Bývalá nejlepší deblistka světa Mirzaová v Dubaji odehrála poslední zápas kariéry

22. 2. 2023, 09:00
Aktuality 0
Bývalá světová jednička ve čtyřhře Sania Mirzaová uzavřela na turnaji v Dubaji svou kariéru. Šestatřicetiletá Indka podlehla v prvním kole deblové soutěže spolu s Američankou Madison Keysovou dvojici Veronika Kuděrmětovová a Ljudmila Samsonovová 4-6 0-6.
Profily hráčů
(© j48tennis.net)

Vítězka šesti grandslamů v ženské čtyřhře a mixu se chtěla rozloučit po minulé sezoně, ale kvůli zraněnému předloktí odchod odložila.

Poslední grandslam odehrála v lednu na Australian Open, na kterém v mixu s krajanem Rohanem Bopannou prohráli až ve finále. Vůbec poslední zápas osmnáctileté kariéry odehrála 21. února 2023 v Dubaji.

Mirzaová se vrátila k tenisu v lednu 2020 po mateřské pauze a hned vyhrála debl v Hobartu. Od té doby přidala ještě triumf předloni v Ostravě a připsala si 43. deblový titul v kariéře. Dva tituly vybojovala po boku Barbory Strýcové. Loni hrála s Lucií Hradeckou finále v Charlestonu a Štrasburku, ale vítězství jim v obou případech uniklo.

Také jsme napsali: Konec indické hvězdy a bojovnice s dogmaty. Mirzaovou čeká v Dubaji poslední vystoupení kariéry

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist