Češi v akci, neděle 25. 4. V kvalifikaci challengeru v Ostravě jde dál jen Pavlásek. Kilnarová na ITF na titul nedosáhla

25. 4. 2021, 00:01
Aktuality 15
První kolo kvalifikace na challengeru v Ostravě z kvarteta Čechů zvládl pouze Adam Pavlásek. Jednadvacetiletá Monika Kilnarová na ITF v Monastiru svůj šestý titul nezískala. Další Češi hráli kvalifikace na turnajích ITF.
ilustrační foto
Výsledky českých tenistů a tenistek (neděle, 25. dubna 2021)
ATP CHALLENGER OSTRAVA (Česko), 44.820 eur, antuka
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Molčan (8-SR) - Vrbenský (ČR) 6-3 6-4
Klein (7-SR) - Paulson (ČR) 2-6 6-3 6-2
Mölleker (2-Něm.) - Svrčina (ČR) 6-4 2-6 6-3
Pavlásek (ČR) - Džazírí (5-Tun.) 1-6 6-4 7-5
ITF W15 MONASTIR (Tunisko), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - finále •
Houriganová (1-N. Zél.) - Kilnarová (4-ČR) 6-3 6-2
ITF W15 ANTALYA (Turecko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Hrdinková (ČR) - Turkmenová (Tur.) 6-1 6-2
Dessolisová (It.) - Břečková (4-ČR) 6-4 6-2
Augustínová (ČR) - Olgungulová (Tur.) 6-0 6-1
Rossiová (5-It.) - Heinzová (ČR) 6-4 6-2
ITF W15 KÁHIRA (Egypt), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Mělnikovová (ČR) - Amiragjanová (5-Arm.) / bez boje
ITF M15 ANTALYA (Turecko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Tomescu (9-Rum.) - Siniakov (ČR) 6-1 6-1
Dell'elba (It.) - Příhoda (ČR) 6-3 5-7 11-9
Mareš (ČR) - Peters (Něm.) 6-3 6-3
Salazar (Chile) - Pučálka (ČR) 6-4 6-1
ITF M15 LAS PALMAS DE GRAN CANARIA (Španělsko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Gabarro (Šp.) - Jermář (ČR) 6-0 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
lukasmarek2001
Skončila kvalifikace v Říčanech. Kvalifikovalo se hned 9 Čechů z 12 možných. To znamená, že v MD je celkem 32 Čechů a Češek. Z celkového počtu účastníků 96 je to přesně jedna třetina. Každý třetí v MD je tedy Čech. Takhle "český" turnaj jsem ještě neviděl... Zítra bude v akci 22 českých reprezentantů v čele s Lucií Havlíčkovou, Sárou Bejlek, Nikolou Bartůňkovou, Kristýnou Tomajkovou a Dominikou Šálkovou.
Reagovat
Mony
Monice ty finále nějak nejdou!smile
Reagovat
travar
Dominika Šálková lehce přehrála Alevtinu Ibragimovou z Ruska 6-2 6-3 a kvalifikovala se do hlavní soutěže. Ruska měla smůlu na los. Za normálních okolností by se snadno kvalifikovala, ale proti Domče jenom sbírala balony. Psychicky nezvládala průběh zápasu a snažila se i fixlovat. Ruská podvodnice nechtěla uznat ani jasné auty a dokonce se pokusila ukázat na úplně jinou stopu, aby získala bod pro sebe.

Kristýna Tomajková si snadno poradila s Petrou Mihokovou 6-3 6-2. Tady není o čem. Kristýna je příliš dobrá. Kristýna by měla prohánět sestry fruhvirtovy a ne se plácat v nějaké kvalifikaci.

Katrin Pávková bohužel prohrála ve třech setech s Chorvatkou Bagaričovou. Zůstává hodně za očekáváním. Před několika lety jsem si myslel, že bude s Lindou Fruhvirtovou nejlepší, ale ještě není všem dnům konec.
Reagovat
Mony
Poprvé vidím tyto jun. turnaje a hned jsem si říkal, jak se budou řešit případné spory, když se hraje bez rozhodčích. Nakonec tam došla nějaká supervisorka, která sice může posoudit danou stopu, ale co když každá ukazuje na jinou stopu? Dívcí bitkou to nakonec nekončilo, obě si po zápase i plácly..Určitě tento zápas Šálkové a Rusky kvalitou převyšoval ostatní..Tak zase zpět do Ruska a někdy příště.
Reagovat
Matej4732
Se odhlásila z Madridu. Na Instagramu psala že furt není ready.
Reagovat
Mony
tak to jsem se v tom Charlestonu hodně seknul, když jsem jí viděl jako simulantku, které se nechce dohrávat špatně se vyvíjející zápas
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přidávám se k omluvě, asi jsme jí křivdili...
Reagovat
Haitik
Dneska se těším na Dalibora, jsem na něj zvědavý.. Co jsem četl, tak měl snad lehký průběh covidu, tak snad už je cajk.. :D
Reagovat
JanITCZ
Ma nekdo zpravu o Brende - Ricany?V rozpisech ji nevidim,....
Reagovat
lukasmarek2001
Minulý týden se z turnaje odhlásila, ale okolnosti neznám.
Reagovat
travar
Poslední zápas nedohrála kvůli zranění. Pak sice hrála čtyřhru, ale podle mě není stále v pořádku, proto nehraje. A taky podivně podávala (hodně špatně, spousta dvojchyb), stejně jako její starší sestřička Linda. Pokud nehraje ani Říčany, obával bych se nejhoršího, tedy zranění.
Reagovat
Matej4732
Nebo možná šetří síly, protože jí je 14 může startovat na okruhu WTA. Tak se možná chystá na nějaký ITF 15, i když zatím nikam není přihlášená. Nebo prostě půjde do školy, když se otevřou.
Reagovat
EllNino
Presne, nechte ji trochu vyvijet se ... tyhle predcasne hvezdicky uz tu byly, na co vyletet v 15 a ve 20 koncit kvuli zdeformovanemu telu
Reagovat
Matej4732
Přesně aby pak dopadly jako Konjuh (i když se teď vrací pomalu zpět), Vaidišová a mnoho dalších, to zato nestojí
Reagovat
travar
Do školy prezenčně nechodí a na dospělé ITF turnaje má čas. Může hrát jenom 8 turnajů. Potřebuje sbírat body na juniorském okruhu ITF, protože pořád není dost vysoko. Na juniorské GS se nedostane.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist