Šok: Obhájkyně Serena v Paříži dohrála!

28. 5. 2014, 14:39
Aktuality 114
Debaklem skončil letošní French Open pro jeho loňskou vítězku Serenu Williamsovou. Obhájkyně titulu vypadla už ve druhém kole, ve kterém dnes prohrála se Španělkou Muguruzaovou dvakrát 2-6.
Serena Williamsová

Fanoušci amerických sester se už těšili na jejich další vzájemný souboj, jenže z něj v Paříži sešlo. Na Roland Garros dnes nejdříve vypadla Venus Williamsová a krátce nato i její sestra, světová jednička Serena Williamsová.

Sedmnáctinásobná grandslamová šampionka se proti 35. hráčce světového žebříčku Garbiňe Muguruzaové nebyla schopna vůbec dostat do zápasu. V úvodním setu ztratila největší favoritka French Open dvakrát podání, sama soupeřku na příjmu nijak neohrozila, za 32 minut sadu prohrála 2-6 a začalo se schylovat k největšímu překvapení ženské soutěže antukového grandslamu.

Pokud někdo čekal, že se Američanka ve druhém setu nadechne k obratu, kterých už za svou kariéru předvedla desítky, zmýlil se. V další sadě ztratila dva servisy po sobě a Muguruzaová mohla svůj náskok navýšit už na 4-0. Williamsová sice srovnala, potřetí v řadě ale přišla o podání, a když v důležitém gamu za stavu 1-4 neproměnila tři brejkboly v řadě, bylo rozhodnuto. Španělka v závěru zápasu neznervózněla a utkání ukončila dokonce čistou hrou.

Aspoň nebudu muset obhajovat body, dívá se Serena do budoucna
"Byl to jeden z těch dnů, kdy se nic nedaří. Jsem hrozně frustrovaná. Ale takováto porážka je důvod k tomu, abych dřela ještě pětkrát víc, aby se to znovu neopakovalo," řekla po zápase dvaatřicetiletá Američanka, která v duelu zaznamenala jen osm vítězných míčů a 29 nevynucených chyb.

Prohru ale brala s nadhledem a její vztah k Paříži, kterou považuje za svůj druhý domov, to prý rozhodně nijak neovlivní. "Vždycky mám příští rok. Přinejmenším nebudu muset obhajovat žádné body, takže už se na to těším," prohlásila s úsměvem. "Někdy je dobré padnout až na zem, protože se pak musíte zase zvednout. A to se mi líbí. Miluju výzvy," dodala.

V letošní sezoně se Williamsová ještě nedostala přes čtvrté kolo grandslamového turnaje. "Měla bych pár slov, kterými bych to popsala. Ale asi by to bylo hodně neslušné, takže to radši nechám být," dodala Američanka.

O dvanáct let mladší Muguruzaová se po zápase radovala z premiérového vítězství nad hráčkou z první pětky žebříčku. "S tím jsem vůbec nepočítala. Tohle je pro mne skvělý den," smála se při rozhovoru na kurtu. "Chtěla jsem hodně tlačit a řekla bych, že se mi to docela povedlo," nastínila taktiku.

Pro světovou jedničku je dnešní porážka před branami osmifinále první na turnajích "Velké čtyřky" po dvou letech. V roce 2012 se s Roland Garros rozloučila dokonce už v prvním kole.

Několik desítek minut před Serenou prohrála i její starší sestra Venus, kterou vyřadila Slovenka Anna Karolína Schmiedlová, další soupeřka Muguruzaové.

"Měla jsem pocit, že tohle je jeden z těch zápasů, které bych měla vyhrát. Nevím, jak to měla Serena, ale řekla bych, že ona se tak cítí pokaždé, když jde na kurt," řekla Venus Williamsová. "Takže ano, řekla bych, že jsme čekaly, že si v příštím kole zahrajeme spolu," dodala.

V horní osmině dvouhry žen i vinou zaváhání sester Williamsových nezůstala po dvou kolech jediná nasazená hráčka. V trápeni pokračuje finalistka loňského Wimbledonu Sabine Lisická, která dnes vzdala za stavu 1-6 a 0-3 krajance Moně Barthelové.

Ale ne všechny favoritky dnes v Paříži zaváhaly. Předloňská šampionka Maria Šarapovová si poradila s Cvetanou Pironkovovou, přestože měla na začátku zápasu problémy. Sedmá nasazená Ruska hned v prvním gamu ztratila servis, pak už ale nečelila žádnému brejkbolu a od stavu 2-4 převzala otěže utkání, které nakonec vyhrála 7-5 6-2.



Už tři zástupkyně mají ve 3. kole French Open Slovenky. Na Schmiedlovou navázaly také světová desítka a finalistka letošního Australian Open Dominika Cibulková, jež porazila Rakušanku Tamiru Paszekovou, a Daniela Hantuchová, která si poradila 6-1 6-4 s domácí Claire Feuersteinovou.

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - 2. kolo:
A. Radwaňská (3-Pol.) - Karolína Plíšková (ČR) 6:3, 6:4
Muguruzaová (Šp.) - S. Williamsová (1-USA) 6:2, 6:2
Šarapovová (7-Rus.) - Pironkovová (Bulh.) 7:5, 6:2
Kerberová (8-Něm.) - Lepchenková (USA) 6:2, 7:5
Cibulková (9-SR) - Paszeková (Rak.) 6:3, 6:4
Larssonová (Švéd.) - Pennettaová (12-It.) 5:7, 6:4, 6:2
Suárezová (14-Šp.) - Bacsinszká (Švýc.) 7:5, 1:6, 6:4
Barthelová (Něm.) - Lisická (16-Něm.) 6:1, 3:0 skreč L.
Bouchardová (18-Kan.) - Görgesová (Něm.) 2:6, 6:2, 6:1
Stosurová (19-Austr.) - Meusburgerová (Rak.) 6:1, 6:3
Townsendová (USA) - Cornetová (20-Fr.) 6:4, 4:6, 6:4
Schmiedlová (SR) - V. Williamsová (29-USA) 2:6, 6:3, 6:4
Hantuchová (31-SR) - Feuersteinová (Fr.) 6:1, 6:4
Tomljanovičová (Chorv.) - Vesninová (32-Rus.) 7:6 (8:6), 6:2.
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

114
Přidat komentář
smazaný uživatel
tak tadle uz dohralala. vo to strah nemam. tak nevym. no. cau.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se vrátím ke dvěma včerejším zápasům...

Masha - Tsvetana: Až do poloviny 2. setu to byl pro Mashu možná až nečekaně složitý zápas. Tsvetana hrála opravdu dobře - uměla se držet ve výměně, ale taky přitlačit. Masha musela často vyvinout velké úsilí, aby tu výměnu úspěšně zakončila, z čehož někdy pramenily její zbytečné chyby... Hned úvod zápasu se Mashe nepovedl, protože si v prvním gemu prohrála servis, když zakončila hru dvojchybou. Tsvetana se dlouho držela ve vedení, až přišel osmý gem, ve kterém si Masha vzala servis zpátky a srovnala na 4:4. Potom Masha otočila skóre a Tsvetana musela v desátém gemu podávat na záchranu v 1. setu. Masha se dostala k setbolu, jenže ho zahodila nevynucenou chybou a potom přidala ještě další dvě. Za stavu 6:5 však byla Tsvetana podruhé ve stejné situaci a tentokrát už to Mashe vyšlo. Sice ještě jeden setbol nevyužila, ale ten další už ano, když jí pomohlo prasátko. Už v předchozí výměně se zdálo, že Tsvetana trefila aut, ale rozhodčí z umpiru to opravil na dobrý míč a výměna se opakovala. Pak měla Masha štěstí, které je někdy potřeba... Taky začátek 2. setu vypadal velmi vyrovnaně. Zlomilo se to až v šestém gemu, kdy Masha získala brejk a pak už měla navrch, zatímco Tsvetana trochu odpadla. Masha potom v osmém gemu ukončila zápas na returnu, když proměnila svůj druhý mečbol...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/I5x8Vfdl/#prubeh-zapasu;1

Masha ještě nezná soupeřku pro 3. kolo, protože zápas Niculescu - Ormaechea se bude dneska dohrávat. Spíš to ale vypadá na Niculescu (vede 6:2, 2:0)...
Reagovat
smazaný uživatel
Dosud největším překvapením turnaje bylo určitě včerejší vyřazení Sereny. K samotnému zápasu jsem tady už něco málo napsal... Serena hrála velmi špatně (ještě hůř než Na Li proti Kiki), dělala obrovské chyby a když už se začínala trochu zvedat, tak byla set a dva brejky dole. Garbine naopak podala super výkon a docela mě překvapilo, jak suverénně ten zápas dotáhla. Byla skvělá ve výměnách a hlavně na servisu. Ten poslední gem dopodávala opravdu jako velká hráčka...

Takže po vypadnutí Sereny se samozřejmě zvýšily šance pro ostatní hráčky... Přesto si myslím, že Serena byla favorizovaná až přehnaně. Rozhodně nepopírám, že je to hrající legenda a jedna z nejlepších hráček historie, ale zase z ní netřeba dělat neporazitelnou supermanku. Hlavně v letošním roce zůstává zatím za očekáváním a jak je vidět, tak sezonní GS byl hodně nereálný cíl. Ale kdo ví, třeba si Serena stejně jako předloni spraví chuť ve Wimbledonu...

Na prohře Sereny je ale vidět hlavně jedna věc - veškeré prognózy před turnajem jsou zcela zbytečné. Všichni očekávali Serenu ve čtvrtfinále proti Mashe, ale já jsem už po losu psal, že k tomu vůbec nemusí dojít. Tohle jsem psal o vyhlídkách Mashy: "Pokud má získat titul, tak se prostě nemůže dívat na soupeřky a musí porazit kohokoliv, s kým se utká (včetně Sereny)... Ještě ale není vůbec jisté, jestli se Masha a Serena opravdu utkají ve čtvrtfinále. Takových prognóz už bylo a ne vždycky to dopadlo podle předpokladů..." Takže těch 1296 lidí, kteří v anketě tipovali Serenu jako vítězku RG, si může svou prognózu zmuchlat a zahodit do koše. :D Už po 2. kole jsou z turnaje venku dvě nejvýše nasazené hráčky. Sport je prostě krásný v tom, že nikdy není dopředu nic jistého... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlasoval pro Mášu, ostatně jako vždycky, stejně tak pro Rogera.
A až bude mít jednoho dne tady v anketě samostatnou kolónkou Eugenie, můj hlas má jistý ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem hlasoval pro Mashu (stejně jako loni a předloni)... :)
Reagovat
mac.hall
Po tom , co vypadli Li Serena se cesta k vítězství otevírá několika dalším hráčkám. Já bych si osobně tipnul Simonu Halep , možná Mašu Šarapku a stále na GS čeká Agniežka. Necháme se překvapit.
Reagovat
darek.vrana
Wilander předevčírem: "Je vidět, jak je Serena teď soustředěná. Každý si jistě pamatuje prohru s Razzanovou před dvěma lety. Já jsem stoprocentně přesvědčený, že něco takového už se nikdy opakovat nebude." Nebo něco v tom smyslu... A dneska nic, ticho po pěšině:).
Reagovat
smazaný uživatel
Wilander bol asi predsa len lepsi tenista ako komentator,ako hraca si ho sice napametam,ale takmer uhral zlaty GS
Reagovat
dadaft
skvělý mač.
výměny mezi deseti až dvaceni údery. víc winnerů než nevynucených chyb, a to ještě pokazila poměr Flavia nepovedenou pasáží na začátku třetího setu.
první set bojovný, servis neměl žádnou váhu, bojovalo se o každý fiftýn, mnohokrát přes shody. klíčovým se ukázal Flaviin bekhend po lajně, který tam posílala neomylně a v pravý čas, skoro jako Djokovič. v koncovce setu a na začátku druhého hrála Flavia fakt dobře.
postupně ale začal ve druhém setu přebírat prim Johanin liftovaný forhend.
rozdělovala a často ho hrála ve výskoku, skoro jako Justine Henin ))(ale jiný styl).
Flavia začínala být u míčů pozdě.
začátek třetího setu Flavii nevyšel. 2x ztratila servis.
ve čtvrtém gemu se zvedla, velká bitva, ale Johana dokázala odvrátit tři brejkboly a do konce zápasu, k mému překvapení, už neztratila servis.

další kolo je pro Johanu asi konečná, Eugenie bude hrát brzy po odskoku a ploché rány, to neuběhá,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ale dneska vyřadila No.9 v krásném zápase, takže super. ))
Reagovat
dadaft
á sorry, No.9 je Flávka v Road, v normálním žebři je 13.
Reagovat
dadaft
když už jsem u forhendu - Samantha Stosur dnes předvedla záblesky svého slavného forhendu. Meusburgerová není v obraně špatná, ale v prvním setu si neškrkla.
Samantha se po zápase jakoby moc neradovala, druhý set z její strany už nebyl tak dobrý, ale pokud by udržela slušný return, začalo jí šlapat první podání, kdyby porazila Cibulkovou a začala si věřit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,, no ,,,,,, třeba ,,,,,,,,, třeba by mohla vyzvat Šarapovovou na rovný souboj. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, ze Sam vyhrala mne neprekvapilo, ale Meusburgerova nebo jak to pises...par krat jsem ji videl, a opravdu nechapu, jak muze byt vubec ve stovce... holka uplne bez servisu, s jednim uderem...drsny, ale je to takova trpeliva pracantka, to asi jo...
Takze ta vyhra Sam... no, ja bych radeji pockal;)
Reagovat
dadaft
jo jo, ale jinde než na antuce už asi Sam nemá šanci. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, a betony;)?
Reagovat
dadaft
mno, možná.
ale potřebuje servis a return.
aby dostávala hned na začátku zpátky lehčí míče.
a pak to převzít forhendem a nepovolit tlak až do konce výměny, klidně zrychlovat hru přechody na síť,,,,,,,,,,,
z bekhendu bude stačit průměr, 50 na 50.
)()()()()()()(
jestli na to ještě Sam má nevím, dneska jsem tam místy zahlédal jiskru (jiskřičku?), zápal do hry,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, budu si snít,,,,,,,,,,,
zápas s Cibulí řekne víc. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja Sam videl i proti Puig a hrala vazne dobre. Vcera na zacatku zapasu taky hrala naprostou jistotu s prechodama na sit, kdy vzdycky zatlacila drtivym forhandem primo do bekhendoveho ruzku souperky a pak topspinovym forhendem ze vzduchu to dorazila na opacnou stranu, kde mela velkou dalnici. Jestli takhle presne a hlavne sebejiste bude hrat s Cibuli, tak si myslim, ze to bude drticka. Kazdopadne Cibuli na antuce by mela dat at se deje cokoliv. Pro me je ted Sam cernym konem souteze...
Reagovat
smazaný uživatel
Staci, aby proti Sam hrala trochu kreativni hracka, a je hotova, se uplne polozi... ja ji tak obecne mam rad;) ale obcas mne fakt nepomaha, jak ma paradne vystelovany FH... tyhle jiskricky mne vydrzi do chvile, kdy zacne uradovat [kdyz je prinucena] na siti nebo, kdyz protihracka rozvine kreativne trosku hru... Sam je proste masinka, ktera se zadre, a staci k tomu zmena povrchu...

Mam jednu takovou teori chlapi... je jednoducha...
DOBREHO HRACE POZNAS PODLE TOHO, JAK SI VEDE NA TRAVE...VE VSECH OHLEDECH, > UDER, KROKOVANI, POHYB, MYSLENI, PRECHODY NA SIT...ATD... Sam mam rad, ale jako tenistka se hodi fak jen na ty betony...;) Antuka si zada vic, ikdyz na ni dokaze byt Sam dobra take...ale je to jen o jejich protihrackach... jestli bych ji jeste veril, tak na tom americkem decaci...

Zato vcera jsem videl Karolinu Annu, a reknu Vam... musi na ni hodit oko... Venus x KarAnna jasne zatim nej zapas turnaje... kdyby KarAnna dosla daleko, ani bych se nedivil....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo take to bylo pro DADAFTA;)
Reagovat
smazaný uživatel
tadle cernoska zase vihrala zapas? vona je dobra,to zase jo,ale asy brzo prohraje,vo to strah nemam. tak nevym.
Reagovat
Mayo
Čaute priatelia, došiel som domov a pozerám, že SW vypadla...uff začína sa to nápadne podobať vlaňajšiemu Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Karolínky doufám že na Wimbledonu bude mít příznivější los a dostane se minimálně do 3.kola jinak jsem hluboce rád že cornetová prohrála. A zítra očekávám výhru Lucky i Petry
Reagovat
freeteepek
Karolína doplatila na déšť. Tím nechci říct, že by Agu za sucha porazila, ale pro Polku to byla jednoznačně výhoda. I tak to byl celkem vyrovnaný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
A chudák Alizé. S takovým kolosem hrát -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Maria-Tsvetana
Tsvetana hrála dobře a škoda toho 1. setu... K výkonu jí gratuluji. Maria mě dnes nepřesvědčila, že by byla schopna vhrát RG.
Aga-Kája
Aga mi udělala nesmírnou radost. Kája chybovala fakt hodně.!
Reagovat
Cico93
Ale verim, že vyhra Maria ma out Serenu a Na Li tam come oNNNNNNNNNNNNNNN
Reagovat
smazaný uživatel
Ty fandíš Marii? :o Já Jeleně, Aze, Errani a Petře
Reagovat
Cico93
slovenskam samozrejme
Maria, Victoria, Lucka a Angie

A samozrejme MAM RAD PEKNE TENISTKY Ivanovic, Eugenie atd :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je super, pokud myslíš Lucku Safářovou tak tu taky mám rád, ale jinak těm ostatním vůbec nefandím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak moje: Aga, Alizé, Vika, Venus, Carla, šešky, Errani, Jelena, Ana a Tsvetana
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Cibulkova porazi Stosur,tak pôjde daleko
Reagovat
Cico93
stopka Sharapova win RG 2014
Reagovat
Fandina
Dlouho jsem Agu hrát neviděla, ale co ona umí vymyslet a nebo doběhnout, to jsou věci. Teď Jí to Kája posílala ze strany na stranu a ona pořád stíhala. Jinak Kája první set prohrála a ve druhém je to zatím vyrovnané, ale podle mě Aga má všechno pod kontrolou. To by musela Kája sázet samá esa, aby si pomohla body, ale ve výměnách na Agu zatím nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
to je prostě Aga.. není to jenom vracečka..
Reagovat
Fandina
Kája škoda. Na Agu prostě neměla. Tak příště Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
A.R.R.
Aga hraje velmi pěkný tenis a poslední dobou dovede hodně překvapit i ofenzivnější hrou, ačkoliv je to spíše defenzivní hráčka.
Reagovat
freeteepek
Pro mě vypadnutí Sereny nepředstavuje žádné překvapení. Opět se jen potvrzuje moje předpověď ze začátku roku.
Reagovat
smazaný uživatel
SUPER TOWNSED PORAZILA CORNETOVOU SUPER
Reagovat
Cico93
Kadlec sa slabo modlil;))))
Reagovat
Cico93
Maruška pome po titul
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš to zvládla!! Nehrála dobře, ale dokázala zabrat, když potřebovala.. :-)) Tak jen tak dál!! Už je 5 zápasů! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super Townsed vede 5:1 ve třetím setu nad Cornetovou super
Reagovat
smazaný uživatel
výměna na 30:00.. užasně ago! :D
Reagovat
smazaný uživatel
super :D gratulka a těším se na další match :)
Reagovat
dadaft
jj, chtělo by to jen častěji chodit přes první servis, 54% je málo.
Reagovat
smazaný uživatel
já to celé bohužel neviděla, ale šel jí i slice BH nebo hrála jen obouruč?
Reagovat
dadaft
hrála i obouruč, průměr.
Reagovat
tmora
Moc zajimavej zapas, ackoliv americanku neznam (udajne moc dobra v junior.) vizualne pekny burtik, tak je to pekna rezba. Chudak Alizeee
Reagovat
smazaný uživatel
agaa!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš na ten SP měla z prdele štěstí! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal vedle: Prasátko je sice štěstí, ale předtím to spadlo Tsvetaně těsně na lajnu... Takže je to v podstatě fifty-fifty. :)
Reagovat
dadaft
tak co je to za štěstí, když dáš lajnu a rozhodčí zahlásí aut?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z tohoto pohledu samozřejmě ne, ale zeptej se VISe, že míček na lajnu je přepálený úder. :D Krom toho, před tím prasátkem tam Tsvetana taky trefila boční lajnu...
Reagovat
tommr
zápas právě začal ... :)
Reagovat
pepin
Nevím, nevím, ale zatím mě nijak nepřesvědčuje a řvoucí šarapatice má kliku, že nehraje proti takové hráčce jako naše Lucka. Ta by jí jinak prohnala. To by nestačila ani řvát.
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš už se rozehrává!! Ale Tsvetana hraje dobře.. :-))
Reagovat
dadaft
sním či bdím???
že by se po dlouhých měsících probudil Samanthin forhend?
a jakoby Sam zase začala hrát s chutí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
dneska by ještě mohla vypadnout Siréna a Aga a spokojenost maximální
Reagovat
smazaný uživatel
nope, Aga postoupí :)
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám a věřím že ne že jí Karolínka rozdrtí že se s toho aga pos.ere
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak určitě.. to umí jenom Serena, Máša, když je zdravá tak Vika, když je ve formě tak Petra.. nějaká Plíšková se spíš vyhází :)
Reagovat
smazaný uživatel
C´mon. Moc ti tu výhru přeji Piri :)
Reagovat
VlS
Že by na RG začla rašit travička?
Reagovat
smazaný uživatel
ta osmnáctka Townsed hraje hodně dobře a to je až na 205.místě žebříčku Alize bude mít s ní co dělat
Reagovat
smazaný uživatel
To nerad věřim. Těch 15 vteřin který jsem ji viděl hrát mi stačilo abych viděl, že popírá fyziku. Jak se může vůbec hejbat? vypadá jak pneumatika od traktoru. A to je jí 18? - Neuvěřitelný
Reagovat
smazaný uživatel
to jo no má postavu jak Serena ale nevim jestli to jsou špeky nebo svaly ale hra je velmi dobrá
Reagovat
tommr
Townsendová bude jednou vážit dva metráky. Zatím jí ovšem ta zřejmá nadváha příliš nelimituje a hraje dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
by byla sranda kdyby French open nakonec vyhrála townsed :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dala to nakonec. Jak jinak nez az na 4. MP a na podani souperky. Jesnou si udrzela servis ve tretim a to rozhodlo :-D

Vlcku mame ji tam !!!
Reagovat
lars
Williams mel padnout, az potom, co padne Masena :))
Mozna Masena padne s Muguruz :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě vypadne Maria, Simona, Jelena, Kerber, Kuzněcka, Ana, Aga, Samantha, Cibule a Petra je na 95% vítězka French Open
Reagovat
smazaný uživatel
Tak letos bych Petre nedaval tak vysoke procento na vitezstvi, ikdyby tadyty vsechny povypadaly...
Reagovat
Stan_Borowitz
s nezapamatovatelným jménem, co vyklepla Serenu, je krásná, má nádherné nohy a very sexy tvářičku.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo. Anička má velkou konkurenci
Reagovat
tommr
co je na tom jménu tak nezapamatovatelnýho? Já u ní naopak velice ocenuju, že jako jedna z mála Španělek používá jen jedno příjmení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
protoze je jeste volna :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dneska podal takový rutinný výkon. Nic extra. Zabral, když potřeboval. Proti Lackovi se mi pozdával víc, i když ten možná působil víc odevzdaně.
Příští kolo Tursunov, tak snad se proti němu dokáže víc nabudit.
Reagovat
smazaný uživatel
To mělo být vedle :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, Karlicko, zaber!!! a Tome taky... Padlich favoritu dneska uz bylo dost!
Reagovat
LukasH
ale Serena je taky jen člověk a prostě jí to letos tolik nejde. Kousek zápasu jsem viděl a bylo to a la Petra. Míče až někam do hlediště.
Ač mám Serenu rád, tak se minulej rok trochu rouhala, když prohlásila, že 2 GS za rok jsou málo. Tady se teď ukazuje pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Wilander se nemoh víc seknout s opravdovým Grand Slamem pro Serenu.
Reagovat
tommr
já si myslím, že to není žádná škoda není - právě naopak. Pro ženskej tenis je to, že Serena už není neporazitelná velice dobrá zpráva ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je paráda. Je jasný, že Serena byla dneska totálně mimo mísu, ale Garmin to přeju - nová naděje a ještě taková kočička. Škoda, že jí do příštích kol moc nevěřim. Favoritka na titul je teď asi jasná - Máša. I když je pravda, že hlavně u bab to může ještě dopadnout všelijak. Ale Cibulková nebo Halepová? To snad ne !
Reagovat
vendulkabendulka
"Sok" je titulek jak z Blesku. Nastudujte si, co temin "sok" skutecne znamena a prestante se hrabat do bulvaru. Delate ze sebe hlupaky, to si fanousci tenisu nezaslouzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, která bude Petra, když vyhraje FO?
Reagovat
smazaný uživatel
A vlastně se začínají naplňovat moje slova o antukové senzaci v podání Petry. Ale že si vyšlápne na FO? Takovou fantazii nemám.
Reagovat
vendulkabendulka
Uvidime. Zbyva jenom poslednich 6 kol. Brnkacka (ve tretim je venku)
Reagovat
smazaný uživatel
byla by nejlip treti ;)
Reagovat
smazaný uživatel
dik
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni tady mluvíte jen o Simoně a Aně. Maria to ještě nebude mít tak lehké. Do finále dojít může, ale to musí přejít přes Cubulkovou, nebo Samanthu. No, ale největší problém bude ve finále. Tam bude hodně dobrá hráčka. Na výběr je Jelena, Simona, Ana, ale taky na antuce nebezpečná Svetlana a taky nesmíme zapomínat na Kerber a taky Agu (i když Aga patří mezi mé nej nedávám jí moc šancí zrovna na antuce) a nepředvídatelnou Saru. Na seznamu je taky Kvitová a té to asi přeji nejvíc (hned po Jeleně a Aze) Takže to nebude vůbec snadná cesta!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a zapomněl jsem na Carlu, která je hrát velmi schopně!
Reagovat
dadaft
+ Bouchard třeba i Stosurová, kdo ví?
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, soudy bych jeste nedelal. Hlavne u te Svetlusky bych se nedivil, kdyby tam vsechno pred sebou sundala.
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra je vzduch???? :P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je šok. Venus je mi hodně líto. Ale že vypadne Serena tak to je teda něco. Jsem velmi zklamaný, protože to vypadá, že to nevyhraje žádná moje oblíbenkyně!
Reagovat
smazaný uživatel
Prekvapeni to sice je, ale k "soku" to ma daleko, kurzy bookmakeru byly taky uplne mimo. Kdo Muguruzaovou sleduje delsi dobu musel minimalne vyrovnany prubeh zapasu cekat, je to jeden z nejvetsich talentu zenskeho tenistu za poslednich 5 let a pristi rok ji vidime v TOP 10 zebricku.
Reagovat
Davor1
Škoda Sereny, dúfal som, že práve ona vystaví stopku už v QF škriekajúcej Máši, tak to bude musieť teraz spraviť niekto iný. Každopádne, pre Simonku to je šanca ako hrom, dúfam, že sa s ňou popasuje ako sa patrí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, ubožácký sázkař neunáší. Jak dojemný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fanatik Masi, jak dojemne :P
Reagovat
smazaný uživatel
Přijdu takhle domů, čekám, že si přečtu jak Serena v pohodě postupuje, ale tohle mě teda překvapilo!!!
Moje reakce, když jsem přišel domů a přečetl jsem si, že Serena prohrála:"Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, yeeeeeeeeeeees!!!!!! :DD

Tak Maria tohle prostě musí využít a dojít si pro titul!!!! :-)) Na zbytek hráček umí, takže je i podle letošních výsledku momentálně největší favoritka ona!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Největší možná, ale já bych ještě počítal s Anou nebo se Simonou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tyhle dvě jsou taky dobrý.. Ana hraje teď hodně dobře, ta bude nebezpečná.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuješ, jak jsem ti říkal na Sparta Prague Open, že Serena může zase klidně vypadnout v 1. kole? Sice vypadla ve druhém, ale nebyl jsem daleko. :D

Ale jak už jsem psal vedle: Masha ještě musí vyhrát hodně zápasů (stejně jako ostatní holky)... Přestože se nabízí paralela s rokem 2012, tak se říká, že "dvakrát nevstoupíš do jedné řeky." Tím se momentálně můžou utěšovat všichni, kteří po dnešní prohře Sereny začali mít nahnáno z Mashy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraje to Petra, ale co bych vám bral iluze :-p :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, pamatuji! :D :-))
Souhlas, pořád Maria musí vyhrát šest zápasu.. Musí zápas po zápase.. Jak znám Marii tak to tak taky bude brát! :-))
Ale zajímala by mě její reakce, když se dozvěděla, že Serena vypadla! Myslím, že alespoň úsměv jí to na tváři vykouzlilo! :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10411967_561009450684388_3996070570268870912_n.jpg

:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena, letos na grandslamech nic moc... Ale třeba si to nejlepší nechává pro Wimblík. Nebo US open.
Reagovat
Bob
Ten zápas jsem neviděl, takže těžko soudit. Teď se otevírá cesta pro mnoho hráček. Nejmíň bych to přál nechutně řvoucí Šarapici, i když největší favoritka je nyní ona. Zajímavé bude taky sledovat ve formě hrající Anu a Simonu. A mohla toho také využít Petra.
Reagovat
Paseka
Ano, ano. Hlavně ne ta uječená ze Sibiře !!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si cely zivot myslela, ze je Masena ze SIbire, ale ona je pry ze Soci!!! ;) :P
Reagovat
smazaný uživatel
Yeeeeees ! Mášo máš umetenou cestičku až do finále !
Reagovat
smazaný uživatel
To teda vůbec nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jn, pořád tam je Cibule.. Ale ta nejdříve musí porazit Sam né? A navíc hraje dneska i s Tamirou, která je jak se zdá na vzestupu!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se víc bojím právě té Samanthy...
Reagovat
smazaný uživatel
A to já zase ne.. :-))
I když proti Puig hrála hodně dobře, tak proti Marii si absolutně nevěří.. A Maruš naopak si na ní věří.. Já se spíš trošku bojím Cibule..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist