Thiem je znovu na marodce. V Melbourne si poranil mezižeberní sval

23. 1. 2023, 10:55
Aktuality 1
Dominica Thiema nadále pronásledují zranění. Minulý týden v prvním kole Australian Open si při hladké prohře s pátým nasazeným Andrejem Rubljovem poranil mezižeberní sval. Někdejší světová trojka doufá, že stihne únorovou kvalifikaci Davis Cupu proti Chorvatsku.
Profily hráčů
Dominic Thiem (© AFP)

"Bohužel letošek nezačal tak, jak jsem chtěl. Zvlášť v Melbourne jsem chtěl předvést to nejlepší, ale natrhl jsem si mezižeberní sval," uvedl Thiem na Instagramu. "Podle rentgenu to není tak zlé, takže příští týden udělám vše pro to, abych se uzdravil a připravil se na Davis Cup," dodal vítěz US Open 2020.

Devětadvacetiletý Rakušan si na Australian Open zahrál díky divoké kartě od pořadatelů. Loni kvůli zraněnému zápěstí vypadl ve světovém žebříčku mimo prvních 350 hráčů. Po návratu ve druhé polovině sezony se posunul na aktuální 98. místo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Krisboy
Moje nabídka pořád platí, Dominiku. Vykašli se jim tam na to a přijeď si zahrát k nám. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist