Strýcová i Vondroušová přerušily sérii tří porážek. Siniaková v Dubaji prošla kvalifikací

17. 2. 2020, 13:43
Aktuality 139
WTA DUBAJ - Barbora Strýcová v prvním kole akce Premier v Dubaji zdolala Amandu Anisimovovou, přerušila sérii tří proher a dočkala se teprve čtvrtého vítězství od svého loňského životního vystoupení ve Wimbledonu. Sérii tří porážek přerušila i Markéra Vondroušová, jež si poradila s Lotyškou Sevastovovou. Kvalifikací po čtyřech odvrácených mečbolech prošla Kateřina Siniaková.
Barbora Strýcová (© WTA)

Barbora Strýcová si loni ve Wimbledonu poprvé zahrála semifinále grandslamu ve dvouhře a ve čtyřhře získala svůj premiérový grandslamový titul v kariéře. Od té doby se však ve dvouhře trápí.

Třiatřicetiletá rodačka z Plzně v tomto týdnu startuje na silně obsazeném podniku Premier v Dubaji. Ve Spojených arabských emirátech začala překvapivým vítězstvím 7-6(3) 2-6 6-4 nad Amandou Anisimovovou, které oplatila loňskou porážku z Aucklandu.

Strýcová nedokázala dopodávat úvodní dějství, ale nakonec jej získala i díky chybám soupeřky v tie-breaku. Ve druhé sadě 18letá Anisimovová přestala chybovat a české tenistce nedala žádnou šanci. V rozhodujícím setu se Strýcová dvakrát dokázala vymanit z manka brejku a nakonec po více než dvou a půl hodinách slavila své čtvrté vítězství od loňského Wimbledonu a přerušila sérii tří porážek.

O postup do čtvrtfinále se Strýcová, která naposledy dva zápasy v řadě vyhrála loni ve Wimbledonu, utká s Petrou Martičovou, nebo svou deblovou parťačkou Su-Wei Hsieh.

"Byl to nesmírně složitý zápas v těžkých podmínkách. Míčky si za letu dělaly, co chtěly," řekla Strýcová v rozhovoru na kurtu. Pro druhé kolo by si raději přála Chorvatku Petru Martičovou než tchajwanskou spoluhráčku z úspěšné deblové dvojice. "Není jednoduché hrát proti parťačce, s níž máte krásný vztah," dodala.

Markéta Vondroušová si při své premiéře na turnaji v Dubaji poradila dvakrát 6-3 s Lotyškou Anastasijí Sevastovovou a stejně jako Strýcová přerušila sérii tří porážek.

Vondroušová, jež se letos na kurty vrací po půlroční pauze a zářijové operaci zápěstí levé ruky, po dvou porážkách v prvním kole tentokrát nezaváhala. Proti Sevastovové finalistka loňského French Open ani jednou neztratila podání, poté co odvrátila všech pět brejkbolů. Soupeřčin servis naopak Vondroušová prolomila celkem třikrát a po hodině a devíti minutách proměnila esem první mečbol.

Ve druhém kole dvacetiletá Češka vyzve dvojnsáobnou šampionku a světovou šestku Elinu Svitolinovou z Ukrajiny, nebo Američanku Jennifer Bradyovou.

Kateřina Siniaková se v Dubaji dočkala prvních letošních vítězství a nakonec rozšířila počet českých zástupkyň v hlavní soutěži, v níž vyzve krajanku Karolínu Muchovou. Třiadvacetiletá rodačka z Hradce Králové ve finále tříkolové kvalifikace odvrátila čtyři mečboly Alison van Uytvanckové a po téměř dvouapůlhodinovém boji vyhrála 5-7 6-2 7-5. Tři výhry v řadě naposledy slavila loni v srpnu.

Bývalá světová jednička Belgičanka Kim Clijstersová nestačila při svém návratu po sedmileté pauze na Španělku Garbiňe Muguruzaovou. Finalistka Australian Open měla v prvním setu jasně navrch, ale ve druhém dokázala šestatřicetiletá Belgičanka obrátit stav z 0-3 a 2-4 až na 6-5. Nakonec musel rozhodnout tie-break, který Muguruzaová vyhrála 8-6.

• WTA PREMIER DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 2.908.770 dolarů
pondělní výsledky (17. 2. 2020)
• Dvouhra - 1. kolo •
Strýcová (ČR) - Anisimovová (USA) 7-6(3) 2-6 6-4
Vondroušová (ČR) - Sevastovová (Lot.) 6-3 6-2
Muguruzaová (9-Šp.) - Clijstersová (Belg.) 6-2 7-6(6)
Mertensová (Belg.) - Qiang Wang (Čína) 6-3 6-0
Džabúrová (Tun.) - Riskeová (USA) 7-6(3) 1-6 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Peschkeová/Schuursová (6-ČR/Niz.) - Flipkensová/van Uytvancková (Belg.) 6-3 6-1
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Siniaková (ČR) - van Uytvancková (8-Belg.) 5-7 6-2 7-5
• Rozlosování kvalifikantek •
Siniaková (Q-ČR) - Muchová (ČR)
Bradyová (Q-USA) - Svitolinová (3-Ukr.)
Kuděrmětovová (Q-Rus.) - Jastremská (Ukr.)
Su-Wei Hsieh (LL-Tchaj-wan) - Martičová (8-Chorv.)
Cirsteaová (Q-Rum.) - Kontaveitová (Est.)
Mladenovicová (Q-Fr.) - Sasnovičová (Q-Běl.)
Kompletní los
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

139
Přidat komentář
R01316
Vypada to, ze LInda Fruhvirtova bude hrat pristi tyden na 25k v Nemecku v hlavni soutezi. Tak snad nejaky ten bod posbira..
Reagovat
com
sem zvedavej jak pojme debl Karolina s Kristynou :) zitra proti cerstvym vitezkam z Petrohradu :/
Reagovat
tommr
pro Karolínu je to dobrý rozehrání před jejím prvním singlovým zápasem, kterej bude hodně těžkej. Větší ambice v deblu určitě nemají a nejspíš prohrajou už s Japonkama, který hrajou debla velice dobře ...
Reagovat
misa
Velmi hratelný los, jak jsem předpokládal. Zítra rozhodně přeju Muchové.
Reagovat
George_Renel
Je zajímavé, že Katka s Karolínou, ač stejný ročník narození, se spolu ještě neutkaly.
Reagovat
tommr
Katka se do špičky prosadila relativně rychle zatímco Karolína měla hodně pomalej rozjezd se spoustou zranění ...
Reagovat
paddy
Nebylo to tak jednostranné, jak někteří čekali :)

Kim měla těžký los, ale od stavu 26 03 vymazala ztrátu 2 brejků a vyhrála na míče 40:37. Dost dobré na první zápas po 7,5 letech a v tak pozdním věku. Škoda, že nedošlo na třetí set. Mugu v těžkých momentech vyráběla dvojchyby jako ve F AO.

Bylo vidět, že FH a BH je u Kim stále skvělý. Úderově byla lepší, občas neskutečné míče. Bohužel bylo tam dost chyb a zejména nečistých úderů a dvojchyb. Při ztrátě podání měla i 2 nebo 3 DF, to by neotočil ani Sampras. I přes nadváhu stíhala dobíhat těžké míče. Herní inteligence také výborná. Snad se ještě rozehraje a zapracuje na podání, které ji sráželo.

Top20 je reálné, ale bude to chtít vidět další zápasy. Je důležité zdůraznit, že jí brzy bude 37 a mnoho let nehrála. Jiné po 30 končí, protože propadají žebříčkem.
Reagovat
misa
Na dvacítku je potřeba hodně výher. Jestli je schopná vydržet takový zápřah se uvidí.
Reagovat
Kozoroh
Jestliže se Kim dostane zpátky do TOP 20, bude to dobrá zpráva pro ni, ale zároveň špatná vizitka herního pole WTA Tour. Ale co, k tomu stejně nedojde.
Reagovat
Cico93
Tiež si myslím, rebríček ju zaujímať nebude.
Bude hrať väčšie turnaje a tam skúšať, nie malé a šplhať sa rebríčkom.
Reagovat
Cico93
Tak ten FH po čiare bol ozaj skvelý. Kim vo mne prebudila nostalgiu...
Reagovat
sojka1
videla jsem az druhy set, kdyz uz to Kim rozbalovala a jeste vic me bavil jeji smrtici BH, do ktereho se ji Garbi viditelne bala cokoliv zahrat... :-)
Reagovat
sojka1
takze dnes takovy pekny tenisovy den. Vztekla Kacenka nebyla k videni, ale budu ji prat i proti Muchove, ktera zrejme vyhraje, mam ji nejak pod kuzi, Kacenku... :-) Ze Strycove mam naopak vzdycky spolehlive osypky, ale otevrene jsem Amande proti Barune fandit nedokazala ani sama pred sebou. Jejich zapas se mi kazdopadne nelibil, otresne chyb. Amanda mi pripominala Sloane v nepohode, nadherne udery zahrane s uzasnou lehkosti, ale nic z toho. No, je mladinka. Maky me taky trochu desila, ale Sevastova byla nastesti neskodna, kdyby ji to obcas dlouze naprala do FH ruzku... vubec jsem nepobrala, proc zrovna toto bylo pro Marketku tak totalne slepe misto na mape. Ale mala zmena na podani a DF hned nezvykle stejne jako es, myslim.... :-)
Kim je kapitola sama pro sebe. Ma to stale dachberoucne v ruce, az jsem se zasnila, ale jeji navrat prilis nechapu. Vypada jak moje teticka a pokud neshodi, telo to nevydrzi, to by bylo proti prirode... :-(
Reagovat
blixa
Hmmmmm ... seznámíš mě se svojí tetičkou ??? ;-) :-D
Reagovat
sojka1
to by si nezaslouzila... :-))
Reagovat
blixa
Nononono !!!! Ještě by ... ále nic, manželka by stejně neměla pochopení ... :-D
Reagovat
tommr
taky jsem moc nechápal proč to Markéta hrála Sevastový pořád stereotypně do backhandu, kterej si soupeřka navíc v pohodě obíhala na forehand a dávala z něj pak nechytatelný bomby. A FH strana přitom zela prázdnotou. Divná taktika. Naštěstí je Sevastova momentálně jen stínem hráčky, která byla loni jednou nohou v top-10 ...
Reagovat
Kozoroh
Návrat Kim mi připomíná Borgův comeback. Oběma se zastesklo po profi-tenisu a oba se odhodlali k návratu po dlouhé době. Borg při svém comebacku vyhořel a podobný neúspěch očekávám u Kim.
Reagovat
Jon61
Borga finančně ruinovaly rozvody a také se nedokázal rozloučit s dřevěnou raketou.
Reagovat
Petr_Fisk
Jako velký fanda Björna (bydlel kousek ode mě) jsem sledoval veškeré detaily jeho kariéry a on dojel na člověka jménem Lars Skarke.
Ten o sobě tvrdil, že je budoucím nositelem Nobelovi ceny za ekonomiku, Björn mu věřil, poskytl mu většinu peněz, které vydělal a společně rozjížděli po celém světě řadu butiků s drahým módním zbožím s logem BB.
Ještě než se to podařilo naplno spustit, tak se celá akce sesypala a Björn nejenže přišel o peníze, ale ještě se zadlužil. Vyšla o tom zajímavá knížka, bohužel jen ve švédštině.
Reagovat
Petr_Fisk
Nobelovy
Reagovat
rybicka
Takže "Nobelovku" si vlastně reálně zasloužil..?
Reagovat
Hector21
To nepochybně...mezi nositeli by se vyjímal, koneckoncu když jí může mít Obama a jako další svoloč je na řadě Gréta...

Blahoslavení chud? duchem, Alfrede...
Reagovat
rybicka
... Arafat...
Reagovat
sojka1
tak Kim ma asi realistictejsi srovnani vlastni vykonnosti, mela ted k profitenisu mnohem bliz nez Bjorn v dobe sveho navratu. Ona se samozrejme bude chvilku zlepsovat, bude mit ze sebe dobry pocit a muze udelat i nejaky ten "senzacni" vysledek, ma z ceho brat. Ale na dlouho ji taky neverim. A ani ona sama to treba tak nemysli. Kazdopadne jsou ty navraty zajimave a osobne bych si tipla, ze jsou to vlastne uteky.... :-)
Reagovat
makro99
Výkonnost? No... Já se obávám, že ten průběh bude hlavně obdobný jako u Nikol Vaidišové (samozřejmě na vyšším levelu) - nadějné náznaky vždycky v zárodku utnuté další a další zdravotní patálií. A všichni si budem říkat co by kdyby... Kimiko je podle mě jenom jedna :)
Reagovat
sojka1
ja si nic rikat nebudu, uz jsem psala, ze ji drive nebo pozdeji nekde "svihne", znam zivot... ;-)
Reagovat
sojka1
ale "vykonnost" mi pripada zcela na miste, hrala TB s GS vitezkou...
Reagovat
makro99
výkonnost nezpochybňuju, jen ji nehodnotím; Nikol v Miami dostala Halepovou do třetího setu...
Reagovat
rybicka
"Útěky" je myslím nejsprávnější. Nejprve mnoho tenisu, poté mnoho mateřství.
Nemá co ztratit, jen může najít trochu radosti z odešlého mládí... Jinak, "vo co gou"?
Reagovat
Petr_Fisk
Ještě nás dneska čeká zápas J1rky proti divokému (WC) Brandonu Nakashimovi...
Reagovat
tommr
český derby se bude hrát zítra jako první zápas už od 9:00, ale O2TV začíná přímé přenosy z Dubaje vysílat až od 11:00. To je nepříjemný ...
Reagovat
Torn
Holky pěkně překvapily. :)
Reagovat
tommr
nakonec to byla místo očekávaný bitvy jednoznačná záležitost. Dnešní výhru bych ale moc nepřecenoval, protože Sevastova je oproti lonský sezoně kdy atakovala první desítku stěží poloviční ...
Příští kolo bude určitě o hodně těžší ...
Reagovat
EllNino
Je dobře, že zastavila tu sérii tří proher v řadě ...

Zápas nebyl z nejlepších, ale Stázka je opravdu momentálně ve špatné psychické pohodě a nezměnilo na tom nic ani vítězství nad Serenou

Markéta neztratila servis, což je oproti posledním třem zápasům velké zlepšení ...

Spíš si myslím, že ji bude čekat ve druhém kole Jennifer Brady vzhledem k současné neformě Eliny, ale třeba ne ... zase pokud by Elina vyhrála, myslím, že by měla Markéta celkem šanci ji konečně porazit

Ale hlavně, že vyhrála dnes, Katka, Bára a Markéta tyhle výhry potřebují, začátek sezóny se úplně nepoved, tak je dobře, že ty nepříjemné série tu všechny zastavily ..

Ještě by se to mohlo zítra podařit Mušce ... už tak je vhledem k té letošní bídě super mít čtyři holky ze čtyř možných ve druhém kole :)
Reagovat
Petr_Fisk
Muška jde na Katku, takže jedna půjde z kola ven.
Reagovat
EllNino
No ale tak Katka už tu krizi tady trochu zlomila, má tu už tři výhry, proto říkám, že tam jsou čtyři ze čtyř možných, i když jich máme v pavouku pět
Reagovat
Petr_Fisk
No já jsem pak pochopil, jak jsi to myslel.
Škoda, že Katka s Karolínou jdou na sebe. Nejsem si jistý, jestli Katka už je opravdu nastartovaná.
Co se dá dělat, zítra budu asi o něco víc přát Mušce.
Reagovat
EllNino
Katka vyhrála tři zápasy v řadě naposledy před US Open, tady si připsala skalpy hráček kolem sebe v rankingu, zvládla vyhrát TB 10:8 se Sasankou, otočit z 1:4 na 6:4 s Gatto-Monticone, ztratit z 5:3 na 5:7 a získat z 3:5 a čtyř mečbolů na 7:5 :D Zkusila už si toho tady dost :D
Reagovat
tommr
škoda, že výhra Karolíny může být jen na úkor Katky ...
Reagovat
lvicek
Katka sice vyhrala, ale je zatim jen v prvnim kole... No ale aspon ze ma nejake vyhry. Komu z tech dvou fandit dal, to netusim, asi to budu brat s klidem.
Reagovat
EllNino
neřeším, že prohraje, když, tak už to bude čtvrtý zápas na turnaji ...

Mušce to budu přát o trochu víc
Reagovat
tommr
škoda, že Katka nehraje v Dubaji s Bárou debla takže v případě porážky na turnaji končí ...
Reagovat
Petr_Fisk
Gratulace Markétě k cenné výhře (přeskočila Alison na 17. místo v live r.), ale na Svitolinu, která ji čeká (pokud porazí zítra Brady) by dnešní výkon asi nestačil.
Reagovat
blixa
Nooo ...pěkně tommruješ ... učíš se ! ;-) :-D
Reagovat
Petr_Fisk
Dělám, co můžu...:)
Reagovat
Fandina
dobře. Sevastova není lehká soupeřka a zdálo se mi, že Maky moc nezkracovala, jako dřív a líbilo se mi, jak podávala. Super.
Reagovat
Jon61
A překvapivě se poměrně často vydávala k síti.
Reagovat
Jon61
Tak se mají dopodávat sety, oba gamy s nulou! Výkon sice nebyl dokonalý, ale přinesl výhru.
Reagovat
George_Renel
Zkušenou soupeřku si povodila jako na FO 2019. A taky jsem tam viděl záblesky její loňské výkonnosti.
Reagovat
tommr
taky jsem si na ten zápas vzpomněl. Tenkrát to Markétu nastartovalo k její jízdě do finále FO. Snad bude i tento zápas podobným impulzem ... :)
Reagovat
blixa
No, a ani to nebolelo ... ;-)
Reagovat
SpacialRecognition
ale druhý už byl dost slušný od Markéty. Gratulace :)
Reagovat
tommr
tohle by už měla Markéta dotáhnout ...
Reagovat
Petr_Fisk
je ve statistice z prvního setu téměř ve všech položkách horší než Sevastova a přesto vyhrála 6:3...:)
Reagovat
tommr
no pokud ty statistiky dělají místní dobrovolníci tak bych se ani nedivil ... :)
Reagovat
SpacialRecognition
Ty statistiky jsou evidentně blbě.
Reagovat
Jon61
To jsou paradoxy příznačné pro tenis. :)
Reagovat
smazaný uživatel
V grafice jim naskočila u Stázky bilance po 1. setu 1 před 0 u počtu es :-)
Reagovat
Fandina
Není horší, má 55 procent vyhraných míčů, 67 procent vyhraných game a 100 procent vyhraných podání, Sevastová 75 procent. A také má 100 procent odvrácených brejkbolů, Sevastová 0 procent. :-))
Reagovat
Petr_Fisk
Týkalo se to statistiky, která naskočila během televizního přenosu po skončení setu.
Reagovat
Fandina
Statistiky jsou všelijaké, ale já cituji z tohohle, co se týká prvního setu. A tam to vypadá takhle.

https://www.livesport.cz/zapas/C0ciRoJ9/#statistiky-zapasu;1
Reagovat
Fandina
Maky nějak zvýšila nadhoz při podání, to je výška, obrovská.
Reagovat
tommr
tak první set je doma. Doufám, že Markéta ted neusne na vavřínech a nezaspí začátek druhýho setu ...
Reagovat
tommr
ted měla Markéta štěstí když jí dvakrát za sebou pomohla sít ...
Reagovat
Jon61
Set vyhrála, dokonce na síti předvedla, že má šikovnou ruku, nenechala se prohodit. Nesmíme na ni být tak přísní.
Reagovat
tommr
jj doservírovala to parádně ...
Reagovat
Petr_Fisk
Ten poslední míč v setu od Markéty, to byl dobrý úlet.
Ačkoliv vedla v prvním setu o brejk, tak v rozhovoru s Hernychem neustále nespokojeně kroutila hlavou. Tak snad to s tou sebekritikou nebude přehánět...přiměřeně, přiměřeně....:)
Reagovat
tommr
no k optimálnímu výkonu má zatím hodně daleko a je dobře, že si to uvědomuje ... :)
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud by se holky měly takhle tahat o každou hru, jako o tu první, tak to tam můžou na tom kurtu rovnou přenocovat...:)
Reagovat
tommr
je vidět, že obě hráčky jsou totálně z formy ...
Reagovat
misa
Překvapila solidní hrou ve druhém setu. Dál má hrát v Monterrey. Doufám, že ji nedostane do 1. kola Maruška.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlepšila by si bilanci proti gs šampionkám :-)
Reagovat
FulnekUltras
Kim předvedla, že to má pořád v ruce i v hlavě. Ještě to chce trochu zápasové praxe. Na nějaké tandemové seskoky už to sice není ;-))), ale na kurtu furt OK...
Reagovat
blixa
Kim by mělo WTA povolit převlékání na kurtu ! ;-)
Reagovat
FulnekUltras
v neomezené míře ;-)))
Reagovat
Fandina
Snad už se to může, nedávno jsem viděla Báru Krejčíkovou, že se dovolila umpire, ten tam poslal někoho s ručníkem, aby před ní udělal zástěnu a přendala si triko. :-))
Reagovat
Fandina
Možná to bylo na AO.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak jsem přišel o hodně, co?...:)
Reagovat
dadaft
mnó, Kim se nám rozehrává ........
Reagovat
rybicka
Tak to je síla :-)
Reagovat
tommr
Muguruza je pro ní ideální soupeřka, protože jí to hraje všechno na raketu místo toho, aby jí trochu rozběhala ...
Reagovat
blixa
Až ve druhým. V prvním musela Kim běhat. Chudák ... :-D
Reagovat
tommr
no ted musí běhat spíš Mugu ...
Reagovat
blixa
Ta je hubená, té to neublíží ;-)
Reagovat
blixa
Klid, koťátko jí možná pustí set. Když se jí bude chtít. Ale to jeden nikdy předem neví ... :-D
Reagovat
tommr
co tam ta Muguruza vyvádí? Odešel jsem na chvíli za stavu 3:0 ve druhým s tím, že už je hotovo a najednou koukám, že je srovnáno?
Reagovat
Hector21
To si děláš srandu, Mug...
Reagovat
blixa
Druhý set. To je u koťátka normální :-D
Reagovat
FulnekUltras
Pokud je tam pořád hlavně vnitřní síla, může se stát všechno. Někdy třeba ještě i krátce před padesátkou...

https://www.youtube.com/watch?v=0w8_PvFOEvg
Reagovat
dadaft
no, po třech dětech už v bocích nikdy nebude jako panenka, to trochu mate, kdyby shodila 10kg jak doporučuje blixa, tak je jak lunt ...
Reagovat
Mr.Pink
Nejde o boky, ale o bricho. Na tom by mela zapracovat. Ale jinak hrala velmi dobre, proti slabsim souperkam muze v pohode vyhravat.
Reagovat
Mr.Pink
nadvaha je v tezke vaze bezna
Reagovat
FulnekUltras
tohle už ale bylo trochu moc
Reagovat
aligo
Myslím si že to není úplný marný, ale uvidíme s dalšíma zápasama, jak vydrží zdravotně a kondičné
Reagovat
com
Mela s tim navratem zacit pred tydnem v HuaHin a tam mohla daleko.. V naslapane Dubaji pro ni neni misto
Reagovat
blixa
To bude dobrý. Do půl roku je 10 kilo dole a pak se třeste !!! :-D
Reagovat
Elip13
Přijde mi, že tam prostě chybí fyzička a nemá sílu na servu, proto asi ty double faults. Žádná sláva ani od jedné.
Reagovat
FulnekUltras
ekonomika je prvotní... ;-)
Reagovat
dadaft
čekaljsem to mnohem horší, hlavně pohybově, ale není to žádná velká hrůza .........
Reagovat
misa
Zachraň prosím ženský tenis :)
Reagovat
FulnekUltras
Vždyť je to z obou stran nádhera. Kim mi silně připomíná jednu velice zajímavou vedoucí ze skladu šroubů.
Reagovat
misa
Mně spíš připomíná kuchařku ze školní jídelny.
Reagovat
FulnekUltras
može byť - tam bych chodil aji na tři obědy denně ;-)))
Reagovat
misa
Starší ročníky se už spokojí s kdečím :)
Reagovat
FulnekUltras
naopak už máme vytříbenou chuť ;-)))
Reagovat
Petr_Fisk
Třeba je to ona...
Reagovat
aligo
No tak teď WoW
Reagovat
aligo
Tohle nemůže zvládnou s tímhle... Vším....
Reagovat
Hector21
Kim jsem měl celkem rád a tohle je prostě nesmysl...

dokazovat si nic nemusí a tenhle návrat je šlápnutí vedle, nechápu, fakt nee
Reagovat
aligo
Věřím že kdyby hrála s někým nenasateným tak by měla šanci
Reagovat
aligo
Otázka ne co se fyzicky týká
Reagovat
FulnekUltras
Nakonec teď hraješ "doma", tak co. Jen ta holátka ještě chvíli proháněj... ;-)
Reagovat
vrabejka
Link na Kim prosím?
Reagovat
Hector21
skutečně to chceš vidět???
Reagovat
Petr_Fisk
:):):)
Reagovat
horska.kraslice
http://live.harleyquinnwidget.live/streamvideo13/clijsters-vs-muguruza-live-stream-5142102.html
Reagovat
dadaft
Doufal jsem, že se komentátor Štefl časem zlepší, ale asi marně. Pořád říká stejné banality, někdy dokonce až nesnesitelné (XY vede 15:0, PROTOŽE VYHRÁLA PRVNÍ VÝMĚNU V GEMU ... - no nekecej, fakt první jo?), Zato krásnou výměnu neocení skoro nikdy, ani špetka zápalu nebo lásky ke hře ........
Reagovat
misa
Najlepší je, když si zápasy komentujeme sami.
Reagovat
dadaft
To si nemyslím.
Dokonce věřím, že Šteflův styl i někomu vyhovuje, ale já raději styl Bidrmana nebo Basíka ...
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
tak jasne, bez Borowiczky by Vesely nevyhral ani pitomou futures.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně. "Odborné" mediální pindy jen zbytečně ruší vlastní sportovní zážitek. ;-)
Reagovat
George_Renel
Souhlasím. Stejně nejistě začínal Jiří Baumruk, ale zapracoval na sobě a komentuje dost slušně.
Reagovat
misa
Táta ji opustil už v 17 (!) letech a ona teď neví co dál. Po French Open asi přijde obrovský propad žebříčkem. AA bude muset začít znova a je otázka, jetli k tomu bude mít vůbec odhodlání.
Reagovat
EllNino
zas bych ten pád nedramatizoval, už má letos uhrané semifinále, není to až taková hrůza ...

horší je ta bolest po tom tátovi
Reagovat
misa
V Aucklandu hrála dobře (kromě sf.), poslední dva zápasy ale hrůzné byly. A po loňském French Open uhrála čf. na Mallorce a sf. v Aucklandu. Bodově teda dost bída.
Reagovat
Petr_Fisk
Tyhle věci se prostě stávají a může to hodně bolet, ale nejlepší je jít dál v tom, kde je moje srdce.
Viz David Pastrňák.
Reagovat
misa
Kde je srdce se právě uvidí za pár měsíců :)
Reagovat
Petr_Fisk
Máš pravdu, taky jsem na to myslel.
Reagovat
George_Renel
Když Petra minulý týden porazila v nepříliš dobrém, ale o dvě třídy lepším než dnešní zápas Báry AVU, komentátor alespoň pětkrát zopakoval, že Kvitová musí na ten hrozný zápas hned zapomenout.
Dnes byl ten samý komentátor k té hrůze, co předváděly obě, značně shovívavější....
Reagovat
tommr
já mu rozumím. Na Petru jsou logicky kladený vyšší nároky než na Báru, která je o třídu horší hráčka ...
Reagovat
tommr
ve druhým setu vypadala Bára na ručník, ale nakonec zápas překvapivě otočila na její stranu. Je otázka nakolik se na tom podepsala zdravotní indispozice Anisimový, ale i to k tenisu patří ...
V dalším kole si doufám zahraje s Hsieh ...
Reagovat
Petr_Fisk
Na ručník střídavě vypadaly obě.
Reagovat
Petr_Fisk
Su-wei by asi byla hratelnější, ale já jí přeji, to co si přeje ona.
Reagovat
tommr
těžko říct. Marticová letos moc nezáří, ale bilanci s ní má Bára špatnou. Hra Hsieh by jí asi měla sedět víc ...
Reagovat
dadaft
viděl jsem jen první set a ten vůbec nebyl špatný, divím se, že se pak hra rozpadla ...
Reagovat
raron
...Bára ukazuje, že puberťačky ještě dokáže "ukočírovat". Gratulace!
Reagovat
EllNino
Obě předvedly famózní obraty, snad se to trochu láme a začne se našim holkám dařit :)

Bára si připsala cenný skalp, i když Amanda momentálně čelí poměrně hluboké krizi i ve spojitosti s úmrtím tatínka a rozchodem s trenérem ... snad se dá dokupy .... Bára se ve druhém kole utká s Petrou Martic nebo s Hsieh, co si budem, v téhle konkurenci je to hratelný los, snad toho Bára využije :)

Katka prolomila krizi, tři výhry v řadš, navíc odvrácení mečbolů, výborné ... jen škoda, že bude hrát s Muškou, ale doufám, že ta, která vyhraje, pak postoupí i do čtvrtfinále :)
Reagovat
kada.tom
Dobře Bára :-)
Anisimova nepatří mezi jednoduché soupeřky do 1. kola :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist