Češi v akci, sobota 24. 4. Kopřiva na challengeru skončil v semifinále, Kilnarová v semifinále ITF porazila Noskovou

24. 4. 2021, 00:01
Aktuality 29
Vít Kopřiva dnes zvládl dohrávku čtvrtfinále na challengeru v Římě, ale v semifinále neudržel vedení a končí. Na ITF v Monastiru vyhrála semifinálové derby Monika Kilnarová, která porazila Lindu Noskovou.
ilustrační foto
Výsledky českých tenistů a tenistek (sobota, 24. dubna 2021)
ATP CHALLENGER ŘÍM (Itálie), 44.820 eur, antuka
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kopřiva (ČR) - Giustino (7-It.) 1-6 7-5 6-3
• Dvouhra - semifinále •
Pellegrino (It.) - Kopřiva (ČR) 3-6 6-1 6-1
ITF W15 MONASTIR (Tunisko), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - semifinále •
Kilnarová (4-ČR) - Nosková (ČR) 3-6 6-3 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

29
Přidat komentář
Torn
Monička jede....už se kočka blíží té TOP100 :). Evžénie...třes se. :D
Reagovat
EllNino
Skoda, po narocnem tydnu uz asi dosky sily :( prvni set to jeste slo, ale dalsi uz nezvladl ...

Semifinale je fajn, dostal podobny pocet bodu hako treba za vyhru kola na 250, coz uz je fajn ... mel tezke soupere a musel hrat kvaldu, takze dva zapasy navic .... odpocaty Ital mel dnes vyhodu a te vyuzil ... skalpy Giustina a Delliena, Tomice uz se pocitaji :)
Reagovat
makro99
Tak asi hodně nečekaný výsledek v Monastiru dnes... vůbec nevím, co si o tom má myslet... asi ste to někdo neviděli?
Reagovat
makro99
i když jednou asi Linda prohrát musela; ale, že to bude zrovna v této konkurenci a zrovna s Monikou Kilnarovou...
Reagovat
TOPtennis
Moniku bych nepodceňoval smile Už byla 280 a určitě má víc zkušeností než Linda. Jen záleží jak se ji chce nebo nechce smile Navíc v Monastiru se ji očividně líbí smile
Reagovat
lars
min. tyden tam taky Linda prohrala zapas
Reagovat
tommr
vyplývá z toho, že Linda je momentálně zhruba na stejný úrovni jako Monika tzn. někde okolo 500. místa v žebříčku. Lindě je ale o 6 let mín a tak má ještě dost času na to aby se zlepšila ... smile
Reagovat
Matej4732
Podle mě je škoda že se Linda furt plácá na těch ITF 15, příští týden je přihlášena na ITF60 do Záhřebu, ale vůbec není jisté jestli se do kvalifikace dostane. Chtělo by sesbírat víc zkušeností s lepšími hračkami než na ITF 15. Bratislava byla celkem silně obsazena a ona ji dvakrát po sobě vyhrála takže má navíc než na nějakou ITF 15.
Reagovat
lukasmarek2001
No, podle mně by do Záhřebu nejela ani kdyby se do tý kvaldy dostala. Je to antukový turnaj. Kvalifikace se hraje už zítra a je krajně nepravděpodobné, že by Linda dokázala přejít na antuku během pár hodin. Jeden den hrát zápas na africkém hardu a druhý den na evropské antuce není úplně reálné.
Reagovat
Matej4732
Taky si to myslím, i když v Bratislavě hrála ty dva turnaje hned za sebou, tak tady je k tomu ještě připočteno cestování a změna povrchu a prostředí.
Reagovat
Matej4732
Taky si to myslím, i když v Bratislavě hrála ty dva turnaje hned za sebou, tak tady je k tomu ještě připočteno cestování a změna povrchu a prostředí.
Reagovat
lukasmarek2001
Linda se nakonec do kvalifikace nedostala.
Reagovat
tommr
jen at si taky trochu odpočine. V jejím věku by neměla hrát každý týden ...
Reagovat
makro99
Právě, v Blavě porážela mnohem lepší hráčky, jak aktuálně, tak historicky - Rebecca Šrámková je hráčka druhé stovky, ale klepala už i na tu první; Jesika Malečková je stabilní hráčka třetí stovky ale už byla i v Top 200.. o superstar s nezapomenutelným rankingem 57 se nemusíme bavit.:)
Možná v té Blavě mi přišel ten povrch docela hodně rychlý, tak to tam mohlo Lindě jako té nejostřejší z našich mladých...vzduchovek sedět..
Reagovat
TOPtennis
Na 500.místo jako Monika potřebuje ještě jednou tolik bodů co má. A teď je jen 670. a udělat dalších 40 bodů je ještě daleko a velká dřina. A to může hrát už jen 5 turnajů do konce roku.
Reagovat
tommr
myslel jsem tím, že je na podobný výkonnostní úrovni ne na podobným umístění. Je jasný, že cesta žebříčkem nahoru bude nějakej ten čas trvat obzvlášt když může hrát jen pár ITF15 turnajů ročně ...
Reagovat
lvicek
Tak nema treba nadeji na nejakou WC treba do Prahy (pripadne nejakych dalsich vetsich ITF v CR)?
Reagovat
tommr
pokud vím tak za sebou nemá žádnou vlivnou hráčskou agenturu jako Linda Fruhvirtová takže jediná WC na WTA turnaj která u ní připadá v úvahu je asi opravdu jen ta Praha ...
Reagovat
Matej4732
Zatím by bohatě stačila WC na ITF25, aby předvedla co umí a dala o sobě trochu vědět. I když Bartůňková dostala WC do kvaldy v Istanbulu a to ani není v top 1000, tak proč by nemohla dostat šanci taky Linda :)
Reagovat
Matej4732
On stačí jeden dobrý výsledek na ITF 25 a ten posun bude velký
Reagovat
EllNino
Super, otocil zapas s Giustinem 1:6 7:5 6:2, v semifinále vyzve domaci WC, los tedy ujde, domácí bude nabušenej, ale urcite je to hratelne ... pojď si pro to :)
Reagovat
lukasmarek2001
Dnes se hrají první kvalifikační kola juniorského turnaje v Říčanech. V akci dnes bude hned 35 českých juniorů a juniorek. Kdyby někdo měl odkaz na live výsledky nebo live streamy, tak ho sem prosím pošlete.
Reagovat
travar
Streamy jsou na VistaSport TV:

https://www.youtube.com/channel/UCKnBCAVaJWzH8tSd_dM8SpQ/featured

Koukni na Dominiku Šálkovou, novou Petru Kvitovou. To je jediná zajímavá a hodně nadějná juniorka, která v té kvalifikaci hraje. Jinak je to celkem nezajímavé.
Reagovat
lukasmarek2001
Moc děkuju.
Reagovat
travar
Dominika Šálková svou soupeřku zničila nekompromisně dvěma kanáry. Nejagresivnější česká juniorka je extrémně nebezpečná a může porazit kohokoli. Jí je jedno s kým hraje. Když jí to lítá do kurtu, soupeřka je bez šance.
Reagovat
travar
Ještě můžeš kouknout na Kristýnu Tomajkovou, na tu jsem zapomněl. Stejný ročník jako Linda Fruhvirtová a Lucka Havlíčková. Nehraje tak agresivně jako její stejně staré kolegyně, ale je strašně rychlá, všechno doběhne a dobře brání. Měla by se bez problémů kvalifikovat, protože lepší než ona je v ročníku jenom Linda Fruhvirtová, Lucka Havlíčková je s ní asi nastejno. Na antuce bych ale věřil víc Tomajkové.
Reagovat
travar
Kristýna porazila Barboru Záviškovou 6-2 6-0.
Reagovat
com
češky v akci - sobota 24.4.
Siniakova buli na pokoji v Istanbulu,
Kvitova buli na pokoji ve Stuttgartu a
Karolina se pripravuje na triumf na FO smile
smile
Reagovat
tommr
všechny tři bulí a chystají se na Madrid. FO je ještě strašně daleko ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist