VIDEO: Federerovy nejlepší údery na prvním turnaji po 13 měsících

14. 3. 2021, 14:35
Aktuality 3
Fanoušci se tento týden mohli po 13 měsících těšit ze hry Rogera Federera. 39letý Švýcar se po 405 dnech bez tenisu vrátil do turnajového kolotoče v katarském Dauhá, kde zdolal ve třech setech Brita Dana Evanse a po nevyužití mečbolu podlehl pozdějšímu šampionovi Gruzínci Nikolozi Basilašvilimu. Zde je sestřih nejlepších Federerových úderů po více než roce bez soutěžního zápasu.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Ono to půjde. Ty geniální údery tam pořád jsou a není jich málo. Zápas s Evansem jsem viděl, kvalita z obou stran vysoká. Z pohledu následného vývoje turnaje a toho, že s Basilem měl předloni v Dauhá problémy i hegemon minulého desetiletí Djokovič, navíc Rogera dělil od vítězství jediný míč, ta porážka nemusí Rogera vůbec mrzet. Případná pinkačka s Bautiskou Agutem by byla zbytečně vysilující.
Reagovat
turista
Mrzet ho to nemusí. Jeho přemožitel dokázal výhru nad ním přetavit v titul a skolit nebezpečného Bautistu. Gruzie má holt od doby Metreveliho dalšího skvělého tenistu.
Reagovat
sojka1
skutecne pohlazeni po dusi.... skoda, ze krasa je krehka jako porcelan dynastie Ming... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist