, plus nejaky skutecny problem nebo se zamotal do vlastni site, tim myslim ztratu sebeduvery, vzdyt postupne neslo vubec nic... :-(
Reagovat
Mr.Pink
jasne, ze ma motivaci. ja prece o motivaci nepsal. uplne ho polozil ten tb, ktery mohl v pohode vyhrat. myslim, ze pak by se zvedl a zapas by byl otevreny
Reagovat
Ondra979
jo ten TB ho rozlozil, po prvnim brejku pak uz nehral naplno..proste to jen dopinkal. jenze pak uz prsote nema na to hrat na 3 vitezne, kdyz se pro nej zapas nevyviji priznive, driv by to byl jeste schopen otocit.takze dost mozna konec
Reagovat
ipko
nemusel to otočiť, stačilo by naozaj vidieť z jeho strany iskru a bojovnosť
Reagovat
Ondra979
nj, ale proc tam nebyla..to muzeme jen hadat. bud uz si vubec neveril na obrat, tak to odchodil, coz je ale nedustojne a nemel by to delat. nebo zdravotni problem..nic jineho me nenapada
Reagovat
sojka1
jasne, ze ten TB byla rana do tyla... jinak promin, prislo mi, ze jsi jen navazal a pridal zmenu podminek... :-)
Reagovat
Mr.Pink
nic se nedeje, kdyz jsem reagoval, tam jsem to slovo motivace i prehledl. myslim, ze rogera ty podminky dost rozhodily.
samotnou kapitolou je servis, o ktery se nedokaze tak oprit jako v minulych letech.
kdyz jsem ho videl poprve po tom navratu, tak jsem tu psal, ze se mi zda, ze ztratil svalou hmotu na nohou a ze to muze byt problem, ale to by musel rict sam roger, jestli to problem je nebo neni.
no nic, tak musime doufat v olympijskou medailii a titul z us open :)
Reagovat
Nola
teraz uplne otvorene, musi hrat, lebo sponzori... skvely hrac, ale dnes som fakt mimo.... verim, ze by si uz davno uzival zasluzeny dochodok.... neprajem si aby takto koncil moj konik..... a fakt netuim komu budem fandit
Reagovat
Mr.Pink
roger ma s mnoha sponzory podepsany dlouhodobe kontrakty, s nekterymi dokonce dozivotni. kdyby nebyl sportovne motivovan, tak uz nehraje. tenis ho proste porad bavi
djoker bude take hrat do 40
Reagovat
Tomas_Smid_fan
těžko, ztratí rychlost v běhu a konec. Tipuji ukončení kariéry ve 36 nebo max. 37letech.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol. Djokovic v 34 vyhra 3GS a 36 bude koncit.

Jasné :)
Reagovat
Nola
Novak nebude hrat do 40 tky, neverim tomu, je iba behal smile, nema na to, nevie hrat na sieti, nad hlavou.....nastastie nema sponzorov, ktori by ho nutili hrat vo veku, kedy si ma riesit svojich potomkov v pubertalnom veku, mne je celkom sumak kto vyhra W, ale agresivnych fanusikov lutujem
Reagovat
Mr.Pink
uvidime

myslis, ze roger kvuli sponzorum nemuze ukoncit karieru? on bude mit ty sponzory i po skonceni kariery

a jake agresivni fanousky, jmenuj :)
Reagovat
paddy
složení finále už známe a můžeme jít spát smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ještě jsi zapomněl na SFsmile
Reagovat
Drzymalski
Ruský Kanaďan nebo Kanadský Rus jak chceš...Šapovalov je sveřepý šakal.
Reagovat
Mr.Pink
spatny cely zapas, az na nekolik gamu, ale ten tb v druhem setu mohl v pohode vyhrat 7:0. hruza, pak uz prestal i verit a bylo po zapase
Reagovat
Frantz
Pěkně kanárek zazpíval smile taková karmička pro ty jásající ovce po každé UE poláka a v neposlední řadě i pro místní FFF smile zdravím krysu spaniela smile
Reagovat
SubOptikT
Hubert krásně smile
Reagovat
FerrariF50
Nepamatuju si, že by někdy hrál hůř, horší výkon jsem snad od něj neviděl a že bude nakonec hezčí zápas ten dnešní Djokoviče to je teda něco. Tímto se omlouvám, že jsem se vysmíval nudnému zápasu Noleho. Hrůza tohle byla, ... těžko říct co se stalo, ... nemám slov. A tím že by byl Hurkacz tak dobrý to rozhodně nebylo, Rogerovi prostě nešlo vůbec nic.
Reagovat
a.magerova
Smutné... výkon hrůzný... smile
Reagovat
com
kanarek smile Tak to olympiada nejspis nebude smilesmile
Reagovat
RFanousek
Kanár. Kolikrát vůbec prohrál Federer set 0:6 za posledních 20 let?
RG 08 s Nadalem, ještě někde?
Reagovat
Denis92
No dpc :D tak to bolo naozaj nedostojne
Reagovat
mahycek
To je beznaděj dnes. Měl jsem z toho obavy.
V pátek by to polák neudělal. To nemá cenu
hodnotit. První set promrhal a tiebreak
znehodnotil a ve třetím usnulsmile
Reagovat
Patik
Byť Hurkáčom vôbec by som hentak neskákal..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
? Porazit Rogera ve ČF Wimbledonu a neskákat?smile
Reagovat
Patik
na jednej strane to chápem..ale po hentakom tragickom výkone Federera..už len ten kanár o niečom svedčí..asi by som len uznal že dobre Ďakujem ale dneska to nebolo o mojom skvelom tenise..
Reagovat
smazaný uživatel
Hun-ga-riasmile
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry taky jsem si ho spletl s Fucsovicsem :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
???
Reagovat
dako
Už Mandarinka by ho dal v prvom kole, keby sa nestrepal. Roger už na to totálne nemá, je jedno, o aký povrch ide. Nechápem, že si stále nahovárate, že niečo ešte môže uhrať.
Reagovat
dappe
Říká se tomu fandění, primitive.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád ho tam něco táhne. Ještě musí něco naštudovat o tý hře soupeře.smile Donskoj ho taky pěkně vyprovodil.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nemá třeba nějaké osobní trable? Přijde mi dost mimo...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přijde mi, že vůbec nechtěl vyhrát. Hodně divné to bylo. Ale viděl jsem jen skoro celý první set a kus třetího.
Reagovat
smazaný uživatel
Takto už to bylo mockrát.
Reagovat
smazaný uživatel
spíš by potřeboval tělo Novaka
Reagovat
paddy
dlouhá pauza a věk, celý rok je poloviční, ale pořád převyšuje o dost mladšího Murrayho, který už nestačí vůbec

GS OF a QF během měsíce, kolik lidí to má, pod 5? smile
Reagovat
dako
Poučí sa z chýb a o rok to celé vyhraje! Chum Jetzt, Rog!
Reagovat
smazaný uživatel
už rezignoval, je konec
Reagovat
Frantz
Už jen 3 zápasy smile...tragédní starouš si potřeboval něco dokázat?? smile
Reagovat
RFanousek
Za celý zápas ani jedna projevená emoce, nic. Kamenný výraz. Za celý zápas se mu ani nepodařil nějaký hezký moment, úder, něco. Prostě totálně nemastné neslané, skoro až bez zájmu. Některé voleje a chyby jsem ani nevěřil že to hrál on.
Asi už opravdu je konec velmi blízko.
Reagovat
Patik
keď je ten záujem o zápas veľmi slabý na Wimbledone tak už je niekde vážny problém..potom nejaká tisícka na betóne bude úplne nepodstatná..
Reagovat
paddy
výsledek ale utváří on, Polák by bez jeho chyb TB nevyhrál smile
Reagovat
Jon61
Má to vůbec zapotřebí?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli takhle, tak to už příští rok na Wimbledon nevidím...
Pro mě bylo ČF tak jako tak překvapení, tedy tohle je i celkem logické vyústění. Se Sonegem to bylo snové vzepětí, které je už asi těžké zopakovat...
Reagovat
Pe3k
Otřesný výkon Federera nehodný čtvrtfinále Wimbledonu.
Reagovat
Ondra979
jeste ze to nevidim..proste prisel bad day coz se v jeho veku muze stat kdykoliv, nebo je za tim neco jineho..asi je to jedno. na vitezstvi by to stejne nebylo, jen je skoda, ze neudrzel svuj level z predchoziho kola, to by bylo aspon ke koukani
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Neudrží si servis nebo co se tam stalo?
Reagovat
Amputace
Tohle už zdaleka není jen o servisu.. Polákovi prakticky stačí dostat míč na jeho polovinu kurtu a je to buď chyba nebo totální ústřel. Škoda. Teď už to má Djokovič úplně zadarmo.
Reagovat
Mantra
v troskáchsmile
Reagovat
Drzymalski
Hoří Paříž nebo co?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Chvíli jsem nemohl koukat a je skoro hotovo. No, aspoň Hubert a Vlk budou mít radostsmile Ještěže není na jeho místě Rubl, Medvěd nebo někdo podobný. S tímhle budu celkem v pohodě. Hubert je fajn kluk, nějaký ten úspěch si zaslouží a tenhle už bude historickýsmilesmile
Reagovat
serbianfan
Krásně hubi dohraj to
Reagovat
Mantra
už letí
Reagovat
sojka1
tak to je hodne spatny.... vsechno, co tu dneska napise FH, bude pravda... :-))
Reagovat
Amputace
Ať to tam Hurkacz vyhraje celé.
Reagovat
com
smile
Reagovat
smazaný uživatel
asi si kanár, vypadá to bledě
Reagovat
Patik
Federer už sa môže spoliehať len na dobre trafený protipohyb.
Reagovat
Patik
úplne nedôstojná porážka..no to som zvedavý čo povie po zápase..toto by som si odôvodnil asi jedine len tým že asi ho opustila Mirka alebo fakt neviem čo..
Reagovat
Patik
dúfam že to nebude kanár..keby to aj bol jeho posledný Wimbledon tak ten kanár by asi možno mrzel..
Reagovat
Kozoroh
Má tenisová intuice mi říká, že Roger dnes nemá sílu na obrat.
Reagovat
FerrariF50
Mě připadal už od začátku divnej, jakoby to sem přišel rovnou prohrát. Určitě sílu nemá, to je jistota. A moje intuice mi řiká i něco horšího, třeba prostě to už s tim zdravím a věkem prostě nejde a nepůjde.
Reagovat
iamtgc
Roger dnes dělá naprosto otřesný rozhodnutí
Reagovat
smazaný uživatel
tak, je trochu váhavější, nemá tu jistotu jako kdysi.
Reagovat
paddy
jak je to s tou střechou?

zatahuje se nyní během zápasu, ale dříve se kvůli toho přerušovalo, ne?
Reagovat
RFanousek
Já toho Federera nechápu. Pokaždé když zahraje z voleje ten nabíhaný forehand po podání tak ho Polák prohodí. To je prostě jistota už. Tak proč si to prostě nenechá spadnout a pak se rozmyslí kam bude hrát? Nechápu
Reagovat
Kozoroh
Roger si ten TB nechal slušně řečeno protéct mezi prsty. Při té promáchnuté smeči jsem smile.
Reagovat
sojka1
psali to tu milionkrat a vsichni i videli, ze Roger podklouzl... ;-)
Reagovat
Mr.Pink
milionkrat je malo :)
Reagovat
Mantra
teď si ho povodil Hurky, tohle bylo ložený a stejně to zesral... koneček smile
Reagovat
com
ted cucim na skore smile Federer je pekne v riti smilesmile
Reagovat
mahycek
Podklouznutí chyba při voleji asi je hotovo...
Neměl začínat tak vlažně. Dalo se čekat,
že bude mít polák takový servis, ale
proč má Roger tak blbej servis a tak
chybující volej. Jeho výkladní skříň, nechápu. Hold bude muset ukázat 5 setů.
Je odpočatej, ne ?
Reagovat
Patik
tak jeho sety netrvajú dlho ďalšie tri by zvládol ale o tom to neni..on je mimo herne..
Reagovat
smazaný uživatel
hold vzdá soupeři :-)
Reagovat
peRFect
Forehand je dnes zlý?a tím nemyslím kolegu ze slovenska.Ten přijde a bude zlej za půl hodiny.
Reagovat
annah
Pro Noleho by to byla hračka - otočit ze stavu 0:2. Ale Roger ve svém současném módu nemá šanci. Tak nic. QF je vlastně dobrý výsledek. Turnaj by stejně nevyhrál.
Reagovat
Pe3k
Roger ten dnešní zápas prosral jako král smile
Reagovat
spaniel
I kdyz Roger pri voleji podklouzne, porad zahraje volej lip nez Srb smile
Reagovat
Kozoroh
Lol, zrovna dnes se No1emu voleje dařily.
Reagovat
FerrariF50
Tak špatná rozhodnutí, tak špatná psychika to je teda něco, ... každopádně to na Rogera dolehlo, že tam může být nějaká šance a že teď nebo nikdy a to ho uplně mě přijde dostalo do křeče, ... to co předvádí dneska jsem snad teda taky nikdy neviděl. Tohle už je konec, šance na otočení podle mě ani není.
Reagovat
Patik
tak nejako..
Reagovat
ipko
dva body úplne zazdil a ten volej asi nepochopím ani po zápasesmile
Reagovat
spaniel
Nevidel si ze mu podjela noha a malem spadl?
Reagovat
ipko
išlo skôr o nervozitu sa k tomu voleju normálne postaviť podľa mňa, inak si podkĺznutie neviem vysvetliť
Reagovat
Mantra
na té síti, místo 3-3 to zmordoval jak Smitkovásmile
Reagovat
ttopi
Podklouzl.
Reagovat
Patik
úplne zaslúžene vypadne..dneska hrá akoby mal 42 a Wimbledon je prvý turnaj na ktorý nastúpil po operácii..nebudeme si klamať trápil sa celý turnaj..
Reagovat
spaniel
Klamal si si ty. Resp prd tomu rozumis, proto ted ty kecy.
Reagovat
Patik
hej klamal som si aj ja..ale nielen aj ja..
Reagovat
RFanousek
Katastrofální tie break, darované body na síti, hrozné. smile
Dnes hraje asi tak špatně jako s Mannarinem, ne-li ještě hůř. To jsem fakt nečekal.
Reagovat
spaniel
Hraje lip nez s Manarinem.
Reagovat
steve79
Roger nestiha a kupi chybu za chybou. Hlavne z forehandu dela chyby.
Reagovat
Denis92
Dnes koncime, bohuzial. To bol hrozoatrasny TB od Rogera. FH uplne v lese cely zapas
Reagovat
Ondra979
co se tam delo?
Reagovat
RFanousek
Při jednom voleji na síti třeba úplně promachl raketou a nezasáhl míč. Při jiném na síti nahrál přímo soupeři na raketu který ho pohodlně prohodil. A samozřejmě chyby z forehandu z lehkých pozic. Bohužel
Reagovat
Denis92
Dva krat drive volley - raz Poliakovi na raketu do behu, ktory ho obchodil, deuhykrat so pasky. Na sieti si tiez neveri raz lahka chyba - poliakovi na raketu a druhykrat ani neviem co sa stalo, mal zahrat len volej do prazdneho kurtu a vobec netrafil lopticku - zrejme sa smykol na ciare
Reagovat
Ondra979
nj tak jeste ze to nevidim..neni o co stat. hlavne druhy set mel brat bez TB, nechapu proc to nemuze dopodavat..nema na to asi ani psychicka takze je to fuk
Reagovat
RFanousek
Hmm tak tohle jsem od Rogera ještě neviděl nikdy, co teď předváděl
Reagovat
Mantra
se mi zdá jako by měl trému, je v nervech, jak prvnička.
Reagovat
Roger_Federer
Čas odchazeni..
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik serus, a dovidenia :)
Reagovat
steve79
Rogere pojd
Reagovat
mahycek
Na tiebreak se snad ani nechci dívatsmile
Reagovat
Patik
ten bude klúčový..
Reagovat
RFanousek
Teď ho fakt drží jen servis
Reagovat
tommr
už se ví kdy a kde budou hrát?
Reagovat
annah
Vypadá to bledě. Snad to proboha nebude ve třech. Pro Poláka. :-((
Reagovat
aape
smile
Reagovat
FerrariF50
Každopádně Roger dnes už od začátku na mě nepůsobí zrovna svěže a nevidím to dobře dnes, ... tak nějak po zápasu s Medvedevem jsem si řikal, že to nebude dobrý. Jestli Roger neveme druhý set tak je podle mě prostě hotovo.
Reagovat
Roger_Federer
Ten můj tajmink je strašný ?????????smile
Reagovat
Mantra
to asi nedopadne jinak než 03 - bohužel, legenda končí... řekl bych že po zápase bychom mohli taky slyšet, že to byl poslední Wimbledon smile
Reagovat
Patik
Veľmi tenká čiara pre fanúšikov medzi.. má nato musí sa len zlepšiť / tak toto je na ukončenie kariéry ......zas taký skeptický a pesimistický nemusíme byť..Roger sa potrebuje len zlepšiť má nato len to ide už ťažšie..
Reagovat
annah
Jen jestli to zlepšení stihne v tomto zápase. :-)
Reagovat
Patik
podľa mňa to potrebuje ešte niekoľko turnajov..a možno v Austrálii by to mohol byť starý dobrý Federer..
Reagovat
Mantra
neříkám tak ani tak, ale nepřekvapil by mě tím smile
Reagovat
Patik
To je strašné..lacné chyby z lahkých pozícii..ja nechápem čo tu Roger ešte robí..a ako sa sem vôbec dostal..
Reagovat
Ondra979
on se zase vyhazel? to fakt neni dobre..pokud nevyhraje druhy set, tak konci..
Reagovat
RFanousek
Zdá se mi to nebo Roger vypouští drop shoty na které by možná měl?
Reagovat
Mantra
Je vidět, že nedobíhá. Vi že už na to nemá drive. Snad to uhaluzí nějak technicky.
Reagovat
mahycek
Konečně !!! 3-0, sice je tam vítr, ale
takhle si ku.va komplikovat servis nemůže
Ne, nemůžesmilesmile
Reagovat
ipko
potvrdený brejk s veľkými problémami, tak bojuj Rogersmile
Reagovat
Mantra
finito pro Rožéra
Reagovat
Patik
nemá od toho ďaleko a možno by si to aj zaslúžil..neviem do akej miery ho ovplyvňuje vietor ale tie údery sú niektoré príliš mimo..
Reagovat
mahycek
Přesně, pustil míček bezdůvodně.
Reagovat
FerrariF50
Takhle to nepůjde no. Začalo to tim, jak pustil ten míček uplně bezdůvodně.
Reagovat
paddy
otázka, jestli nefouklo, protože vlasy zavlály smile

nevěřím, že tak brutálně ztratil cit, bylo to hodně uvnitř
Reagovat
Patik
tam myslím že trošku zafiguroval vietor či nie ?
Reagovat
ipko
no to bol veľmi zlý odhad, ale asi za to mohol aj vietor
Reagovat
ipko
Vlk slaví prvý set a asi to bude aj zápas pre Hurkaczasmile
Reagovat
Ondra979
je to tim, ze Roger je spatny, nebo Hurkacz tak dobry?
Reagovat
ipko
asi oboje, pretože Roger vie určite hrať lepšie, ale Hubert na podaní sohromne silný
Reagovat
Patik
jedno s druhým..Hurkáč ani nie že hrá dobre ale skôr tak nekazí..
Reagovat
Patik
jasné povedal som že nekazí a hneď začal kaziť..klasika..ale keď poviem že Roger hrá ho.vno tak naschvál nezačne hrať výborne..
Reagovat
paddy
zajímalo by mě, od kdy se výsledek zápasu určuje podle výsledku 1. setu? smile smile smile
Reagovat
ipko
preto je tam slovíčko "asi" a Rogerovi stále neverím z doterajšieho priebehu
Reagovat
paddy
odteď jsi náš Franta z Asisi smile
Reagovat
mahycek
První set utekl, trochu jsem to tak čekal
Reagovat
smazaný uživatel
koukám Fedex je sláb
Reagovat
Patik
Federer zase výkon jak keby to bolo zase len jeho prvé kolo na tráve..metrové outy..prvý set v prdeli..
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
EllNino
Paráda :)

Nemám slov :)
Reagovat
Jon61
Zaslouženě, mohl zápas ukončit dříve, promrhal spousty brejbolů-
Reagovat
gigin
Paráda!! :)))
Reagovat
Pe3k
Gratulace.
Reagovat
Kozoroh
Moc to Denisovi přeji, poprvé v kariéře pozná, jaké to je hrát SF na GS turnajích. A pro premiérovou lekci v grandslamovém semifinále si nemohl přát lepšího učitele, než je dvojnásobný obhájce titulu a úřadující světová jednička. smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
neboj, on nedá kůži lacino :))
Reagovat
PetaM
Tenistu si lepšího asi přát nemohl. Kdežto lepšího člověka mohl najít na každém rohu i nerohu.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
mahycek
Mám ale obavu, jak bude Roger returnovat
polákův servis. Aby nechodil ze strany
na stranu.smile Když mu ale půjde servis a
bude jistý na voleji, tak snad to uhrásmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kača i Roger gratulka!smile
Nádherně vyhozené nalité FH od saka.
Reagovat
mahycek
Když se mu daří, tak vypadá RF na trávě
právě jako tanečníksmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A bili se a bili, tři dny a tři noci se za pasy chytali a do země několik sáhů zaráželi a ani jeden ani druhý vzdáti se nechtěl...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
... až nakonec méně neschopný vyhrál. Joker se už na něj těšísmile
Reagovat
Mayo
Novak Djokovic márne hľadá súpera. Ten prehra najbližšie až v 2022 smile
Reagovat
Kozoroh
Čekal jsem před zápasem, že Fucsovics způsobí No1emu větší problémy a komplikace, ale Serbinátor si s ním dnes brilantně poradil, prvořadým důvodem je první servis, který dnes No1e trefoval s úspěšností 66 %, což přirozeně usnadňovalo zisk fiftýnů. No1e byl též aktivní na síti, získal na ní 22 z 28 bodů, čímž opět prokázal, že si dovede připisovat body i mimo baseline.

Dnes No1emu fungovalo všechno - servis, return, údery z baseline i na síti, dropshoty. Až na tu pasáž v koncovce 1. setu naprostá spokojenost s jeho výkonem.
Reagovat
spaniel
5 hodin a ty uz nasavas smile
Reagovat
gigin
:DD
Reagovat
paddy
pro Poláka celoživotní zážitek si zahrát s Rogerem na centru

teplota vzduchu nebo vlhkost je známa, jen neukazovali teplotu vody, až ho tam Roger vykoupe smile
Reagovat
Nola
Nole v suchom,vobec som to necakala skoda, ze nvie hrat ako tanecnik ale hra ako chlap ...
Reagovat
FulnekUltras
jde tvrdě po dvacítce ;-)
Reagovat
Nola
netusim a je mi to sumak, ale tanecne kreacie idu mimo mna....
Reagovat
FulnekUltras
20-20-20 smile
Reagovat
Pe3k
mimo teba toho jde hodně, ale co už aj taká je Nolka smile
Reagovat
RFanousek
Tanečník? smile
To nevím jestli jsem úplně pochopil co tím bylo myšleno smile
Reagovat
Nola
citaj svoj fan klub a snad ti to dojde.....
Reagovat
RFanousek
Federer - tanečník?
Zajímavé smile
Reagovat
Nola
jj smile, som bola z toho prispevku uplne mimo
Reagovat
Marduch
Reagovat
Patik
reaguje na mňa a môj včerajší príspevok..ale stojím si za tým že Federer ladí svoje tenisové pohyby s prvkami balletu..ak si to nevšimla nepozná buď ballet alebo Federera..
Reagovat
Pe3k
Hubený Srb si zrovna vydělal 150 000 000 smile čistě za prize money smile
Reagovat
Nola
vsak aspon vedie na prize money smile, ale sponzorov moze hladat s mikroskopom smile, sak on nie je preferovany hrac, peniaze boli a budu, iba mi nebudeme, nech si kazdy uzije tie svoje, kym nepride inflacia a neskrachuju sponzori smile
Reagovat
paddy
Novak zvládl pátého kandidáta na titul, ještě zbývají dva

a říkal, že všichni vypadají dobře
"we are all looking great"

ten má až přehnaný soucit s mrzáky smile
Reagovat
paddy
už jsem pochopil, že do publika nehází srdíčka, ale plíce - asi chce naznačit, že si po vítězství vždy z zhluboka oddychne smile
smile smile

pozn: dlaně má totiž při úkonu na obou stranách hrudi a ne nalevo
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak tam konecne pustte tenisty! :)

Uzijte si to, jedu zapas bez TP.
Doufam v peknou a velkou podivanou.

Come On Tenis!
At vyhraje lepsi!
Ale hlavne at je se na co divat.
Reagovat
turista
Tenhle zápas bude asi mít šťávu.
Reagovat
Nola
nebude, Fedex si to postrazi..... Hurkacz bude mat respakt, kedze mu fandi....
Reagovat
Pe3k
smilesmile
Reagovat
mahycek
Však počkej za nějakej rok, ty matko Terezo
Reagovat
Marduch
Neříkal jsi, že když Rafa rupne na RG, že odtajníš jméno Tvé kapely?
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
brixner
takže doufam, že zejtra ten vodpor smázne!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!smile
Reagovat
turista
Je to tam! Novak je v SF. Nebezpečný Maďar Fucsovics překonán.
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
Reagovat
makro99
vyřadil Jirku..
Reagovat
FerrariF50
smilesmilesmile ... co na něm bylo nebezpečnýho, hrál přesně to co Novakovi vyhovuje, hrál mu přímo na ruku prosimtě.
Reagovat
smazaný uživatel
kudy z nudysmile
Reagovat
dako
Wimbledon je jednoznačne herne a kvalitatívne najslabší GS. Hráči na tej tráve nevedia hrať, nebaví ich to. Na okruhu už v podstate nie sú hráči, ktorí by sa na trávu špecializovali, v podstate na to ani nemajú dôvod. Sezóna trvá 2 týždne počas Wimbledonu. Tie prípravné turnaje sa ani nedajú brať vážne, hráči tam idú rozbití po antukovej sezóne a zo dňa na deň prichádzajú na totálne odlišný povrch.

Niekedy tam vedeli prekvapiť a urobiť drámu aspoň servismani. No momentálne Opelka vypadne 3:0 v prvom kole, Isner vypadne s trpaslíkom Nishiokom. Tí dvaja hrajú už oveľa lepší tenis na antuke.

Podľa mňa to už baví už len Noleho, lebo má na 99% istý GS, stačí mu to bez námahy odpinkať. A potom to baví Rogera, ktorý tu vyhrával za matky Terezy a na ostatných povrchoch je totálne bez šance.

Mňa len mrzí, že sa Rafa odhlásil, lebo v tejto mizérii by sa k Nolemu podľa mňa dostal a určite by to bolo zaujímavejšie ako táto celoturnajová nuda.
Reagovat
turista
Tady by měl Nadal relativně menší šanci než v září na NY ho porazit. Tam se Djokerovi moc nedaří i když je to hard.
Reagovat
dako
Nevravím, že by ho porazil, ale malo by to iný náboj, možno nejakú zápletku. Toto tu sú doslova tréningové pinkačky.

Noleho tu môže poraziť niekto, komu pôjde celý zápas prvý servis a prvý úder po servise. Nádeje vkladám do Berrettiniho.
Reagovat
Patik
Pre mňa osobne je tohtorocny Wimbledon dosť chaby..podľa mňa to je upadkom kvalít hráčov a ukazovateľom že mladých zaujímajú už len hardy..kedysi keď ešte hrával berdyš alebo trebárs tu bol Raonic, Nishikori v lepšej forme.. Murray na vrchole..alebo aj Nadal.. Ked aj prd ubral ale miesal kartami..budilo to všetko iný dojem..
Reagovat
spaniel
Pred chvili nekdo v publiku Come one Roger! To Novaka jiste potesilo.
Reagovat
Patik
Som si všimol už aj na iných zápasoch
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Pe3k
To se děje běžně.
Reagovat
Patik
Pozerám podľa dnešných ohlasov ze keby tu nestartoval Federer ľudia by prespali celý Wimbledon..mam pocit ze väčšinu ľudí tu drží len pomyslenie a šanca na ďalšie epické finále pripadne to ze Federer by mohol pozdvihnúť pohár ak ale predtým vypadne tak mam pocit podľa komentárov ze Wimbledon príde asi tak o 90 percent aktualnej atraktivity a sledovanosti..
Reagovat
ipko
finále by som si pozrel aj bez Rogera, ale to by tam nemohol byť aj Novaksmile
Reagovat
Ereinion
Dominance Djokoviče prostě není fanouškovsky zajímavá, to si řekněme na rovinu...
Reagovat
Ondra979
no to teda neni, a ani jeho herni styl..ale je nesmirne efektivni, to je fakt. no asi fakt jediny, kdo by ho mohl potrapit je Roger ve forme, ale buh vi, jestli se k nemu dostane..je to proste bida a asi bude i za rok..mladi to na pazitu neumi, na antuce je to nebavi protoze NAdal, jedine, kde maji sanci a to zatim jen mimo GS je hard- celkove vysvedceni pro next gen 4-5..smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Patik
Čítal som predchvilou ze horšie než dominancia Djokovica by bola už len dominancia Murrayho.. Zaujímavé.. Ľudí to nebaví nielen tu..
Reagovat
mahycek
Ten Fucsovicz hraje opatrně pinkaná,
žádná agrese na 3-5 úderů ,nic k lajnám.
Já si myslí,že Djoko nic moc nehraje.
Klidně to mnohokrát dává na prostředek
při delších výměnách a maďar toho nevyužije. Zklamal mně.
Reagovat
Pe3k
Zbytečně dlouhé řádky.
Piš to raději
kratší!
Reagovat
Kub1s
byl dodatečně doplněn do nominace na Olympiádu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rusové zahráli výměnu týdne.smile Škoda, že Kača nezakončil winneremsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile Martone Martone, bejt takhle měkkej při hře proti Jokerovi, to snad fór. Další co neumí dotlouct, když to jdesmile
Reagovat
EllNino
Jéé, Marton, ten to tu schytává, chudák :) Přitom je to jeho životní turnaj
Reagovat
smazaný uživatel
dělá strašný chyby, on hned na úvod
Reagovat
FerrariF50
Zápas s Djokem nuda, o ničem, hnusný tenis a Djok se asi ani nesnaží, protože hraje slabotu a stejně mu to na toho šaška stačí.
Reagovat
FerrariF50
Fakt nepochopim, že někdo může fandit takovýmu pinkálkovi a hlavně, že to někoho může bavit to pinkání.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak se nudí. A asi už to tak zůstane.
Reagovat
Usm
Já mu třeba fandím. Já si zase nedovedu představit fandit kyselýmu a ublizenymu xichtu Federerovi
Reagovat
FerrariF50
A tak to je v pořádku, že něco někdo nechápe neznamená, že to nemusí chápat někdo jiný :)
Reagovat
spaniel
Tvl to je drevo, cabajka
Reagovat
Kozoroh
Serbinátor je na svém podání takový šéf, že si dovolí otočit z 0-40. smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
je nějakej unavenej - unuděnej
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj takový šéf, že už jeden gem na servisu se 48.hráčem světa ztratilsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
věděli, proč dávají Rogera po těhlech zápasechsmilesmile
Reagovat
Ondra979
a je po zapase, presne jak jsem predpokladal..Djoko to ma proste az moc lehky..
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Kozoroh
Je to tím, že No1e má letos brilantní formu, podpořenou vylepšeným podáním. smilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
No ani soupeře nemá z nejtěžších. To jde ruku v ruce.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A Russian crazy rhapsody continues...
Reagovat
EllNino
Denis je fakt janek, totálně zbytečně prohranej set
Reagovat
Tomas_Smid_fan
si můžou s Martonem podat rucesmile
Reagovat
turista
No on ten Chačanov má svoji kvalitu. Neumí akorát porážet Nadala. Ale tenis umí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Marton zapomněl do perkeltu přidat chili a Joker má tím pádem easy 2.set. Totálně takticky nezvládnutá koncovka setu. Teď už může Marton spoléhat jen na dobře trefenou rozhodčí. Jedna je tam obzvláště pěkná, snad nebude obětí výpalu.smile
Reagovat
makro99
Hele, Marton už moh bejt dávno doma v Budapesti, ten si svůj kopec štěstí vybral už ve 2. kole...
Reagovat
Kub1s
Djokovičovi stačí hrat na 20% a stejne ho porazi ve 3 setech...
Reagovat
ipko
ešte Shapo lostne a semifinále Novaka s Karenom bude naozaj hrôzasmile
Reagovat
dako
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A Rafa sa odhlási z tejto tragikomédie.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
má to s Xiscou v TV místo komedie Blbý a blbějšísmile
Reagovat
Pe3k
Koukám že všichni čumí na Netoviče, jen já na to, jak si Šapo zadupal životní šanci. smile
Reagovat
smazaný uživatel
na úvod brejk
Reagovat
Tomas_Smid_fan
gratulka Martonovismile Konec 2. a začátek 3. setu na jedničku...smile
Reagovat
RFanousek
Když Maďar přitlačí na pilu tak většinou udělá chybu. Naopak dlouhé výměny končí pro někoho možná překvapivě často jeho úspěchem. Můj názor je, že zrovna Martón ho musí upinkat, útočným tenisem se akorát vyháže.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
spaniel
Kazdy ma nejaky nazor...
Reagovat
RFanousek
To je v pořádku smile
Reagovat
spaniel
To neznamena, ze to neni pcvna smile
Reagovat
RFanousek
Říkáš ty smile
Jsem zapomněl že jsi druhý Tony Nadal, nejlepší trenér na světě.
Reagovat
spaniel
Ano, mas pravdu. Taktiku zvolil paradne a vyplatilo se smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Co mas na mysli, tim utocnym tenisem?
Na sako on aktivne nepude, takze potom vic agresivneji hrat, davat supy, aby zkratil delku uderu Djokovice a dostal se hloubejui do kurtu na dobre zakonceni, ale nedokaze ani to, takze bez sance...a ze obcas Djokovic kazi, to nemeni na faktu, ze s tou pinkackou nema sanci...:)
Nezvlada to proste, ale kvuli toho bych po nem nejel,
...prisel, videl, nedal to, rozloucil se s turnajem po slusne uspavacce... co uz...
Reagovat
spaniel
Tak ma mizerny podani na tkovyho chlapa, stejne jako razanci uderu. Nole dal uz tak 10 nepovedenych kratasu, ktere Marton dobehl a vsechny dal do saka. Je proste k nicemu.
Reagovat
RFanousek
Hrál prostě to na co měl. Kdyby hrál na větší riziko tak by dle mě uhrál o pár gamů méně.
Reagovat
dako
Totálne bez odporu. Klasicky odovzdaný gem v koncovke. Nolemu fakt stačí len pinkať a slajzovať.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Paní Martonová je pěknásmile Prohraný servis 3 stupidníma chybama už méněsmile
Reagovat
smazaný uživatel
jesmile, Novak je nějakej unavenej
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rusové hrajou asi ve výměnách asi tak dvakrát rychleji než Joker s Martonem.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak se plouží.
Reagovat
ipko
zaujímava štatistika W/UE, Fucsovics je +1 a Djokovič až -7, napriek tomu to vôbec nestačísmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to byl možná 1. set, kdy měl Joker náskok 5:0...
Reagovat
ipko
nie, bolo to za stavu 4:3 pre Fucsovicsa v druhom setesmile
Reagovat
dappe
Umět Maďar alespoň dobře podávat, mohlo by to být zajímavé. Takhle může Djokovič hrát tuhle svou komedii, kde mu to jakoby nejde...Mohlo by se mu to někdy vymstít.
Reagovat
smazaný uživatel
smile to mohlo
Reagovat
spaniel
By me zajimalo, kde vzal Marton tu predstavu, ze hra od BL na jistotu bude to prave. On asi veri, ze se lip hybe, min chybuje a ma lepsi obranu nez Novak.
Reagovat
RFanousek
Já si naopak myslím že je dobře že se drží své hry a nenechá si vnutit soupeřem jinou. Má tak největší šanci.
Reagovat
Mantra
to těžko, jak píšu dole, pokud chce být top hráč, nemůže si dovolit hrát jen "svou"hru, ale musí hrát podle toho s kým hraje, tak aby to soupeři neyhovovalo..
Reagovat
RFanousek
No právě proto že není top hráč tak podle mě musí hrát dokonale, nad svoje možnosti, v tom svém stylu který umí aby top hráče porazil. To si myslím já.
Reagovat
RFanousek
Zatím to vypadá že se drží...
Reagovat
Patik
Drží sa lebo Djokovic hrá to co potrebuje..vyčkáva a nemusí ani tvoriť..moj názor ale toto všetko..
Reagovat
RFanousek
Zatím to vypadá že se drží...
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
RFanousek
Dvě nevynucené chyby, bohužel, odevzdal to smile
Reagovat
Patik
Základná taktika tam môže byť ale Djokovic ma vycibrenu hru od základnej čiary do jeho hry treba preniknúť hlbšie..mat rôzne mechanizmy variácie úderov niekedy s presným sledom a presnou kombináciou..A Niekedy to musí byť naopak len jeden dva tvrde údery k ciaram alebo len servis volej.
Reagovat
Patik
Ci chce ci nechce na tej základnej čiare nemá taký skill aby sa tomu nanuteniu ubranil.. To ze si ide svoje dobre beriem ale Djokovic ho skôr či neskôr preonaci na svoje..s nim sa nemôže porovnávať mal by vedieť odhadnúť že nato nemá kvality.
Reagovat
Patik
Hráčom ako je fucovic podľa mňa taktika v zápase nič nehovori.. Proste hrajú to co im ide najlepšie to co trénujú.
Nič ziadna flexibilita..hra stále to isté a zalezi len na súperovi ci to tam sadne alebo nie..nemaju takú škálu úderov a možnosti aby mali na výber.
Reagovat
Mantra
a proto nebude nikdy stabilně top hráč. Může vyhrát, když se sejdou soupeři tak, že jeho pinkání pro ně bude nepřekonatelné, ale o se stane max jednou za deset let smile
Reagovat
annah
Vypadá to, že Rogeruv zápas začne přesně na čas. Tohle bude ve třech. Dle očekávaní.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Marton nepochopil, že když chce vidět rozštěp, tak musí hrát do protipohybusmile
Joker vypadá a hraje jak kdyby něco přebralsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ani ne, ...tak on hru netvori... jen raguje na soupere.
Jak hraje souper prastene, tak pochopitelne nevi co s tim, elektronky Ultrona se zavari a take prechazi tak trochu do prasteneho modu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale prostě protipohyb na trávě je smrtící. Zvlášť tam kde to víc klouzalo to byla drtivá zbraň. Já reagoval na jednu konkrétní výměnu, ale jinak to platí na kdykoli... Jen více gymnastických prvků.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
OK :)
Reagovat
Mantra
všichni (skoro) kdo hraje proti Noákovi, tak si s ním chtějí pinkat do aleluja... to jim nikdo ještě neřekl, že ty výměny prostě nemají šanci uhrát, že to musí tlačit do winneru z max.4té rány? smile
Reagovat
Mantra
jeden mála, který to pochopil, byl Standa W. a ten ho vymetl z kurtu jak špínusmile
Reagovat
RFanousek
Bohužel asi nikdo na světě nemá palebnou sílu jako Standa W smile
Reagovat
Ondra979
souhlas, jenze Standa na to ma jednak hru, ale hlavne hlavu, teda kdyz byl in the zone..pak to byla radost pohledet
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Mantra
je to tak, Stan v módu byl zabíjáksmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Delpo uměl vymést celou Big3 a dokonce si s nimi i chvíli pinkal. Teď ovšem zas buď na operaci nebo po operacismile
Reagovat
Ondra979
nj..vetsinou to plati, ale jsou vyjimky, a to prave pinkalisti jako Simon, nebo nas Jirka a par dalsich, kteri dokazou Djoka prave pinkanim obcas zaskocit, ale stava se to jen zridka..
Reagovat
dappe
Hrajou na co mají. Těžko může Fucsovics hrát na dva údery, když hraje úplně jiný tenis.
Reagovat
Mantra
zrovna Fucs nemá ani fyzické dispozice na nějaké dlouhé pobíhání. Má tři metry,tak to musí pálit a ne si pinkat, hra nehra. Chce-li vyhrt musí umět "svou" přizpůsobit tak, aby soupeři nevyhovovala...
Reagovat
Newcombe
Furt mele a mele. Drž hubu na chvilku, bude to lepší. Marton do toho!
Reagovat
Patik
Niekedy mám pocit akoby Novák úmyselne vypúšťal v zápasoch gemy kvôli divákom..alebo akoby zacítil že dobre fandíte môjmu súperovi nebaví vas keď jednoznačne vyhravam skloni hlavu.. Tak tu máte.. Ale len na par gemov potom beriem set..
Reagovat
Kozoroh
No1e v šestém gemu vypadl z rytmu, nedotahoval nabízené šance, aspoň že si vytvořil dva brejky a nebyla z toho nějaká větší šlamastyka.
Reagovat
mahycek
Myslím, že to nebude tak jednostranné.
To byla náhoda, ten špatný vstup maďara
do utkánísmile Můžou se tahat až do večera
Reagovat
Ondra979
no tezko. podle me MAdar nema ani na set, nebude to uplny vyprask, ale ani Djoka nejspis nepotrapi
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker vytáhl na ukončení setu podpásovkusmile Rozhočí nic neviděl, takže 1:0
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na 15:30 zas viděl out nevímkde, vůbec jsem to nepochopil...
Reagovat
spaniel
Advantič Fuxovič. Pane boze Lahyani
Reagovat
Jon61
Hatalmas! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jsou labilní oba dvasmile Který bude víc?smile
Reagovat
Vlk-v-trave
povolit pritahnout, neco ve stylu 5 gemu pro Djoka, ted 5 pro Martona? :) no proc ne:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Marton běhá, jak dyby mu bylo nejmíň 40.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker se zalekl vítězství v prvním setu a po baletní vložce odevzdává gem Martonovi.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jako to byl priserny servisgem od Ultrona...
Reagovat
ipko
Shapo stratiť gem zo 40:0, to ako vážnesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
0:4
Reagovat
EllNino
Začíná kravnout
Reagovat
Vlk-v-trave
Taky s tim mohl pockat az dalsi turnaj:)
Reagovat
Vlk-v-trave
ma prvni gem...:)
aspon neco, aspon nemusime "delat sbirku", 1 gem pro Mártona.
Reagovat
dako
To už nemôže baviť ani samotného Noleho. Strašnú zberbu dostal do pavúka.
Reagovat
Ondra979
jo, jako beru, ze do QF by ho stejne nejspis nikdo nedal, ale mohl mit aspon soupere, ne kompars
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hmm a jako obvykle, do SF čerstvý jako rybička. A Rusové budou hrát až do večera aby mu věnovali W/O do finálesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aspoň že pták zatím nezpívá...smile
Reagovat
dako
Tak nejak. Napr. Rafa dostane na RG pravidelne Sinnera, Diega atď., ktorí na danom povrchu vedia zahrať najlepší tenis a potrápiť favorita, zobrať mu sily. Nole dostane do pavúka totálny výsmech a všetci hráči, ktorí by ho pri zhode okolností mohli potrápiť/vyradiť skončia do jedného v druhej polovici.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je stále mlád. Má to pod kontrolou.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hraje čočku, jenže Marton zatím teprve zjišťuje, kde se to ocitnulsmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
blixa
Reagovat
Tomas_Smid_fan
uhraje ten Marton aspoň gem? Nebo chce úspěch počítat na míče?smile
Reagovat
smazaný uživatel
ne, zatím je úplně mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
1.Akce Dzouka na saku, a uz se nam tam vali jak prasteny... uf...
Motyka tu vystrelila hned na zacatku zapasu, ale bohuzel prastila Martona do hlavy... takze dva prasteni proti sobe. Trebas bude i veselo:)

Denis PEKNE, az na to zavahani, ale urcite mu pomuze v sebevedomi, tak jeste dva...
Reagovat
EllNino
nooooo asi spíš tři :/ :)
Reagovat
Vlk-v-trave
bohuzel:(
Reagovat
Vlk-v-trave
Denis takticky uz setri sily na dalsi set:D
Reagovat
spaniel
Denis ted dobry mentalni zkrat...Zverev hadr.
Reagovat
EllNino
dostal se z toho :)
Reagovat
spaniel
Jo, s velkym stestim...mel nejaky zachvat nervozity.
Reagovat
EllNino
teď perfekt! :)
Reagovat
spaniel
Za to Marton hraje jak martan smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
1. gem na servu a hned breaksmile Velmi laciný chyby...
Reagovat
spaniel
jj, asi se rozhodl nedavat nadeje, aby pak lidi nebyli zbytecne zklamani.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale teď položil Jokera na lopatky. Že by ippon?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak bohužel, rozhodčí neviděl obě lopatky na tatami, tak se pokračuje a Marton opět ztrácí půdu pod nohamasmile
Reagovat
Ondra979
no hned se nechat brejknout znamena na 98 procent kpo zapase, jestli to tedy nebyla nahoda, ale nejspis ne..to je teda bida a Djokuv neskutecny luck na los..to ani neni mozne
Reagovat
spaniel
Kdyz si vezmu Novaka, tak sance ze prohraje, je samozrejme mala, ale jeho prave umeli zaskocit necekani hraci... Na Nadala, Rogera se umel vzdy vyhecovat a dostat svuj vykon ma maximum. Ale kdezto oni prohravali zejmena v ramci big 3, on obcas uklouzl na necekanem souperi ala Karatsev, Sonego, Agut, Kacanov...

Snad motyka vystreli.
Reagovat
Pe3k
Diváci budou fandit Polákovi a i když je na to Novak zvyklý rozhodí ho to a pak uklouzne a už se poveze smile
Reagovat
Kozoroh
To sis popletl soupeře mého koně s tvým koněm. Fucsovics je Maďar.
Reagovat
Pe3k
Tjn.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas si urobil zo seba deb1la, ja štím :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Asi byl uz v predstavach ve finale:)
Reagovat
Usm
nějak si nevzpomínám, že by Djokovic na GS uklouzl na Khachanovi, Agutovi, Sonegovi nebo Karatsevovi. On je na GS a tím spíš od QF uplně jiným hráčem, než na jiném, méně významném turnaji
Reagovat
paddy
Muze uklouznout u sítě a končí, kraťasy jsou velmi účinné a ani není třeba vyhrát míč smile
Reagovat
Patik
Nole zase nieje oproti Rogerovi nejaký jasný favorit nieje tam taký rozdiel ako to mnohí vykreslujú..veď väčšinu posledných zápasov vyhral len cez tiebreaky..zatiaľ čo Rogerove sety proti Nolemu sú 6:1 až 6:4 tie Noleho sú prevažne len samé 7:6..veď posledný Wimbledon vyhral len vďaka tiebreakovej slabosti Federera inak bol celý zápas Federer jasne lepším hráčom..teraz sú samozrejme okolnosti úplne iné ale neni to až také hrozné..a po finále 19 ak by sa znovu stretli tak publikum pôjde ešte viac proti nemu myslím si..to je jedna vec a druhá že Roger sa viac poučí z tej porážky..ale nepredbiehajme..
Reagovat
Usm
jenže si zase uvědom, že Djokovic hrál téměř bez prvního podání - to, jak mu první podání nešlo, bylo doslova unikátní
Reagovat
spaniel
Tvl, ty zijes v paralelnim vesmiru.
Reagovat
RFanousek
Proč? Má naprostou pravdu podle mě
Reagovat
spaniel
Tak ty tam asi zijes s nim. Novak je jasny favorit
Reagovat
RFanousek
To je. Ale pokud by spolu hráli finále, tak to není třeba 9:1, což tak pozoruju si mnozí myslí. Dejme tomu 7:3.
V roce 2019 jsem to viděl 50:50 a ukázalo se že to byla pravda.
Reagovat
RFanousek
Samozřejmě ani jeden v tom finále ještě není
Reagovat
spaniel
7:3 je jasny favorit.
Reagovat
RFanousek
Tak v tom případě asi souhlasím. Mi se 30% zdá jako dobrá šance pořád. Nebo aspoň že je třeba s Rogerem počítat. Ale někteří očividně ho úplně odepisují.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
RFanousek
Na zápasy se těším. Roger to asi nebude mít lehké, ale věřím že postoupí.
Reagovat
turista
Roger to nebude mít lehké a Novak taky ne. Oba jejich soupeři jsou kvalitní a nebezpeční.
Reagovat
smazaný uživatel
smile dneska to bude zajímavé.smile
Reagovat
mahycek
Sakra, oprava KURZ.
Mám dnes nějakej blbej pocit, že to
Roger nedásmile Přiznám se jsem přip.sranej.
Nejradši bych kolem 16.30 někam odjel a
kde nebudou žádná média a vrátil se až
na fotbal. Třeba někam do lesasmile
Reagovat
Patik
tak ale keď to budeš pozerať od začiatku do konca tak sa aspoň budeš pomaly a postupne zmierovať s jeho porážkou..takto keď si to pozrieš nakonci len výsledok tak porážku dostaneš ty..
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
mahycek
Vsaďte na maďara, alespoň litr a na poláka
také. Kurs na Mártona 18 smile
Reagovat
Usm
Hele, není kurs(z) jedna z výjimek, kde lze použít s i z?
Reagovat
George_Renel
Cituji:
Obě možnosti jsou dle pravidel správné ? jedná se o stylově rovnocenné dublety. V jednom textu však prosím používejte jen jednu z variant ? díky tomu zachováte čitelnost a jednoduchost textu. Nejedná se však o pravidlo, jen stylistické doporučení.
Reagovat
annah
Ha píšu vždycky kurs. Na psaní se z si nezvyknu. Slovo pak vypadá divně.
Reagovat
annah
Já...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ruska media obvinuji poradatele z porazky Medveda, kritika se snesla na preruseni zapasu a dohravce dalsi den.
Medved kroti vasne rusu, nebot potvrdil, ze byl rad, ze k preruseni doslo a nemusi cekat, kdo vi jak dlouho na centr kurt. Potvrdil, ze se dostal hodne pod tlak v dohravce, jestli jde o Huberta a jeho servis...a dale ze si nedokaze vysvetlit, co se stalo, pokud jde o jistotu uderu. Hubert ho na centru prekvapil.

Naopak Hubert potvrdil, ze diky preruseni vyhral, jinak by ho nedal, nebot rozdil mezi kurty je velky a Medvedovi se na nem darilo. Naopak Hubert si pochvaluje centr kurt, na kterem se citi velmi dobre (coz bylo v dohravce hodne videt) a take se mu lepe hraje s vetsim poctem divaku... takze je nadseny, ze bude hrat QF prave na centru.

Slusny pradox:
Polak potvrzuje kritiku rusu a rus ji naopak kroti :D) Tak to by se pred par lety asi jeste nestalo...

* Kazdopadne obrovsky respekt k oboum vyjadreni... notabene k tomu od Huberta, ze proste priznal, ze na jinem kurtu by ho proste nedal...a centr kurt mu hodne pomohl.

https://www.sport.pl/tenis/7,64987,27297141,burza-w-rosji-po-meczu-hurkacz-miedwiediew-a-polak-potwierdza.html

https://www.sport.pl/tenis/7,64987,27299109,miedwiediew-nie-pozostawia-zludzen-po-porazce-z-hurkaczem-to.html
Reagovat
spaniel
Zadny paradox tam neni Vlku...
Rusove totiz kritizuji poradatele, ze ho poskodili a Daniil to uvedl na pravou miru (dostal na vyber behem zapasu). Hurkacz zas mluvi ciste o hre, ze mu to pomohlo.
Reagovat
George_Renel
Paradox hledej ve vztahu Polsko vs Rusko.smile
Reagovat
annah
Poláci nenávidí rusaky ještě víc než my. Ublížili jim mnohem víc než nám.
Reagovat
EllNino
jak to souvisí s tenisem?
Reagovat
annah
Celkem nijak. Reagovala jsem na poznámku GR o paradoxu ve vztahu Poláků a Rusů.
Reagovat
EllNino
správně, nijak, proto národnosti do tenisu netahám ... znám spoustu prolhaných a zakomplexovaných Čechů, stejně tak hodných a příjemných lidí z Ruska ... bez ohledu na vlajku
Reagovat
George_Renel
Myslím, že jsi jaksi nepochopil příspěvek Vlka.....
Reagovat
EllNino
já reaguju na annah, upřímně jsem Vlkův příspěvek ani nečetl :) protože vím, že nesnáší Rusko bez ohledu na to, že ty lidi zná, a vychází z věcí, které se staly někdy v hisotrii ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
takže tu máme dva z vás, co nepochopili o co kráčí a dva co Vlkův paradox pochopilismile Peace on you!
Reagovat
EllNino
já ale nemyslím, že Vlk nenávidí Rusko, já myslel annah ... Teď jsem si Vlčka přečetl
Reagovat
spaniel
Kdyby se oba vyjadrovali k tomu samemu, Polak se zastal ruske kritiky a Rus naopak, tak jo...ale kazdy mluvll o necem jinem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ono jde taky o to, že Hubert je dobrák od kosti a v tenisu je možná trochu přátelštější atmosféra než u jiných sportů. Ale nic asi nepřekoná utkání mezi Maďarskem a Ruskem ve vodním pólusmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak vzal jsem to s jistou nadsazkou:)
Ani nemyslim o nenavisti, ono po 18 valkach, opakuji 18 valkach:) to se asi neda hovorit o nenavisti, to je proste v lidech uz jeden navyk, ktery prekracuje cokoliv, je jedno jestli jde o sport nebo politiku, kulturu. A celkem vim o cem hovorim, nova generace to meni...coz take pozoruji, opravdu se to meni...a urcite je to dobre. Dobre by bylo to na te 18. valce zakoncit... a jit do nejake 19.

Ty casy, kdy jsi na polaka promluvil rusky a misto odpovedi jsi dostal rovnou do drzky, nebo odpoved je mlceni, je pomalu pryc, ale nemyslim si, ze to bylo nejak z nenavisti, proste navyk, reakce, stejne jak vejdes do tramvaje, kde je plno romu, drzis tasku...prvni pohyby kontrolujes kapsy...take to nedelas z nejake nenavisti.

Ale pochopitelne stale se stava, ze pri ruznych prilezitostech, sportovnich, kulturnich, vyrocich nam obcas zahori parcik ruskeho velvyslanectvi :D
Rusove to nechavaji byt... jakoby se nic nestalo.

Hovorim o navyku s jistym zobecnennim.

Existuje jeste jeden navyk, absolutne nekriticke nadseni pro vse, co je ceske...muze to byt i uplna kravina, ale je to proste the best:D

Tak tohle bude uz jiste paradox :D To doufam uznate :D
Reagovat
Vlk-v-trave
*nejit :)
Uz je to ve mne taky :D
Reagovat
paddy
Už na antuce v Římě začal ladit formu pro USO smile

https://www.youtube.com/watch?v=rizPr4WY5i4
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
jen to musi lepe zvednou... ale trebas vyladi formu v zapase s Martonem:)
Reagovat
steve79
Novak dnes vyhraje 3:0 na sety a Roger 3:1.
Reagovat
paddy
Na 3:0 je kurz 1,34, což je méně než na prostou výhru Federera (1,42) smile
Reagovat
sojka1
zitra v poledne Vojta Petr vs Leo Borg... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
Mayo
Snáď niečo predvedie brat madarsky.
Reagovat
paddy
Co tam máme dneska, sluníčkáři? smile

Favorité by si měli pohlídat postup, pokud bude otevřená střecha. V preview se čekají pouze 4setové zápasy, já naopak vidím min. dva 3setové a možná jeden pětisetový (Shapo).

Největší otazník je Federerova forma. Stále má odehráno málo zápasů a po tak dlouhém výpadku a v takovém věku už bude jen vlastní stín. Přesto by to mělo stačit, dokonce možná i na finále, kde ale už bude bez šance.

Zajímavostí je, že tak nízký kurz jako je na Djokoviče (1,02), neměl Nadal nikdy ve QF na RG. smile
Reagovat
Usm
ten nízký kurz u tenisu je hodně směšný - je to individuální sport a riziko zranění je zde natolik možné, že sázet kurz 1,02 je nesmysl. V hokeji a fotbalu zraněnýho hráče vyměníš, tady po máš po tiketu ::-))
Reagovat
Pe3k
Jaký je vlastně opak sluničkáře?

Ani nevím, na jaký zápas se těším nejvíc, no dobře asi na maestra s Hubertkou a pak FAA vs Mateo škaredá přítelkyně Brebentini.
Reagovat
EllNino
Skareda?
Reagovat
Pe3k
No to jsem asi přehnal, ale v kontrastu toho jak vypadá Berentini bych si vedle něj představoval někoho více atraktivního.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Rogera, viď :-D
Reagovat
Pe3k
Ne já měl na mysli Raducanu (Nšoči).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jediný neatraktivní zápas bude jako již tradičně Jokerův. Tentokrát k tomu napomáhá fakt, že Marton je jeho fackovaci panák, jakkoli ho jednou porazil. Oba by se asi museli úplně přepnout v hlavě, aby se stal zápas zajímavým...
Reagovat
Vlk-v-trave
Dlouho spolu nehrali. ...az tak bych ho neodepisoval...nebo rozhodne nenapsal fackovaci panak na zaklade dvou zapasu...:) Treba nas mile prekvapi:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Omlouvám se, hlavně Martonovi, doufám, že mně odpustí, až si to tu přečtesmile Zkopirovalo se mi do paměti jiné h2h 1:6, možná se Shapem, teď nevím. Jakkoli, obávám se, že Martonova hra na Jokera stačit nebude. Dřív ovšem býval větší tvrďák. Teď hraje víc hlavou.
Reagovat
Marduch
Márton má rád rally. Djoker je taky spíš na rally, nebo? smile Takže hava na obou stranách pojede na plný gule.
Reagovat
Marduch
hlava
Reagovat
Vlk-v-trave
Konecne je to tady. celkem vydarene QF dvojce..."kazi" to snad jen ten Djokovic a Kaczerov.

Djokovic x Marton - trebas Marton prekvapi. Je to madar, urcite se nerozklepe, ale nevim, nevim zda to bude stacit. Preji hodne stesti.

Denis x Kaczena - Denis - konecne paradni GS. Jen doufat v 3:0 a jestli to nevujde Fukymu, tak Denis je tu velka nadeje...drzim palce.

Matti x FAA - Grande Berrettini to nebude mit jednoduche, ale rozhodne jednodussi nez by musel hrat proti Rogerovi, Matti se myslim uz ted modli k panence marii, aby ho na turnaji nepotkal...:) A prozivat to sve vnitrni dilema...

Hurkacz x Federer
Za mne svatek tenisu. Huberta pozenu -(hlavne bez TP) co to pude. Vcera si ziskal ochozy, stacilo na to zahrat famozne na saku jak se slusi a patri na trave a po zapase jen zminit, ze snad bude mit take dnes nejakou podporu...centralni kurt zaburacel... coz byla nej. zprava pro dnesni den.
Citim, ze tohle bude skvely zapas, zadne Berrettini x Federer se proste NESMI, NESMI opakovat! :D

Citim, ze dnes udela Hubert pekny zapis do Wimbledonske historie...lepsi travarsky match-up uz nebude, muzem asi zapomenout... tedy pokud by Berrettini uspel s FAA a potom jeste vnitrne, v coz moc neverim, ze zmeni sve nastaveni na Fedexe...

Takze: Dawaj Hubert!!!

VELKA BITVA o SAKO na W.2021 muze zacit!

Mistr saka Roger vs. Master of diving Hubert.

Tenis na trave FOREVER!!! Dnes oslava tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Matteo se modlí k Ajle :-)

https://www.instagram.com/reel/CQ9jpgED_q2/?utm_source=ig_web_copy_link
Reagovat
Vlk-v-trave
No vcera mu to ale moc neslo:)

P.S. Preji Ash finale:) a Hodne stesti.
Reagovat
spaniel
Hubert bude mit podporu tak 1%....
Reagovat
Pe3k
No nevím diváci obecně fandí slabšímu, asi bude záležet na průběhu. Posledně tam diváci vykřikovali do výměn a během podání, tak je Roger počastoval výhružným pohledem (ne tak vražedným jako dělá Djokovic).
Reagovat
gigin
Hele jak tak znám spaniela, tak za tím jedním procentem hledám nějakou souvislost s Forehandem :DD
Reagovat
Vlk-v-trave
:)Nevim, co hleda...
Kazdopdne ten zaklad 1% plus minus muze byt spravny... v Londyne zije vic jak 1 milion polaku, odhaduje se i 2 miliony... rekneme, a prijmeme pouze ten 1 milion.
To znamena z toho milionu polaku se bude chtit a dostane na centr kurt 150 lidi... coz je odhad na uplnou jistotu... je videt, ze nerad riskuje:)

Ale za mne ty pocty jsou stejne zbytecne:)

Hlavne doufam v oslavu tenisu, takze ja odvazne tipuji, pokud pujde vse ok, ze behem zapasu se podle mne uz nebude dat poznat, kdo na jake strane je:)
Reagovat
spaniel
Tak ja vychazim z historie... Lidi sice obecne radi fandi slabsimu, ale i koncici legende. Zas bych se nedivil, kdyby mensi skupinka byla proadne slyset a vyvazila dav.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak Matteo má kliku, že nemusí hrát s Gyrosem. Asi se modlil už předem. S FAA hodně odlišné styly, to by mohla být zajímavá a pěkná podívaná.
Marton nebývá nervózní od začátku, ale ve vypjatých momentech celkem pravidelně polevuje a s hráči formátu Jokera tím spíš. Přát mu samozřejmě budu, letos má možná jednu z nejlepších sezón a umí zahrát pěkně. Jen se musí holt odvázat.
Roger vs Hubert to bude jak box těžkých vah. Pár precizních úderů a kdo se trefí líp, vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to bude velmi zajímavé.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist