ATP před French Open zařadila turnaj v Parmě

14. 4. 2021, 09:51
Aktuality 3
Po odložení French Open o týden vznikla v kalendáři mezera. ATP ji ovšem velmi rychle zaplnila, od 22. do 29. května, týden před startem antukového grandslamu, proběhne nový turnaj v italské Parmě. Ženská tenisová asociace zatím žádnou alternativu nenašla.

Severoitalské město, které tradičně pořádá challengery, bude turnaj ATP hostit poprvé v historii. Akce s názvem Emilia-Romagna Open začne v sobotu 22. května a skončí o týden později, v tom samém týdnu budou v Paříži probíhat kvalifikační boje. Hlavní soutěž French Open startuje v neděli 30. května.

Itálie v poslední době zažívá tenisový vzestup. V elitní stovce žebříčku ATP je celkem deset italských zástupců, Top 10 uzavírá Matteo Berrettini a dopředu se drají mladíci Jannik Sinner s Lorenzem Musettim. Itálie navíc uspořádá závěrečné vrcholy sezony, Turnaj mistrů v Turíně a Turnaj mistrů do 21 let v Miláně.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
tommr
a nemohla by v tom týdnu zaskočit smile Praha nebo Ostrava?
Reagovat
smazaný uživatel
ATP touto 250 sympaticky pošteklili Federerovu pozornosť. Vyuzije sancu?
Reagovat
paddy
je to přece jen antuka smile

avšak kdyby to byl Challenger 125, tak nejenže by tam jel Roger, ale naživo bys to chtěl vidět i ty a určitě i Srdjan smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist