Dent Taylor

Dent Taylor

43
muž
USA
Datum nar.:
24. 4. 1981
Výška:
188 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 21.
čtyřhra: - / 180.

Z okruhu ATP mizí Američan Dent. Ukončil kariéru

S profesionálním tenisovým okruhem se loučí Američan Taylor Dent. Devětadvacetiletý hráč, jehož kariéru zbrzdilo vážné zranění zad, nebyl spokojený se svými výsledky a rozhodl se většinu času věnovat rodině.

Jestli se nezlepším, tak skončím, uvažuje Dent

Více než dva roky se na okruhu ATP neobjevil. A kvůli vážnému zranění zad ho několik měsíců ani nenapadlo, že se k tenisu vrátí. Nyní už Taylor Dent zase dva roky hraje, s výkony však spokojený není a zvažuje konec kariéry.

Ljubičič v Montpellieru vykročil za obhájením titulu skalpem Denta

ATP MONTPELLIER - Před rokem se turnaj konal ještě v Lyonu a titul si odvezl Ivan Ljubičič. Letos se Open Sud de France koná poprvé v Montpellieru a zkušený Chorvat navázal na vítěznou šňůru i zde. Kromě něj se do čtvrtfinále dostali také domácí Monfils a Simon, naopak Gasquet promarnil hned tři mečboly.

Federer odehrál 900. zápas. Oslavil ho vysokou výhrou

ATP STOCKHOLM - Švýcarský tenista Roger Federer oslavil svůj 900. zápas na okruhu ATP bezproblémovým vítězstvím. Ve druhém kole turnaje ve Stockholmu porazil Američana Taylora Denta 6-1 6-2.

Djokovič na turnajích Masters vyhrál jubilejní 100. zápas

ATP CINCINNATI - Novak Djokovič si připsal jubilejní stou výhru na turnajích ATP Masters. V Cincinnati si srbský tenista poradil s krajanem Troickým a postoupil do 3. kola. Do něj se podle předpokladů dostal také Rafael Nadal.

Roddick znovu ztratil set. Čeká ho rozjetý kamarád Fish

ATP ATLANTA - Andy Roddick první z přípravných turnajů na US Open zahájil už dvěma třísetovými výhrami. I postup přes Belgičana Malisse si však pohlídal a o finále se v Atlantě utká s krajanem Fishem, který vyhrál už osm duelů v řadě. Na první semifinále nedosáhl ani na pátý pokus Slovák Lukáš Lacko.

Atlanta: Isner se vrátil výhrou a diváci viděli celkem 62 es. Dařilo se i dalším Američanům

ATP ATLANTA - Poprvé od Wimbledonu, kde John Isner vyhrál nejdelší zápas tenisové historie, se Američan představil na turnaji ATP. V Atlantě do soutěže vstoupil jako druhý nasazený až ve 2. kole a souboj s kvalifikantem Gillesem Müllerem z Lucemburska nabídl další drama, které Isner vyhrál až po dvou a půl hodinách.

Söderling válcuje soupeře, zatím ztratil jen sedm her

Švédský tenista Robin Söderling zdárně navazuje na Roland Garros na své loňské tažení. Finalista minulého ročníku se ani s dnešním soupeřem příliš nezapotil a postoupil hladce už do 3. kola. Ve dvou zápasech zatím prohrál jen sedm her.

4. den na Roland Garros: S Berdychem a Šafářovou startují druhá kola

Čtvrtý hrací den na French Open bude ve znamení úvodních zápasů 2. kola. Představí se české jedničky Tomáš Berdych a Lucie Šafářová, nebo finalisté loňské mužské dvouhry Federer a Söderling.

Američany v Houstonu kosila zranění, z turnaje venku je už i Koroljov

Pramalou radost udělali včera divákům v Houstonu domácí tenisté. Čtyři z nich vyřadilo z turnaje zranění a také další dva už se s turnajem rozloučili. Čest Američanů zachraňoval jen Ryan Sweeting, který se svou výhrou nad pátým nasazeným Jevgenijem Koroljovem postaral o zatím největší překvapení turnaje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist