Kyrgios drží slovo. Australanům vozí slíbené jídlo

13. 4. 2020, 14:01
Aktuality 7
Nick Kyrgios i během koronavirové krize pomáhá svým krajanům a znovu ukazuje své dobré srdce. Australanům nedávno slíbil, že mu mohou napsat žádost o poslání jídla. A slovo drží, první objednávky už doručuje.
Profily hráčů

"Pokud někdo nepracujete, nemáte příjem, došly vám zásoby jídla nebo prostě procházíte těžkými časy... prosím, nechoďte spát s prázdným žaludkem. Nestyďte se ani se nebojte mi napsat. Budu moc rád, když se budu moci o něco podělit. I kdyby to byla jen krabička nudlí, bochník chleba nebo nějaké mléko. Nechám to u vašich dveří, bez jakýchkoli otázek," napsal před týdnem na svůj Instagram.

Po necelém týdnu už má 24letý Australan spoustu objednávek. Zásoby skladuje v domě rodičů v Canbeře. "Ahoj lidi, zítra rozvezu co nejvíce jídla lidem, kteří bydlí v mém okolí. Pokud jsem vaši zprávu ještě nepřečetl, budu se maximálně snažit, aby se na vás co nejdříve dostalo. Rád bych pomohl i lidem v jiných zemích, ale bohužel to teď není v mých silách. Zůstaňte silní, brzy bude lépe."

Kyrgios nepomáhá svým krajanům poprvé. Na začátku roku se rozhodl za každé eso darovat 200 dolarů obětem požárů, které v Austrálii zuřily na přelomu loňského a letošního roku. Díky tomuto a několika charitativním exhibičním zápasům měl údajně vybrat okolo 100 tisíc australských dolarů (přes 1,5 milionu korun).

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
Blondie
Ach Nicku, ty dacane. Mám pro tebe slabost :-) palec nahoru!
Reagovat
FulnekUltras
věděl jsem, že TO tam je... ;-)
Reagovat
jurasekh
...je to úžasný tenista, který kdyby měl ještě disciplínu, bude nejlepší na světě!!! Ale myslím si, že právě proto, že je takový, jaký je, dělá tyto věci bez jakéhkoli kalkulu!
Reagovat
smazaný uživatel
Pevne verim, alebo skor chcem verit, ze to ide zo srdca a nie z hlavy.

Lebo toto je perfektna PR komunikácia behom krízy, a má to ešte vacsi dosah, ako dražba tenisovych artiklov, musim povedat. Je v tom citit človečinu, hoci nevylučujem, ze ide zaroven o kalkul.
Reagovat
RF46
U nej je to celkem uveritelny, nemam pocit, ze by mel touhu se zalibit. Ale ja mu fandim, jsem zaujaty :)
Reagovat
ttopi
Jasně, dneska lidi pomáhají jenom z kalkulu.
Reagovat
RF46
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist