Petkovicová po výprasku od Kvitové schytala kritiku od sázkařů. Němka si s ní ale skvěle poradila

15. 7. 2020, 09:29
Aktuality 9
Andrea Petkovicová už se pomalu blíží ke konci kariéry, nicméně ještě do konce příštího roku by ráda byla součástí tenisového kolotoče. Před srpnovým návratem na mezinárodní turnaje se chtěla rozehrát na domácí exhibici v Berlíně, kde ale hned ve čtvrtfinále vypadla s Petrou Kvitovou, se kterou uhrála jen pět gamů. Po jasné porážce si mohla na sociálních sítích vychutnat obvyklou kritiku zhrzených sázkařů.
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

"Jsi příšerná! Myslím si, že bys měla ukončit tenisovou kariéru a věnovat se něčemu jinému. Navždy budeš jen průměrnou hráčkou, což jsi dnes znovu potvrdila. Kolik šancí ku*va potřebuješ, abys soupeřce sebrala podání? Sto?" napsal jeden ze sázkařů.

Petkovicová, která odehrála první zápas od října loňského roku a po operaci levého kolene, se s kritikem rozhodně nemazlila a vpálila mu částečně ironickou odpověď. "Tohle mi chybělo! Kámo, ty žiješ někde v izolaci, že jsi tak mimo? Tak zaprvé, už teď se snažím zvládat tři kariéry najednou, nerada se chválím, ale jsem úžasná. Zadruhé si zkus na trávě zreturnovat levácký servis Petry a pak mluv," napsala a nechybělo ani ironické rozloučení.

Bývalá světová devítka zřejmě podobné komentáře a zprávy zvládá velmi dobře. "Zvykla jsem si na to už před lety, většinou to ignoruju. Po dnešním exhibičním zápase jsem měla asi deset takových zpráv, ale tahle mě kvůli doporučení konce kariéry rozesmála nejvíc."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
hippos
A
Reagovat
gigin
Když jsem vlezl do prostředí WTA, tak hlavně kvůli ní. Ona totiž krásně přijímá:

http://cdn23.us1.fansshare.com/photos/victoriaazarenka/andrea-petkovic-beach-68766887.jpg
Reagovat
Nenela
Ona je krasna, coz o to, ale nejak jsem ji prestala mit rada potom, co se s ni nahodne setkala moje kamaradka v Nemecku, kde byla u pribuznych, se kterymi se Petko prateli a zrovna u nich byla na navsteve. Pry tak silene namyslenou osobu jeste nikdy nepotkala. Pry (pisu schvalne pry, protoze to mam od kamaradky, ktera ale zase nema duvod kecat) o sobe Petko mluvila jako o nekom lepsim nez vsichni ostatni v obyvaku. Moje kamoska neni tenisova fanynka, tak ji proste brala jako "nejakou tenistku", tudiz vuci ni nebyla nijak zaujata, takze to bylo pomerne objektivni. Ja jen doufam, ze takovi nejsou vsichni, co se dostanou na vrchol sportu.
Reagovat
gigin
Možné to je, proč by ne. Děkuju za postřeh. Já tyhle lidi celkem chápu, takže mi to nějak nevadí. Ztráta soukromí, bulváry, kecy, ani si v klidu nemůžeš zapíchat, prostě to se na tobě pak projeví...
Reagovat
Krisboy
Tak zrovna na to píchání si Andrea v minulosti opravdu stěžovala, myslím...
Reagovat
gigin
Jako špatný sparing, nebo soukromí?
Reagovat
Krisboy
Nedostatek v soukromí.
Reagovat
Mantra
nojo v autě na parkoviště u Lidlu je to na prd
Reagovat
gigin
A do toho všeho se pak dozvíš, že kdyš nevemeš Kvítí serv na pažitu, tak jsi budižkničemu a měl bys se svou prací skončit. Říkám, já bych byl nepříjemný furt :DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist