Roland Garros začne podle L'Équipe o týden později. Má to pomoci více divákům na tribuny

7. 4. 2021, 23:26
Aktuality 15
Roland Garros se bude konat o týden později oproti plánu. Podle francouzského listu L'Équipe začne vrcholný turnaj antukové sezony v Paříži místo 23. až 30. května, aby mohlo na tribuny více diváků.

O změně termínu French Open se začalo jednat poté, co francouzská vláda kvůli koronaviru vyhlásila v sobotu celostátní uzávěru, jež by měla trvat měsíc.

Pořadatel turnaje Francouzská tenisová federace si od posunutí o týden slibuje, že díky němu bude moci v areálu Rolanda Garrose přivítat více návštěvníků.

Loni bylo French Open odloženo dokonce o čtyři měsíce na září a do areálu smělo 1000 fanoušků denně.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
SwissMaestro
Tak tomuhle bych nevyhověl. To, že mají v zemi nějaká pravidla do určitého termínu je jejich problém a nevím proč by to mělo ovlivnit následující turnaje
Reagovat
ttopi
Pro Nadala udělají všechno smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Coz zarizlo turnaje na trave v Hertogenbosch a Stuttgartu.

Zajimave jak budou reagovat hraci. Tipuji, ze prijde kalkul, RG nebo W.

Zajimave, ze organizatori RG opravdu maji paradni organizacni schopnosti na vybirani nahradnich terminu... minuly rok si hraci/ky vybirali vesele jestli US nebo RG. Aby letos tu pecku zopakovali znovu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prostě ostatní se nepoučili a ani USO ani W nepřesunuli termín namísto RGsmile Konečně by zpovykaní Frantíci dostali za uši...
Reagovat
Vlk-v-trave
Machri prez machry na vybirani terminu :D
Reagovat
FulnekUltras
Marine La Pen tam už snad brzy udělá aspoň trochu pořádek po tom makrónojc paňácoj... smile
Reagovat
paddy
Reagovat
Vlk-v-trave
Oni maji skveleho posunovaca, odbornika na posunovani terminu...

https://www.youtube.com/watch?v=ji9VmWEBmxo&t=128s
Reagovat
SydneyOpen
je to blbost, kvůli jejich posunutí o týden které nic neřeší zničí celou travnatou sezónu. Typický frantíci, suverénně nejhorší GS co se týče organizace, stavu kurtů a celého areálu a teď si ještě vyskakujou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Měl by tam jet jen Rafa, všechny zápasy kontumace a Rafovi předat cenu. Předávající by se měl nejlépe jmenovat Pascal (čti packal) nebo Cocote (čti jak umíš).
Reagovat
smazaný uživatel
Trava nikoho nezaujima a tento povrch, ktory je dnes uz len prezitok sa v pripade potreby musi podriadit posvätnej antuke.
Reagovat
Usm
spíš ta plesnivá antuka nikoho nezajímá. French open, je co do popularity, suverénně nejslabším a nejhorším grandslamem. A hádej, který grandslam je nejprestižnější? Ano právě na tý trávě :-))
Reagovat
Pe3k
Fandové Nadala to ví, že Wimbledon má mnohem větší prestige a hodnotu než ubohé RG. To ví i Mayko a stejně tak to ví i Trollhand.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, a preto Wimbledon bez mihnutia oka zrusili a ani pes po ňom neštekol.

Žiješ v minulosti rybár, W. bude prvy Grandslam, ktory zrusia a presunu ho niekde na hard do Taiwanu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist