Češi v akci, pátek 26. 2. Macháč na challengeru do semifinále neprošel

26. 2. 2021, 00:01
Aktuality 15
Tomáš Macháč na challengeru v Kazachstánu jasně prohrál s Rakušanem Jurijem Rodionovem a skončil ve čtvrtfinále. Jiří Veselý s Romanem Jebavým do finále čtyřhry na akci ATP v Montpellieru nepostoupili. Další Češi hráli na turnajích ITF.
ilustrační foto
Výsledky českých tenistů a tenistek (pátek, 26. února 2020)
ATP 250 MONTPELLIER (Francie), 323.970 eur, tv. povrch / hala
• Čtyřhra - semifinále •
Kontinen/Roger-Vasselin (1-Fin./Fr.) - Jebavý/Veselý (ČR) 6-4 6-3
ATP CHALLENGER NUR-SULTAN (Kazachstán), 54.160 dolarů, tv. povrch / hala
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Rodionov (6-Rak.) - Macháč (ČR) 6-2 6-3
ITF W15 ANTALYA (Turecko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Sohyun Park (Korea) - Viďmanová (ČR) 6-4 6-3
ITF W15 ŠARM AŠ-ŠAJCH (Egypt), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Nosková (ČR) - Šimizuová (1-Jap.) 7-5 7-6(2)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
Fandina
Tak koukám, že tady na TP je deblový žebříček kluků úplně mimo.
Reagovat
JanITCZ
TomajkovaxBarkova 2-6,6-7
BejlekxHietaranta 0-6,3-6
smile
Reagovat
JanITCZ
Mam smutek Brenda prohrala.smile
Linda Klimovicova postupujesmile.
Beru kolo a ven....
Reagovat
Vaslab
Brenda možná trošku zklamání. Ale objektivně se jednalo o kvalitní soupeřku, 51. v žebříčku, a hlavně je o necelé 3 roky starší než Brenda. Takže prohrát s ní ve třetím setu 4-6 není špatný výsledek. Brenda je ještě ve hře ve čtyřhře - s Lindou Klimovičovou hrají dnes semifinále proti italsko/chorvatské dvojici.
Reagovat
travar
Přesně tak. V tomto věku ještě žádná hráčka tyhle turnaje nevyhrává. Já jsem tu před časem psal, že turnaj je silně obsazený a že Brenda může klidně prohrát v prvním kole, pokud by dostala silnou soupeřku.
Reagovat
travar
Linda Klimovičová se hodně rychle zlepšuje a teď porazila i Laskevičovou. Klobou dolů, jak tady hraje. A Brenda vyhrála dva turnaje z pěti a to je v jejím věku neuvěřitelné. Pravda, ten turnaj v Egyptě byl slabě obsazený, tam hrály snad jenom Egypťanky a jedna Ruska. Ale ten turnaj co vyhrála v Istanbulu, to bylo něco. Podívej se na výsledky ostatních hráček v jejím věku, to ti zlepší náladu. Třeba americký supertalent Clervie Ngounoueová, která je o necelý rok starší, turnaje nevyhrává. Ani se teď nekvalifikovala na turnaj. Vyřadila ji Amélie Šmejkalová.
Reagovat
travar
Dobrý turnaj pro naše hráčky. Dostaly se daleko. Barkovovou vůbec neznám. Hietarantová je hodně dobrá juniorka a už zkušená.
Reagovat
EllNino
Juri hraje velice atraktivní tenis, dobrá obrana i útok, kdyby nebyl takovej bzuk, tak by byl někde jinde ... skvělé voleje, dropshoty, slice ...

Tomáš dneska nemá moc co nabídnout, zase příliš pasivní
Reagovat
EllNino
Bohužel zbytečný brejk, dvojchyba na gembolu, pak naběhnutý míč na síti, chtěl naskočit, ale přeběhl ho a zahrál jen volný míč do forehandu Juriho, nakonec skvělý bekhend křížem na lajnu ...

Tomáš nehraje zle, to ne, ale Juri je dneska prostě lepší... a zaslouženě vyhrál i s doběhnutým tweenerem (i když tu výměnu nakonec prohrál) ... hraje podobně jako Marterer, ale má trochu variabilnější hru a hezky se na to kouká ... snad to dotáhne až k titulu
Reagovat
darek.vrana
Výsledek je hodně krutý. Herně to bylo vyrovnané, Tomáš tlačil, ale Rodionov nechyboval. Překvapil mě, jak dobře hrál. Ale i Tomáš se mi i přes prohru líbil.
Reagovat
Vaslab
Linda Nosková v Egyptě opět po týdnu vyřadila ve čvrtfinále turnajovou jedničku, tentokrát 298. hráčku WTA Shimizu smile
Reagovat
JanITCZ
smile
Reagovat
JanITCZ
Mam dotaz-na live Wta race nevidim Lindu F.?Diky za vysvetleni.
Reagovat
Vaslab
Nejspíš to bude tím, že letos se pro účast na turnaj mistryň (pro který je tento žebříček primárně vytvořen) počítají pouze body z akcí WTA.
Reagovat
George_Renel
Husarský kousek.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist