Kyrgios dostal další pokutu. Za 'výbuch' v Miami zaplatí 35.000 dolarů

31. 3. 2022, 20:27
Aktuality 8
Australský bouřlivák Nick Kyrgios zaplatí dalších 35 tisíc dolarů za kritiku rozhodčího a jiné nevhodné chování na turnaji ATP. Před týdnem v Indian Wells mu tenisová asociace vyměřila 25.000 dolarů za hození raketou a hlasité vulgarity během zápasu, dnes za obdobný výbuch v Miami zvýšila trest o deset tisíc dolarů.
Profily hráčů
Nick Kyrgios (© AFP)

Kyrgios se po incidentu na 'pátém grandslamu' v Indian Wells, kdy po zápase s Rafaelem Nadalem raketou málem trefil sběrače míčků, znovu předvedl na další akci Masters v USA. Po prohře v osmifinále v Miami s Italem Jannikem Sinnerem ostře a opakovaně kritizoval sudího a rovněž hlasitě vulgárně nadával. Opět i zničil raketu.

"Myslím, že jsem teď neudělal nic, za co by mi mohli dát pokutu," tvrdil Kyrgios po vyřazení v Miami. Byl přesvědčený, že rozhodčí Carlos Bernardes při utkání přehlížel nevhodné chování diváků. "A nic mu za to nehrozí. Předvedl otřesný výkon a ani ho neplácnou přes ruce," dodal po prohře se Sinnerem 6-7 3-6.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
JohnB
Směšná pokuta...
Reagovat
safi1313
Rozhodčí to trochu nezvladl ..
Reagovat
paddy
McEnroe byl cholerik, ale tak prasácky se nechoval jako ta mladá sebranka, týden co týden

fyzické napadení umpire nebo ballboys se v dnešní době skoro netrestá

a zkorumpovaná ATP mlčí...

https://www.idnes.cz/sport/tenis/vztek-emoce-rakety-kyrgios-zverev-atp-reakce.A220331_125159_tenis_ikuc

a co zkorumpovaná FIFA na kongresu v Dauhá?
...o vyloučení Ruska se na kongresu vůbec nejednalo...
...ruština byla jednomyslně schválena jako pátý oficiální úřední jazyk FIFA...

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ostatni-o-vylouceni-ruska-kongres-fifa-vubec-nejednal-z-rustiny-naopak-udelal-svuj-oficialni-jazyk-3252226

ať žijí bafuňáři! smile smile
Reagovat
Teo
A nešlo by to brát spravedlivě? Jakože až Amíci někde rozjedou další válku, kde umře půl milionu civilních obětí (Irák), že bychom začali bojkotovat McDonald a vyhostili diplomaty?
Reagovat
Stan_Borowitz
Psst, to se nesmí říkat. Podle komunistického vojenského prokurátora Stříže, dnes liberálně demokratického státního zástupce (rozdíl asi jako mezi prodavačkou a asistentkou prodeje), je upozorňování na tyhle paralely trestný čin...
Reagovat
Grape
No tak tady je jedinou paralelou asi to, že se v obou případech jednalo o vojenskou akci...
Reagovat
Stan_Borowitz
To je fakt, třeba v této válce je počet padlých vojáků agresora vyšší než civilních obětí na straně napadeného. To se Američanům ještě v žádném konfliktu nepodařilo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jestli to spíš nebude tím, že FIFA není UEFA a mají v ní vliv i jiné státy než ty z lidově demokratického tábora, kde je teď v módě kolektivní vina a trest. A ty jiné státy, představující přes 80% světové populace, si mezitím udělaly na věc vlastní názor...

Pardon, vlastně z liberálně demokratického tábora. On je ten rozdíl už tak malinký, že se to furt plete.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist