Ani Maret

Ani Maret

42
žena
Estonsko
Datum nar.:
31. 1. 1982
Výška:
175 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 63.
čtyřhra: - / 39.

Favoritky v Acapulku vyzvou v semifinále české tenistky

WTA ACAPULCO - Semifinálovými soupeřkami dvou největších favoritek na turnaji v mexickém Acapulku bude tenistky z Česka. Iveta Benešová si o finále zahraje s dvojnásobnou vítězkou Pennettaovou a Barboru Zahlavovou-Strýcovou čeká Američanka Venus Williamsová.

Mezi osmičkou nejlepších v Acapulku jsou tři Češky

WTA ACAPULCO - Tři české tenistky si zahrají ve čtvrtfinále antukového turnaje v Acapulku. V zápasech druhého kola neuspěla pouze Klára Zakopalová, která prohrála po velkém boji se svou krajankou Ivetou Benešovou.

Šafářová je třetí Češkou ve druhém kole

OH PEKING ŽENY - Lucie Šafářová se stala třetím zástupcem českého tenisu ve druhém kole olympijského turnaje. V Pekingu dnes porazila 6-4 6-2 Maret Aniovou z Estonska, která v soutěži nahradila zraněnou Francouzku Tatianu Golovinovou. Příští soupeřkou Šafářové bude vítězka duelu Korytcevová - Obzilerová.

Šafářovou na úvod čeká Estonka Aniová

Soupeřkou české tenistky Lucie Šafářové v prvním kole olympijského turnaje bude Maret Aniová. Šestadvacetiletá Estonka v pavouku nahradila Francouzku Tatianu Golovinovou, která se odhlásila kvůli bolestem zad.

V Bad Gasteinu dnes uspěla jen Benešová

WTA BAD GASTEIN - V rakouském Bad Gasteinu se dnes narozdíl od včerejšího deštivého dne hraje zatím bez přestávky. Do druhého kola už dokázala postoupit Iveta Benešová, naopak Klára Zakopalová své úvodní střetnutí nezvládla. Stejně dopadla i Lucie Šafářová, která ve večerním zápase podlehla 320. hráčce světa.

Benešová postoupila do finále, Zakopalová po boji končí

WTA ESTORIL - Blízko ryze českému finále byly tenistky na antukovém turnaji v portugalském Estorilu. Iveta Benešová nejdříve smetla Estonku Aniovou, ale Kláry Zakopalové se nedočkala. Ta ve třísetové bitvě podlehla druhé nasazené Rusce Marii Kirilenkové.

Benešová se Zakopalovou se mohou v Estorilu potkat ve finále

WTA ESTORIL - České hráčky Iveta Benešová i Klára Zakopalová si v Estorilu zahrají v semifinále turnaje WTA. Benešová, jež bude příští víkend reprezentovat ve fedcupovém utkání v Izraeli a má z českých tenistek aktuálně nejlepší formu, se do semifinále turnaje WTA dostala po dvou letech.

Voráčová vstoupila do turnaje v Memphisu vítězstvím

Česká tenistka Renata Voráčová postoupila na turnaji v Memphisu do druhého kola. Ve svém úvodním utkání si poradila s Maret Aniovou z Estonska po setech 6:3, 6:7 a 7:6. V dalším zápase narazí čtyřiadvacetiletá hráčka na vítězku zápasu mezi šestou nasazenou Olgou Govorcovovou a Mashonou Washingtonovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist