Sweeting Ryan

Sweeting Ryan

36
muž
USA
Datum nar.:
14. 7. 1987
Výška:
196 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 64.
čtyřhra: - / 139.

Hewitt měl namále, v San Jose otočil zápas s Kavčičem

ATP SAN JOSE - S padesátiprocentní úspěšností si v úterý vedli na halovém turnaji v San Jose jeho bývalí šampioni. Zatímco Španěl Fernando Verdasco se se soutěží rozloučil porážkou s domácím Smyczekem, Lleyton Hewitt otočil nepříznivý vývoj utkání s Blažem Kavčičem a na třetí pokus si připsal první Slovincův skalp.

Russell po 14 letech na okruhu poprvé postoupil do semifinále

ATP HOUSTON - Michael Russell se už přes 14 let pohybuje na profesionálním okruhu, nikdy však nepostoupil do semifinále turnaje ATP. Až do pátku. Svého nejlepšího výsledku se dočkal na domácí antuce v Houstonu, kde zdolal o 14 let mladšího krajana Harrisona. O finále si zahraje s Mónakem. Druhou semifinálovou dvojici vytvořili Isner a López.

Gulbis je po 7 měsících ve čtvrtfinále. Isnera na Floridě čeká Tomic

ATP DELRAY BEACH - Předloňský šampion Ernests Gulbis si v Delray Beach zahraje po sedmi měsících ve čtvrtfinále. V něm ho čeká Australan Matosevic, který se tak daleko dostal poprvé v kariéře. Šlágrem čtvrtfinálových duelů bude souboj Isnera s Tomicem.

Tomic v Delray Beach vyřadil bývalého šampiona Haase

ATP DELRAY BEACH - Bernard Tomic se z posledních sedmi turnajů dostal už pošesté z úvodního kola. Talentovaný Australan na Floridě v Delray Baech zahájil výhrou nad o 14 let starším šampionem z roku 2006 Tommym Haasem.

Štěpánek navzdory jedenácti dvojchybám postoupil po boji do čtvrtfinále

ATP MEMPHIS - Radek Štěpánek zvládl náročnou třísetovou bitvu s Američanem Ryanem Sweetingem a v Memphisu postoupil do čtvrtfinále. O první semifinále od loňského léta se utká s Querreym.

Isner nastřílel 26 es a postupuje. Blake v Memphisu utrpěl debakl

S rozdílným úspěchem vstoupili do turnaje v Memphisu dva jeho bývalí finalisté. Nejvýše nasazený John Isner nasázel Lucemburčanovi Mullerovi 26 es, ovládl oba tie-breaky a postoupil do druhého kola. Jeho krajan James Blake vydržel na turnaji pouhých 45 minut, další Američan Sweeeting ho smetl 6-0 a 6-2.

Ebden potěšil Sydney, vyřadil Granollerse

Minimálně jednoho zástupce ve druhém kole budou mít domácí tenisté v Sydney, které je poslední přípravou na nadcházející Australian Open. K radosti diváků v Ken Rosewall Areně si postup vybojoval Matt Ebden, jenž si poradil s favorizovaným Marcele Granollersem 6-1 3-6 a 6-3.

Baghdatis ve Vídni nezaváhal, Štěpánek má na úvod volno

ATP VÍDEŇ - Turnaj ve Vídni odstartoval dvěma zápasy. V obou případech postoupili favorité; Kypřan Marcos Baghdatis porazil Američana Sweetinga a čeká ho Jihoafričan Anderson, jenž si poradil s domácím překvapením loňského ročníku Haiderem-Maurerem.

Štěpánka nezastavil ani Nieminen, je ve čtvrtfinále

Radek Štěpánek pokračuje ve Washingtonu ve své úspěšné jízdě. Na svém prvním přípravném turnaji před US Open si český tenista zahraje o semifinále poté, co si poradil s šestnáctým nasazeným Jarkkem Nieminenem po setech 6-4 3-6 a 6-2. Příštím soupeřem daviscupového reprezentanta bude turnajová pětka Fernando Verdasco ze Španělska.

Obhájce Nalbandian ve Washingtonu padl. Vyřadil ho další veterán Blake

David Nalbandian na turnaji ve Washingtonu svůj loňský titul neobhájí. Argentinský tenista ve svém prvním zápase od Wimbledonu nestačil na domácího Jamese Blakea, proti kterému neuhrál ani set.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist